hönkürdeyerek agliyorum

Buna cok fazla inaniyorum. Rizkiyla gelecek insallah bebegim. Ve hicbir seyi dert etmemek lazim.

Kiyamam yaa:) hayatimda hic bu tip aglamamistim kendimden korktum ve aglama arasinda tovbe estagfurullah diyip durdum. Allah affetsin hormonlardandir dedgn gibi. Sen kac haftaliksin simdi?

merhababalar ben şubat annesiyim
elimde açılmamış 2 kutu humana emzirme çayı var mideme dokundugu için içemiyorum maalesef
kullanan varsa gönderebilirim işinize yarasın yoksa öylece kalacak::))
Cok tatlisin:) bende de ayni durum var hic bitki cayi icemem mahfediyi beni de. Birileri görür belki.

Kiyamam yaa:) hayatimda hic bu tip aglamamistim kendimden korktum ve aglama arasinda tovbe estagfurullah diyip durdum. Allah affetsin hormonlardandir dedgn gibi. Sen kac haftaliksin simdi?

benimki biraz karışık. Bebeğim gerektiği şekilde büyümüyor. 1 hafta daha bekleyeceğiz kalp atışları için

Valla arladasim istediginiz an gelmis bebeginiz, bence sukredin ve oluruna birakin her şeyi. . Allah yardimciniz olsun..

Canim esinin sana destek olacagina uzmeye hic kakki yok ...devletin suyu cikmadi gul gibi hamilelik hastalik degil doktora bile gerek yok avrupada bile dogumlari evde yapiliyor anne daha rahat ediyor diye...sen kafana takma ben z.kamilde kizkardesim goztepede dogurdu goztepe ssk su an cok iyi ayrica rabbim seninde esininde rizkini o bebegin hurmetine veriyor belki cok calisan degil nasibi cok olan para yi buluyo hesaplan planla olnaz esine kizdim ama sen kendini uzme hele de para icin...basina bir hastalik gelse Allah korusun esinin falan birden al sana masraf daha sittin sene calissa odeyemez kismetinin kiymetini bilsin...o kadar.

Bu kadar dert etme yaa bebeğin masraf konusu senin elinde çünkü bebeğin senden hiçbirşey istemiyor. Çok yüklenmezsin aman şunu da bunu da alayım diye, sadece gereklİ şeyleri alırsın. Doğumu 5000 lik yerd değil 1000 lik yerde yaparsın, tahlilleri devlette yaptırırsın vs. Kızım 15 aylık ne versem onu yer, ne giydirsem onu giyer şu ana kadar bir talebi olmadı o kadar masraflı değil ..aylık 100 tl bez onu da alırsın yani..

Oyy kıyamam annesi bak herşeyi bilen Rabbim evladını sana bereketiyle gönderecek.Onun rızkı ayrı zaten o asla yük olur mu anne babasına bukadar gözünüzde büyütmeyin emin ol dünyalar kadar borcum olsun ama yeter ki bebeğim olsun diyen aileler var bunları düşünün.Bak bizim de arabamız yok ama taksiler var aradın mı geliyorlar bakarsınız durum iyiye gider alırsınız sen yeter ki sakin ol şuanda bu durumda olman meleğine zarar güzelim rahat ol lütfen

Mesleğin ne bilmiyorum ama ben de 5 sene atama bekledim ve sonunda atandım ama ne çektim onu ben bilirim. Belki de bebeğin sana şans getirecek ve atanacaksın

Bunları düşünmek için çok ama çok erken canım. öncelikle düşünceniz bebeğinizi sağlıklı kucağınıza almak olsun. bende ilk öğrendiğimden itibaren nasıl daha iyi bir gelecek hazırlarım diye düşündüm ama geçen hafta düşürdüm bebeği düşürmeseydim seninle aynı günlerde doğum yapacaktım.

Gecmis olsun bende dusuj yaptim anliyorum seni

Gecmis olsun bende dusuj yaptim anliyorum seni
sağol canım benim çok kötü birşey allah düşmanıma yaşatmasın bu acıyı. atlatmam çok zor oldu gebelik testlerimi, kan testi sonuçlarımı atamadım hala. sanki onları atınca bebeğimi unutacakmışım gibi hissediyorum. ama testlerin durduğu çekmeceyi açamıyorum.

Kendimizi uzmemek ve suclamamk lazim o bebegin dusmesinde mutlaka bir hayir vardir ben oyle dusunup rahatliyorum anca

Canım bende şuan seninle aynı duyguları yaşıyorum. 7 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. Aslında daha erken olduğunu biliyordum ama olmamasından korkup eşimle denemeye karar verdik ve Rabbim ilk ayda nasip etti. Şuan aşırı korkuyorum ve panik içindeyim evliliğimizi tam anlamadan yaşayamadan sanki bütün sosyal hayatımız bitti diye düşünüyorum. Bir de ev almayı düşünüyorduk tabiki o da rafa kalktı. Kendimi çok kötü hissediyorum ve hamile olduğuma alışmaya çalışıyorum. allah yardımcımız olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…