- 26 Eylül 2007
- 330
- 3
evet canım sende vermişsin bakıyorumda =)kaydirigubbakcemile5
Canım 1 kilo vermişim ama diyete tam uyamıyorum yine de hiç ekmek yemiyorum sabahları aynen uyuyorum ve artık ekmeksiz doyar oldum sabahlarıalkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım sende vermişsin bakıyorumda =)kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar bugün bu diyete başladım.
Meyve sularını hazır mı alıp içiyorsunz yoksa kendiniz yaptığınız mı.
Annemin kendi yaptıgı eyve suları var onlardan içsem bir şey olmaz değğil mi??
Hülya evde sıkılmış çok dAha iyi oluyor katkısız çünküü ben bi haftadır yapıyorum bu gün son günüm vee 72 kiloo oldummm::):)
yaaa qSD senin kilonu bende bi gün görebilecek miyimm acabaa tartıdaa çok istiyorum yaaaaaaaaa 60 olmakk şimdilik 63 olsamda yeterdeeee
Teşekkür ederim canım.
Bende 70 kiloyum 60lara düşmek istiyorum artık ya 7 den nefret ettimbenneyaptımki:1no2:
Evde sıktığım portakal suyunu falan içerim.
Ama şimdi hazır içsem iyi olacak.
Cappy ve Tamekin meyve sularını aldım. Havuç suyu içeceğim ikindiye doğru inşallah veririm şu kiloları vermezsem çok üzülücem 2 günü me.
Babamda bugün gelmiş dondurma almış sinir oldum senağlamakötükedihüso
Canım hazır meyve suyu tüketme mümkünse hepsinde şeker katkısız yazanlarda bile bisürü katkı maddesi var faydasını göremezsin o zaman diyetin
Birde havuç suyu içme havuç ve ananas,muz bu diyetin yasaklarından..
Bu arada aramıza hoşgeldinhihoyyyt
Afiet olsun canım önemli diil.
İlk günün dimi senin?
Sağol teşekkür ederim hülya..
Kilo vermek istiyorsan evde ne pişerse pişsin,abur cubur ne olursa olsun kendini engelle ve kilo verip fıstık gibi olacağın günleri düşün aynaya bak ve hayal et,asla hedefini unutma..
Ayrıca o güzel yemekleri zaten çok yediğimiz için böyle oluyoruz hep.Ben mesela diyet halinde olmasam çok abartıyordum ama midem küçüldü artık 1 tabak yerine yarım tabak yiyorum salata,yoğurt ile doyuruyorum kendimi..
Unutma bugün yiyeceğimiz birkaç fazla şey yarın bize kocaman bir kalça yada göbiş olarak geri dönecek sonra günlerimizi saatlerimizi diyete,spora harcayarak eziyet çekiyoruz boşuna dimi ama?hihoyyyt
Canım boyun kaç ki senin?
Olursun tabi azim ettikten istedikten sonra...
Ahh bende bir 50 olabilsem:çok üzgünüm::çok üzgünüm: