kolay gelsin kızlar inşallah verirsiniz
çok etkili bu diyet işe yarıyo
sen de sanırım diyet yapanlardansın sen kaç kilo verdin canım valla asırı morale ihtiyacımız var destek olursan süpper olurrr:90:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsin kızlar inşallah verirsiniz
çok etkili bu diyet işe yarıyo
kızlar meraba bende başladım bu diyete 3 . günümdeyim süper gidio aslında böle aç kalmaya alışkınım ama umarım faydası olur nisanda düğünüm var ve 82 kiloyum acil zayıflamam lazım püffffff:26:
sen de sanırım diyet yapanlardansın sen kaç kilo verdin canım valla asırı morale ihtiyacımız var destek olursan süpper olurrr:90:
canlarım ben gecen sene ekupunturla 4 ayda 15 kilo verdim ama acayip spor yapıosum bu sene öle bi imkanım yok masa bası çalışıorum işallah faydası görürüm düğünüme 1.5 ay kaldı gitsinnn kilolarrrr artık :18:
canım benim elbette diyetin faydası olcak ama spor yapman da şart hiç mi imkanın yok yürüyüşe filan
yok canım ya işten eve gidince yorgun oluyorum zaten haftasonu mümkün olduğunca gideceğim yerlere yürüyerek gitmeye çalışıorum ama yeterli olur mu hiç bilmiorum valla tartılmadım ama zayıfladımı hissedebiliyrm gidio kilolar işallah pes etmek yokkkkk
kızllarrrrr 5.günümdeyim sabah kalktım canım hiç bişe istemio ama aksama doru az bas agrısı oluo o da sanırım kahvaltı yapamamamdan dolayı sewdalinka ve hamis siz neler yapıosunuz nasıl gidior anna_maria destegin için çok teşekkür ederim gelinliğin içinde istediğim gibi olcam işallahhh herkese kolay gelsin
Canım daha hiç tartılmadım işin açığı 1 haftanın dolmasını bekliyrm hem daha saglıklı sonuc alabilirim ama eniminki verdim tabi bide spor filan yapabilsem daha çok gidecek ama imkan olmuor işte anna maria sen yapıomusun su an bu diyeti tatlım :18:
kızlar bırkılo yuz gram vermısım :))))))
kaç kilosun bilmiyorum ama 1 kilo 100 gram bence çok az ya :44:anna maria ilk birlikte yapmıştık hatırlarsan bu diyeti ama benim bünyem kaldırmamıştıişte ben o 4gün yapabildiğim diyette bile 2kilo vermiştim.keşke devamını getirebilseydim belki şimdi oldukça incelmiştim
ondan sonra hiç diyet yapmadım tabi fazlasıyla geri aldımama artık bu diyetlerden sıkıldım ve bu günden itibaren az az sık sık düzenli yicem ve bol bol egzersizle tamamlıcam.koşu bandı sauna eşofman ve titreşimli zayıflama kemeri aldım.2 gündür spor yapıyorum ama yiyorum.kendimi hiç halsiz hissetmiyorum aksine daha bir enerjik oldum.haftada 1 en fazla 2 kilo vermeyi düşünüyorum.hissetmeden zayıflamak istiyorum yani.yoksa bu diyetlerle oruçlu gibi bütün gün halsiz ve solgun oluyoruminşallah bu kez başarıcam ve yaza kadar eski kilolarıma geri dönecem
kızlar meraba tartıldım ve 8 günde 2 kilo vermişimmm allaha şükür olsun moralim düzeldi daha da hırslandım olcak işallah olcak bugün meyve suyu günüm dahada hafiflicem herkese kolay gelsinnnn,,
1 haftanın sonunda mı canım yinede iyi vermişsin tebrikler
tatlım tatlım demede sakınca yoktur heralde reglı donemımde oldum ıcın canım cok tatlı ıstedı fazlllaca kacamak yaptım bıde 2 gun ackalmak yerıne meyve yedım ama suan normal olarak devam edıyorum bunyem hsasa degıl ama nısanlım hasas zayıflarken goz altlarım morarıyo hemen rejımde oldumu ac kaldımı anlıyo yedırmeye baslıyo anlıcan onun yanındayken rejım yok o lıyo ne kadar dıkat etsemde ama kılo vermey basladım 72 oldum 1 kılo daha gıttı anlıcagın kacamaklı falan ıdaree edıyorum bıde lw9060 dıe bı ılac var onu kullanıyorum ınanılmaz tok tutuyo ben 75le basladım rejıme :)))) ılgın ıcın tesekurlerr verdıgın morel ıcınde muck