http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/264611-maksimum-yag-kaybi-diyeti.html
arkadaşlar bunu yapan varmı aranızda gerçekten merak ediyorum =((
arkadaşlar bunu yapan varmı aranızda gerçekten merak ediyorum =((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar arkadaşlar! Ben cok uzun zamandır KK'nü takip ediyorum fakat yazılarımla su ana kadar aranızda bulunamadım. Eger benide kabul ederseniz mutlu olurum :) Ben hollywood rejimini yapıyorum ve inanın bana harika bir sey. İs hayatından sonra aldıgım kilolarımı birer birer bu diyetle veriyorum ve cook mutluyum. Bugun diyetimin 7. günündeyim fakat dün dayanamayıp tarıldım ve gözlerime inanamadım yaklasık 4 kilo vermisim 6. günümde olmama ragmen. Bu diyet super bi sey hem ac kalmıyosunuz (ilk 2 gün hariç fakat sonradan alısıyorsunuz) hemde gayet insanı dinçlestiren bir yöntem. Tabi spor yapmayıda unutmayın sakın. Herkese saglıklı zayıflamalar diliyorum...
cnm mükemmel yaaa =) çok sevindm snn adına..ayy bn de mi başlasam napsam? ama meyve suyu içmekten fenalık geliyo denemiştim bi aralar :S neyse katlancaz mecburen başlarsak.sen kaç kiloydun cnm peki?bn 76yım da.
canım bende 78 dim simdi 73-74 arası gidip gelio :)))) kesinlikle basla diorumm super bi sey herkesede tavsiye edioyorum fakat spor yapmayı ihmal etmeyin benim 1 haftam dün bitti simdi bugun baslıcaktım bugun fakat 1 günlük ara verdim biraz bi seyler yedim ama tabi yine abartmadan yarın tekrar yine meyva suyuna baslıorumm :))))
kızlar bende başladım bu diete birşey sormak istiyorum hazır meyva suyumu içiyorsunuz hani şeker ilavesizlerden yada sizmi yapıp içiyosunuz onu bilemedim. benim katı meyva sıkacağım yok bu şeker ilavesizlerden içsem olmaz mı acaba