Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bu diyetin gercekten işe yaradığına sayenizde inandım bn 1.65 boyunda 65-66 kiloyum evde tartım yok oyuzden tartılamadım hedefim 50-51 kilo olmak basarabilirmiyim yada ne kadar zaman da basarırım lütfen bana da yardım edin en azından nisan sonuna yada mayıs basına kadar vermek istiyorum sizce bu diyete baslasam baska neler öneririsiniz bnaa lütfeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllll yardııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm:84:
brokoli falan sevmiyorum başka birsey yesem olur mu sebze sevmiyorumm ne yemeliyim
bende evleneli bi 12 kilo aldım 60 kilodan 72 kilo oldum malesef bu diyete baslamaya düsünyorum yalnızca bi sorum olcak meyvesuyu icmek yerine sadece 2 gün meyve yesek portakal felan elma felan iste bide bol su icsek acep aynı etkiyi görürmüyüz.Normal Meyvesularda cok daha cok katkı maddeleri var o yüzden icmek istemiyorum acıkcası:44:
biliyorum cogunuzun okuyosunuz bu yorumları cıdden kılo werılıomu dıosunuz bnde her okudugum dıyetın altındakı yorumlara bakarken bunları dusunuyorum o yuzden belkı sıze faydam olur dıye neler yaptıklaırmı kac kılo werdımı yazıcam cnku bnde merak edıorm ne kadar kılo werebılcegımı.....bugun 2.gunum kızlar 64.1 kg ıle basladım aslında sık sık tartılanlardanım hıc ıyı bıse deıl bu ama bugun dayanamadım sabah yıne tartıldım 62.7 cıktım sudada gtse kendımı cıdden hafıflemıs hıssedıorm gobek bolgesınden dun ve bugun meyve suyu gunum dun hıc kacamak yapmadan atlattım bu saate kadrda hıc kacamak yapmadım yapmayıda dusnmuorm ..belkı baslamak ısteyenlere moral kaynagı olurum hepınızı optumm canlarım
Kızlar meraba...
bugün üye oldum sitenize cok sewdim çok sıcaksınız hepiniz!:) ben ingilizce örtmeniyim.1bucuk yaşında oğluşum var..yaklaşık bi 10 kilo fazlam var..bu diyeti okuorum deminden beri..çok mrk ettim doğrusu.haftada 2 -3 kilo falan gidio heralde tabi metabolizmaya göre değişir..ben de başlamak istiyorum ama ancak pzartesi..çünkü h.sonu gelio eşim kızıo diyet yapmamı istemio..pzt başlarsam en azından çalışıorum fazla birlikte olmuoruz akşama kadar:) ben şunu mrk ediorum yazılmıştır muhakkak da cewap çok olduğu için hepsini okuyamadım..ilk iki gün sadece meywe suyu ya hani o arada şekersiz çay/kahve ya da herhangi bi bitki çayı falan da mı içimioruz? sadece su we meywe suyu mu? bilgilendirirseniz sewinirim...
Buarada diyete başlayınca da her gün yarım saat yürücem ewde koşu bandım var şukur ama üstüne çamaşır asmaya yaıo anca : )))))
Valla ben ewlenmeden önce bi band kullanmıştım baya zayıflamıştım aynı bandı tekrar aldım bi işe yaramadı..ewde koşu bandım var diyete bşlayınca ona da başlıcam çünkü tempolu yürümeden falan bacağın eriyeceği yok.. senin kaç kilo fazlan var?
Bende başlıyorum yarın. 5 günde sadece kırmızı ve beyaz et yiyerek 2 kilo verdim. 56 yım 13. günüm ve kilo vermem durdu. koşubandıyla 1 saat yürüyorum ama off bi türlü gitmedi şu kilom hedefim 5 kilo vermek.