hönkürdeyerek agliyorum

Konu açılalı çok uzun zaman olmuş siz gebeliğinize alışmışsınızfır bu süre içinde ama şunu bilin ki zaten bebek okduktan sonra hayatınızda hep bazı şeylerden fedakarlık yapmanız gerekecek bunlar maddi de olabilir manevide. Sadece zenginler doğurur diye bir şey yok ya herkes bütçesine göre geçiriyor süreci. Bir çok iyi ünşversite hastanesi var. Hatta özel hadtanelerde doktorun samimiyetinden şüphe duyarak tüm gebeliği geçirmekten iyidir. Devamlı bu testi gereksiz mi istediler para için mi yapıyolar endişeniz olmaz.

3,5 yıldır evliyim 1 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyor bakın ne güzel bebişiniz sizi hiç bekletmeden gelmiş bu durumun değerini bilin hayatta herşeyin bir çaresi var herşeye bir çözüm bulunur böle ufak şeyler yüzünden strese girip bebişinizi üzmeyin hayat sizin için daha anlamlı ve güzel olacak bebek kısmetiyle gelir derler her zorluğun arsından gelen bir kolaylık olur elbet

evet konuyu açalı çok olmuş ama benim takıldığım bi nokta var. eşiniz nerde doğum yaptırmayı düşünüyorda 5000 tl ye doğum masrafını çıkarttı acaba:) benim ikinci bebeğim olacak inş. ve bende atanamadım. tek maaş yani eşimde memur. ama inanın kızım kısmetiyle geldi ev aldık.üstelik oyle ahım şahım birikmişimizde yoktu. uygun bi yer denk geldi birden ve ordan burdan borçla peşinatı halletmiş olduk.herkes çocuğuna en iyisini ister ama en iyisi demek en pahalı olan demek değildir.çok uygun fiyatlara çok güzel şeyler alınabilir. ve bence bazen biz anneler abartıyoruz. şu da lazım buda olsun diye ama bazı oyuncaklar bazı eşyalar vs.. olmadanda çok güzel büyüyor yavrularımız. bence maddiyatı düşünmek çok gereksiz böyle durumlarda. bebek mutluluğunuzun tadını çıkarın.
umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…