- 24 Ocak 2014
- 412
- 61
Ben 2008 Şubat tatilinde yine hızlı kilo aldığımı 70 ken 74 çıkmıştım.Dedimki kendime ne oluyor daha ne kadar kilolu gezeceksin.Birbaşladım diyete ve günde 2000 kl. Yakacak kadar spora.Aldığım kalori 500 bile olmuyordu.ve kilolar birden tartıda düşmeye başladı nerdeyse hergüne 500 yada 1 kilo vermeye başladım.Özübu.Başka ne yaptım burdan öğrendiğim elma şirketi ballı su,sandaloz sakızı,Elmalı,tarçınlı burda olan tarif birde eczahaneden aldığım bir çay vardı onları içtim.Amabunlardan ziyade motoru yakarcasınayaptığım spor(masatenisi) sayesinde oldu.Ve asıl olan bunu korumaktı.Vermek bile basit sayılır kısarsın ,sporyaparsın verirsin ama korumak kiloyugerçekten zor olan bu.Insan azmederse herşeyi başarabilir.İstediğimide ölçülü olmakla yemeye devam ettim .ama son aylarda kilo almalarbaşlayınca Dedimki ne oluyor yine .Şimdi tekrar 5 kiloyu vericem.Birde akşam yemeğinden sora meyve bile yeme:))
Evet ya spor yapmam lazim aslinda ama pek yapamiyorum bulundugum yerde. Yuruyuste bazen arkadas bulursam . Tanimadigim bi sehir oldugundan korkuyorum. Aslinda bende 75 den 66 kiloya dusmustum kisa surede ama ozaman eşimle hergun spor salonuna gidiyoduk. Tekrar gitmem lazim. Yok tobe 6 dan sonra 1 lokma koymuon agzima sadece su ve cay :) senin cok azmis kesinlikle verirsin. Suanda bile bana bi gaz geldi acikcasi spor yapmam lazim:) ama diyete pazar basliyorum ve pazar spora basliyorum :)