Anladım ablacım.zaten afacanın peşinden koşmak sizin için başlıca spor.bende isveç diyetini yaparken harfiyen uydum sizin gibi 6'dan sonra bir şeybyemedim.öyle diyette 7-8 kilo verdik.iştahlıyımdır yemeğide severim.ama çok şükür eski istahım azaldı. yaşım 18 bide sınava hazırlanıyorum onunda stresi var aç olmadığı halde insana bişeyler yediriyor dün mesela baya yedim.hani geç olmadan frenlere basıyorken birden ayağımızı cekmeyelim dedim kendi kendime simdi kiloda veriyorken aradaki süreyi uzatmadan vücut bu kiloya alısmadan hollywoodu yapıyım dedim isveçe göre daha kolay ve istediğimiz süre kadar yapabiliyoruz :) bu arada ablacım kaç bedendin kaç bedene düştün.kilo verdiğinde vücutta hafif bi gevseklik oldumu hani sarkma değil etinde gevseme bide yağdan mı kasdan mı diye baktırdınız mı merak ettim.ve son olarak boyunuz hedef kilonuz ve cevrenizdekilerin tepkileri neler oldu diye sorarak yazıma son veriyorum kib
42 bedendım 38 bedene dustum bıde yasım 25 oldugundan hızlı kılo verıyorum ama yagdan mı kastan mı gıttı bılmıyorum boyum 164 hedef kılom 55 bıde cok acıktıgında 1 avuc leblebıyle bırlıkte 1 bardak su ıcersen atıstırma hıssını bastırıyo ayrıca etımde hıc gevseklık olmadı cevremdekılerın tepkılerı ıse soyle artık yeter dahada zayıflama artık dedıklerınde cok mutlu oluyorum ama yınede sen sporunu ıhmal etme....