home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güle güle otur canım çok güzel bayıldım.bende bu tarzı çok severim.ayrıntılarında mükemmel olmuş.

Canım evine tek kelime ile bayıldım; güle güle ağız tadı ile otur inşallah. (Maaşallah)

Mobilyalarını ve yatak odası takımını nerden aldın?

Çok eve baktım meraklı meraklı ama en tatlısı en çok içinde huzur var hissi bırakan ev bu :16: Mutluluklar :nazar::nazar::16:

arkalarda kalmasın dedim ya..özellikle contry tarzı düşünenler için çok güzel bir evv. sade yalın, masallardan çıkmış gibi..

tek kelimeyle herşey mükemmel...
bu arada çok detayla bakamadım ama konularınızda okuduğum kadarıyla ev problemi vardı 2+1 --- 3+1 şeklinde konuya nasıl çözüm bulundu çok merak ettim :) çok şanslısınız söylemeden geçemeyeceğim..
ayrıca istanbulun neresinde oturuyorsunuz arkadaşım

Cok Cok ama cok güzel, tatli,romantik bir ev.Ben cok severim ingiliz tarzi evleri.Hele o beyaz üstüne yapilan ingiliz gülleri yokmu,harika birsey.Cok begendim evinizi.Ben senelerdir bu tarzda dösemek istiyorum evimi ama Almanya'da bu neredeyse imkansiz.Hem hicbiryerde bulamiyorsunuz böyle esyalar.Bulduklarinizda cok ucuk fiyatlarda.Modern,sade,elit evleride cok seviyorum ama.Ben öyle dösedim evimi.
Güle güle oturun,askla meskle insallah.

Son düzenleme:
mrb...
ben forumda yeniyim ve birazda acemiyim =) evinin resimlerine baktım ve bayıldım ben senin tarzını kendime çok yakın buluyorum hatta blogundan da takip ediyorum seni zaman zaman.çok şirin çok sıcak bi yuva kurmussun rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah.

Ben bu evi nasıl görmem bu zamana kadar :31:
Tam benim hayallerimde yaşattığım kendi evimm :17::1:
En çok mutfak dolaplarını merak etmiştim. Koymuşsunuz.
Zamanla mutfak dolaplarını da değişirsiniz canım olsun.
Şimdi yeni evlerin hepsine modern mutfak yapıyolar. Ben kendim seçmek istiyorum belki mutfak dolabımı yaa :31::52:
Salondaki halınıza bayıldım. Yani evinizin tamamına bayıldım ama en beğendiklerim ; yemek masanın sandalyeleri , yatak odasındaki makyaj masası. Daha vardı ama unuttum. Ama gerçekten hepsi çok güzel.
Mobilyalarınızı nereden aldığınızı öğrenirsem çok mutlu olurum. İkeaya benzettim ama değil sanırım.
Güle güle huzurla oturun :nazar::nazar:

Rüya gibi :)
Bu tarz dekorlar görmek çok keyifli
Artık gözümüz okadar alıştıki standart mobilyalara , forumda bir kaç kişinin daha country tarzda döşenmiş evi var onlarda şahane.
Allah huzurla ve sağlıkla oturmanızı nasip etsin
Çok çok çok bğendim , her bir detay mükemmel uyum içinde, çok dinlendirici ve huzurlu görünüyor . Eminim içinde yaşayan sizlere etksiide aynıdır :)

Bende salonuu yeniledim , yavaş yavaş eksikleri tamamlıyoruz , country tarz ;)
İleride yatak odamıda country yapmak istiyorum

Bu arada sormayı unuttum , salon halınızı ve avizenizi nereden ve ne kadara aldınız?:26: Acil cvp verirseiniz çok sevinirim , bu aralar bakıyorum bende

Son düzenleme:
Canım blogundan seni takip ediyorumda yalnız bloğunda evinin görüntülerini verirken ilk girişinde yani antrene bir ayakkabılık koymuşsun tam benlik bayıldım onu nerden ve ne kadara aldın çook beğendim bende böyle bir şey düşünüyorumda kısmetse ))::cevap için şimdiden teşekkür ederim:46:

evine çoook bayıldım tam hayalimdeki gibi mobilyaları nereden aldığını sorabilirmiyim ayrıca banyo aksesuarlarını

Back
X