Hayır ben daha once yaptıgımda hazırlardan içmiştim çalıştıgım için taze sıkamıyordum nasıl istersen olur yanimerhaba çok iyi olur ya ben şey sormak istiyorum taze sıkılmış mı olmak zorunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır ben daha once yaptıgımda hazırlardan içmiştim çalıştıgım için taze sıkamıyordum nasıl istersen olur yanimerhaba çok iyi olur ya ben şey sormak istiyorum taze sıkılmış mı olmak zorunda
Hayır, ben daha once yaptıgımda hazırlardan içmiştim nasıl istersen oyle içebilirsinmerhaba çok iyi olur ya ben şey sormak istiyorum taze sıkılmış mı olmak zorunda
Hanafta bir hafta sonra mı tartılacaksın? Ben dayanamıyorum =))) Nasıl geçiyor şuan?Evet sevgili maskeli balon ben de bugun hollywood diyetine başladım.sadece meyvesuyu ve su tükettim bir de yaseminli yeşil çay.1. Günüm bitti.bakalım yarın nasıl olacak.şu an 73 kiloyum 7. Gün kaç kilo gitmiş yazıcam.
Gece biraz zor geçti doğrusu.ama bugun daha iyiyim ve anladım ki bu diyetin ilk iki günü bagırsakları boşaltıyor.Habire gurulduyorum:)ben de haftaya pazartesi tartılmayı düşünüyorum. Maskeli balon yürüyüş yapıyor musun?
Walla ben de yürüyüş yapıorum yarım saat kadar.ama sona bırakmamak gerekio sabah yapıcam bugun.Bendede baya bir guruldama oluyor, dün gece baya bir zorladı bugün çok daha iyi hissediyorum =)), ben yürüyüş yerine evde 1 saat orta hızda kondisyon bsikletine biniyorum. Etkisi hissedilir. Sen aktiviteyi Nasıl yapıyorsun hanafta ?
Walla ben de yürüyüş yapıorum yarım saat kadar.ama sona bırakmamak gerekio sabah yapıcam bugun.
Ve üçüncü güne merhaba diyoruz.kahvaltımız yapıldı hemen doydum nedense.bugun şekersiz bir Türk kahvesi içsem bozulur mu acaba maskeli balon?
Maskeli balon nasıl gisio ben üç kilo verebilmişim.sen nasılsın bugun devam ediorum benŞekersiz kahve tüketebiliyorsun Can'ım. Kusura bakma kızla uğraşmaktan yeni girebildim. Ben bugün sabah tartıldığımda kilo kaybım yoktu. Yarın sabahı iple çektiyorum. Kilo kaybı olmamasının sebebini az içtiğim suya bağlıyorum. Koşturmaktan su içmeyi unuttum resmen =\\
Merakla bekliyorum :)Merhabalar,
Ben bugün bu diyeti uygulamaya başladım, öğlene kadar dimes premium %100 şeftali-elma ve su içtim ama öğlene doğru midemde büyük boşluk hissettim,diyeti değiştirmeye karar verdim :) madem sıvı tüketmek gerekiyor diye düşünüp çorba içtim, knorr acılı domates çorbasından içtim, üzerine de ayran.. akşam yemeğinde de çorba içip meyve suyu ve suya devam bu sabah başlamadan tartıldım 69.8 kiloydum. Yarın tekrar sonucu paylaşacağım.