Allah en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin size de. Cok haklisin ama ne yazik ki yurdum genclerinin genel durumu bu! Hayat zorlu tempoya uyup okumakla geciyor. En verimli donemimizde universitede debeleniyo oluyoruz. Mezun olunca is yok guc yok hemen. Bekle allah bekle evlenecen de yuva kuracan da bebek yapacan da. Gercekten yazik günah bizlere. Annelerimiz ne rahatmis bu konuda erkenden bitirmisler cocuk olayini biz kac yasinda debelenip duruyoruz. Turkiye'de yuva kurmak gercekten cok zor rabbim hepimize yardim etsin!Arkadaşım biz 4 sene borçlarımızdan dolayı erteledik düze çıkalım ondan sonra bebeğimiz olsun dedik, krediler bitsin, araba alalım onun borcu da bitsin diye diye 4 yıl oldu yaş geldi 34'e. Son 1 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor ve ben her gün neden bebeğimizi erteledik diye ağlıyorum. Keşke bu kadar süre beklemeseydik diyorum. Rabbim sana bir can vermiş rızkınıda verecek. İnan bebeğin olsun diye uğraşmak tedavi görmek çok yıpratıcı.
Sanada uzuldum canm gercekten rabbim en kisa zamanda bi bebek nasip eder insallah senin icinde dua edicem en kisa zamanda evlat sahibi olman icin rabbim sabir versin ve yardimcn olsun.Arkadaşım biz 4 sene borçlarımızdan dolayı erteledik düze çıkalım ondan sonra bebeğimiz olsun dedik, krediler bitsin, araba alalım onun borcu da bitsin diye diye 4 yıl oldu yaş geldi 34'e. Son 1 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor ve ben her gün neden bebeğimizi erteledik diye ağlıyorum. Keşke bu kadar süre beklemeseydik diyorum. Rabbim sana bir can vermiş rızkınıda verecek. İnan bebeğin olsun diye uğraşmak tedavi görmek çok yıpratıcı.
Cok haklisin canim. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. Ben de normalde cok pozitif bir insanimdir ama hormonlardan midir nedir hepten dibe vurdum toparlanmaya calisicam.Gercekte canm kasma kendini sakn ol dua et bu skntiyla bebegini kaybetsen daha mi iyi soylemesi bile kotu yapma bunu kendine esn ne soylerse soylesin aldirna o konusunca baska odaya gec yaninda durman gerekirse baska seyle ugras aldirmamaya calis gercekten kendine yaparsin rabbm bi can verdi sana ona bakma zorundasn o cani sen kendin koymuyosun karnina rabbim koyuyo bu yuzden elnden bisey gelmez gercektn sakn ol unursamamaya calis bebegn icin onu dusun dogdugu zamani dusunerek rahatlat kendini. Ben bide kacark evlendim iki tarafda bize hic bisey vermemisti bizde esmle tartisirdk hic biseymz yk bebegi niye yapin derdi hep bende uzuldm cok agladm ama sabrettim bu yuzden hem dusuk tehlikm var di baslarda simdide erken dogm riskm var bu riski almak daha kotu her an bisey olacak korkusu daha kotu gercektn bunu yasamani istemem canm nolur sakn ol onu karnina koymak senin elinde dgil rabbmin elinde sadece dua et ve sabret
İnsallah canim rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah. Hormanlardan boyle olur ilk 3 ay ama gecer sadece pozitif olmaya calis kotu dusnme dogdugu zamani dusunerek gecir zamaniniCok haklisin canim. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. Ben de normalde cok pozitif bir insanimdir ama hormonlardan midir nedir hepten dibe vurdum toparlanmaya calisicam.
Alllah razı olsun canım benim hamilelerin duası kabul olur derler inşallah bende tez zamanda kavuşurum bebeğime. Bende senin için dua edeceğim hayırlısıyla evladını sağ sağlim kucağına al diye.Sanada uzuldum canm gercekten rabbim en kisa zamanda bi bebek nasip eder insallah senin icinde dua edicem en kisa zamanda evlat sahibi olman icin rabbim sabir versin ve yardimcn olsun.
Saol canim allah senden de razi olsun insallah sende en kisa zamanda saglikla alirsn kucaginaAlllah razı olsun canım benim hamilelerin duası kabul olur derler inşallah bende tez zamanda kavuşurum bebeğime. Bende senin için dua edeceğim hayırlısıyla evladını sağ sağlim kucağına al diye.
Aminn canım benim inşallah. Dediğin gibi yıllarca okul, iş derken evlenene kadar 30 olduk. Zaman su gibi geçiyor. Bazen annelerimize o kadar çok özeniyorum ki evlerinde bebekleriyle belki daha zor şartlarda imkanlarda ama mutlularmış. Birde bize bakıyorum aman ondan eksik kalmayalım bunu da alalım derken en güzel yaşlarımız geçip gidiyor. Geriye evlat hasreti kalıyor. Bu seferde geç anne olacağım korkusu sarıyor. Her şeyin bir vakti var demek Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak. Sıkı sıkı tutun evladına kucağına al ve her şeyi,her zorluğu unut. Kucağına aldığında ne olur benim içinde kokusunu içine çek tüm isteyenler için dua etAllah en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin size de. Cok haklisin ama ne yazik ki yurdum genclerinin genel durumu bu! Hayat zorlu tempoya uyup okumakla geciyor. En verimli donemimizde universitede debeleniyo oluyoruz. Mezun olunca is yok guc yok hemen. Bekle allah bekle evlenecen de yuva kuracan da bebek yapacan da. Gercekten yazik günah bizlere. Annelerimiz ne rahatmis bu konuda erkenden bitirmisler cocuk olayini biz kac yasinda debelenip duruyoruz. Turkiye'de yuva kurmak gercekten cok zor rabbim hepimize yardim etsin!
Cok haklisiniz. Yanlis anlasildiysam özür dilerim. Ben esimin fazla titizlesip abartmasina istinaden öyle soyledim. Bir anda panik olunca ben de ona rahat ol devlete giderim dedim. Yani ben cidden gidebilirim gerekirse hic sorun etmem. Birsuru esim dostum devlette dogum yapti masallah sorunsuzdu herseyleri. Ve bugun daha iyiyim. Bebegimin su an ihtiyaci olan son sey paradevlet hastanesinde doğan çocuklar eksikmi oluyor? durumunuz neye yeterse ona gidersiniz. böyle bi ayrım yapmanız tuhaf geldi. ayrıca her çocuk rızkıyla doğar, yiyecek ekmeği var demekki rabbim izin veriyor, dünyaya geliyor. ben maddi durumu düzelteyim, aman tatil yapayım, ay araba alalım derken erteledim. 3 aydır da olmuyo. sanki evren bana mesaj gönderiyo bu işlerde öyle plan yapılmaz diye. demem o ki, şuan çoğu insanın sahip olmak istediği şeye sahipsiniz. devlet hastanesi, özel hastane araba falan düşünüp kendinizi yıpratmayın.her çocuğu olanın arabasımı var? olsa ne ala ama yoksa çok ta sorun değil yani. hamileliğinizin tadını çıkarıp bol bol şükredin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.