Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bende bu diyeti yapmak istiyorum ama ben vejeteryan'ım hiç bir şekilde hiç bir tür eti yiyemiyorum nasıl yapıcam bu diyeti sadec sebze yesem olurmu akşamları.cevaplarsanız sevinirima.s.
Bugün sabah tartıldığımda 1kg gittiğini görünce çok mutlu oldum.Bakalım bu hafta kaç kilo verebileceğim.Herkese selamlar
selam bende bu diyeti yapmak istiyorum ama ben vejeteryan'ım hiç bir şekilde hiç bir tür eti yiyemiyorum nasıl yapıcam bu diyeti sadec sebze yesem olurmu akşamları.cevaplarsanız sevinirima.s.
bugun 7. günümdeyim, az evvel tartıldım 3 kilo vermişim :1shok: inanılmaz keyiflendim, diyete de çok alıştım hiç zorluk çekmiyorum finişe doğru gidiyoruz bakalım.. kaydirigubbakcemile2
sizin de güzek haberlerinizi bekliyorumm..
fosahinbas son durumun nedir canım??
bugun 7. günümdeyim, az evvel tartıldım 3 kilo vermişim :1shok: inanılmaz keyiflendim, diyete de çok alıştım hiç zorluk çekmiyorum finişe doğru gidiyoruz bakalım.. kaydirigubbakcemile2
sizin de güzek haberlerinizi bekliyorumm..
fosahinbas son durumun nedir canım??
CANIM BEN BU HAFTA HENÜZ VEREMEDİM VERSEM HEMEN YAZARIM,AMA ACAYİP İNCELDİM,GÖREN ŞASIRITO,GAYET GÜZEL GİDİYO,HİÇ ACIKMIYORUM,COK ALIŞTIM,SANADA BRAVO CANIM,COK GÜZEL:,BAK OLDU GÖRDÜNMÜ,SÜPERİZ YAAAAAAAAAA:lepi::lepi::lepi:::1hug:
tebrik edrim clair negüzel vermişsin .hihoyyythihoyyythihoyyyt
yaaa beni kimse fark etmiyoorr!! soylemedim kimseciklere diyette olduğumu, kendileri fark etsinler dedim ama, tık yok. kıskanıyorlar mı ne -tatlicadiarzu- :lepi:
sana da tekrardan maşallah guzel haberlerin motivasyon veriyor kaydirigubbakcemile2
bir de şekerim, diyete ara vermek zorunda kalmıştım bir kaç gün. ama kilomu koruyorum, hiç almadım. bugun tekrardan başladım, aynen devam şu an. bakalım hayırlısı. meyve suyum da bitmiş, kayısı kompostosu içiyorum boyuna kaydirigubbakcemile3
şimdiye acıkmadım ama henüz erken, umarım boyle devam eder yoksa tekrardan alışana kadar oohooo..
kızlar merhaba bende sizden etkilenerek bu sabah bu diyete başladım. fakat midem çok bulandı ve 3 ad çokoprens yedim. acaba bozup yarın tekrar mı başlayayım yoksa devam mı edeyim... bir fikir verin lütfeeennn
canım göbek ve basen spor yapmadan incelmez ki..
mucize incelme için hareket yapmanı öneririm..
ARKADAŞIM BİR KAÇ GÜN ARA VERSENDE DEVAM BIKMADAN YILMADAN ÇÜNKÜ SONUCU GÜZEL(KİLOLAR GİDİYOR)yerimseniben