S
shady
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar bu konu başlığı altındaki yazıları 2 gündür okuyorum.Hollywood diyetini 2 sene önce uygulamayı denemiştim ama 1 haftayı zor tamamlayıp bırakmıştım.Ama son 1 yılda çok kilo aldım.Tabi bunda Öss'ye hazırlanmamın payıda oldukça büyüktü :) Öss sonrası yazın çok bunalıma girmiştim.3 ay evden dışarıya hiç adımımı atmadım.Görüşmeyi isteyen tüm arkadaşlarımı reddediyorum.Çünkü kendimi berbat hissediyordum 55 kilodan 82.1 kiloya fırlamak da kolay değil tabi tüm ruhsal surumumu etkiledi.Ama 2 ay öncesi canıma artık tak etti.Abur cuburu keserek 2 ayda (ağustos-eylül) 82.1den 74'e indim.Ve bu sitede okuduklarımdan sonra içimde büyük bir umut ışığı doğdu :) Sizin birbirinize destek olmanız çok hoşuma gitti ve bende bugün siteye üye olma kararı aldım ve oldum.Umarım beni de aranıza kabul eder ve bu zorlu yolculukta birbirimize destek vererek amacımıza ulaşmamız için el ele veririz :) Bu arada Hollywood Diyeti'ne de cumartesi günü başladım bugün 4.günüm ve 72.5 kiloyum :) Hepinizi kocaman öpüyorum cevaplarınızı bekliyorum a.s.