Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
woooooow delikafadulden süper yaaaa, böyle duyunca hic birakasim gelmiyor diyeti, acayip motive ediyor beni. tebrikler ve darisin basima.
Bu aksam izgara balik var menümde, izgarada degilde az yagda kizartsam olur mu? vede brokoli degilde baska bi sebze yesem?
aramıza hoşgeldinn yasasın hollywood diyeti kardeşliği hihoyyyt arkadasım senin boyun kaç o çok önemli eğer boyum 1.55-1.65 civarındaysa ilk hafta 2- 3 kilo verebilirsin daha uzunsan daha vereceksindir..ben de burda okuduklarımdan sonra yarın başlamaya karar verdim.3 haftadır aç gezmeme rağmen tabi arada tatlı dpndurma kaçamaklarım oluyodu sadece 2 kilo verebildim15 günde acil kilo vermem lazım.şuan 61.4 kg ım.benim kilomdaki arkadaşlar ilk hafta kaç kg verebildiniz.bir de dip not bebeğim küçük olduğu için tempolu yürüyüş yapmam imkansız evde pilates yapabiliyorum sadece.
aramıza hoşgeldinn yasasın hollywood diyeti kardeşliği hihoyyyt arkadasım senin boyun kaç o çok önemli eğer boyum 1.55-1.65 civarındaysa ilk hafta 2- 3 kilo verebilirsin daha uzunsan daha vereceksindir..