Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy dayanamadım bende tartıldım bu sabahh 60.3 çıktımmmm alkisalkisalkis
ben kendimi 4 hafta yapmalıyım diye şartlamıyorum yaa ne kadar yapabilirsem diyorum ama rahat gidiyorum şimdilik bakalım
dil peyniri yerine yarım yağlı 1 dilim peynir yesek olur muki?
canım boy 1,61 kilo 59,5kg. Yaklaşık iki ay öncesine kadar 64-65 kiloydum. Rejim yaptım, spor falan verdim biraz. 3,5-4 kilo daha vermek istiyorum.
Benim kilom çok değişken. Geçen cumartesi misafirlerim vardı. Malum rejim bozuldu. İçki, meze falan. 59,2 idim. Pazar sabahı bi tartıldım 62,1 olmuşum. Kafayı yiyecektim. Allahtan bu hafta gene geçen haftaki kiloma döndüm.
Ben bi nezcafe manyağıyım. sabahları içmezsem ayılamam. Bu rejimde yasak mı acaba bi bilgin var mı?
çok soru sordum biliyorum ama tuz yasak mı?
bende pazartesi başlamıştım işte. ilk gidenler vücutdaki ödem falandır heralde ama olsun kendimi çok iyi hissediyorummm :) nescafe yasak bu diyetde ama bende hergün bir defa içiyorum tatlandırıcıyla :) onun dışında nerdeyse birebir uyuyorum diyete
mantarları doğra cnm yumurtayla karıştır istersen biraz baharat koy tuz koymasan iyi olur sonra yağsız tavaya dök mmm misgibi olur bayılırım ben :)) bende bu akşam onu yapıcammm
kızalr peki bu fiyeti uygularken 51 bir yerde bitki çayımı da içebilir miyim