- 22 Temmuz 2013
- 157
- 14
merhabalar:)
tatilim bitti ve İstanbul'a p.tesi döndüm salı sabahı itibari ile diyetime başlıcam nurcum ben yokken buralar bayağı şenlenmiş çok sevindim yalnız değiliz birbirimize destek vererek gaza getirerek güzel sonuçlar alacağımızdan fazlasıyla eminim nurcum geriye dönük mesajları okudum hiç kilonu yazmamışsın :) bayramda biraz kaçamağın zararı olmaz canım çok kasma sen zaten azimlisin diyetine güzel bir şekilde devam edebilirsin. bu arada çok geçmiş olsun hastaymışsın aç karnına ilaç alma ve bazı ilaçlar meyve suyu ile içilmiyor bilgin olsun acil şifalar..
veee ismini yazamadığım diğer arkadaşlar aramıza hoş geldiniz birbirimize destek olacağız ve bu kilolardan kurtulup fit bir görünüme kavuşacağız buna inanalım inanalım ki p.tesi başlayıp çarşamba diyeti bırakmayalım..
sevgiler...
Hosgeldın canım tatılın nasıl gecti ben tukıyedeyım ama dıyet yapamıyorum burda sadece dıkkat edıyorum şimdilik ve spor yapıyorum yalnız benı gören herkes ne kadar kilo vermişsin dediler ve bu sadece 4 kılo vermıs halım yani bı 10 kilo versem Allah bılır nolur herkes dıyetıne devam etsın guzel guzel verelım sen de dün baaşladın galıba nasıl gecıyo ılk günler cnm