- 13 Temmuz 2015
- 52
- 54
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende yarın başlayabilirim ama siz bitirmek üzeresiniz 2 gün boyunca içtiğiniz meyve suları hazırmı yoksa evde kendinizmi yaptınız spor yaptınızmıHanımlar merhaba, pazartesi diyetime başladım.uzun süredir yazan olmadığını görüyorum ama yineden daha sonra okuyacak olanlar için yazmaya karar verdim. Pazartesi 79 kiloydum bugün 4. Günüm ve 76.5 çıktım. Her hafta kilomu buraya kaydetmeye karar verdim. Eğer katılanlar olursa beraber yapabiliriz
Takipteyim bende cumartesi başlayabilirim merak ediyorum bende de aynı etki olur mu acaba kaçamak yapıyomusunuz yoksa birebir uyuyormusunuzHazır da aldım kendimde sıktım ama hazır aldıklarımı şekersiz olanlardantercih ettim. Şuan 8. Günümdeyim ve bu sabah 75 kilo çıktım. 4 hafta yapmayı düşünüyorum ☺ Buarada haftada 3 gün 50 dk yürüyüş yaptım
Ne zaman başlayacaksınız belki beraber başlarızBen de baslama karari aldim. Umarim guzel sonuclar alirim. Kilo kaybimda buraya yazacagimm
Kaç kiloyla başladınız acaba yarın işyerinde yapabilirmiyimkiBugün 2. Günümdeyim gayet iyi gidiyor. Ama birazdan sade kahve içeceğim, gerçekten doğru düzgün hiç acıkmadım. Hemen başlayınnn