Arkadaslar 2 yillik evliyim. Gecen ay bebek yapmaya karar verdik ve cok sukur adet gecikmemden sonra idrarla gebelik testi yaparak hamile oldugumu ogrendim. Esim de ben de cok sevindik ama pek bisey hissetmedik garip bi duygu hissedemedim hic boyle beklemiyordum. Dün de doktoruma gittim esim de yanimda olmak istedi kesin sonuc icin ve ultrasondan keseyi gorduk garip bi duyguydu doktor esime babasi gel sen de bak dedi o ani hic unutamiyo esim dunden beri papagan gibi tekratliyo 'babasi gel sen de bak' diye. Ama ne olduysa biz bugün hic iyi degiliz. Ben aglama krizlerine giriyorum. Esim panik halinde. Surekli hesap kitap yapiyo. Ev almak icin arabayi satmstik ve ben o donem calisiyordum. Simdi issizim atanamadim bir türlü dolayisiyla maddi anlamda skntiya duscez gibi. Esim araba almak şart diye araba bakmaya basladi iki gundur. Dogum 5 bini bulur diyo. Zaten dunya kadar kredi oduyoruz nasi isin icinden cikicaz bilmiyorum. Beni de gerince ben de ona ben her seyimi devlette yaptrcam sakn itiraz etme artik muayeneye de ozele gtmiyorum dedim. Arabaya da gerek yok mecbur kalinca taksi isimizi gorur dedim. Ama bir basladm aglamaya duramiyorum. Pismanim demekten korkmasam...!!!!