Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarından itibaren baslamayı düşünüyorum gerçekten bir etkisi varmı haftada kaç kilo verririm lütfen destekkcanlarım benim dedigim gibi normalde vücut aslında açıkmıyormuş. vücudun yeme istegi insülin hormonundan kaynaklanıyormuş. kandaki insülin düştüğünde vücut aşırı yeme isteği duyuyor vede yediklerimiz hemen yağa dönüşüyormuş ben diyeti bıraktım kızlar midem küçüldü ve normal yemeye başladım normal dediysem aman aman ha verdim diyip hemen herşeye sarılmayalım kızlar önemli olan gerçekten motivasyon işyerinde millet inanamıyor aslında bu kadar verebileceğime bende inanamamıştım ama isteyince oluyor ilk başta dediğim gibi kendimizi ruhumuzu beynimizi hazırlamamız gerekiyor birde vücut yapıları herkesin aynı değil kilo verme hızı değişir kızlar :)
Yavaş yavaş başım ağrımaya başladı birazda midem tabiki iki gün sadece çorba içsek olmaz mı acaba
Arkadaslar acil yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var 2 hafta önce 54 kiloydum ve stres yuaptım aslında ekmek şeker falan yüketmiyordum asla spor yapıyordum evde her türlü imkanım var kosu bandı falan fakat birilerinin desteği olmadan yapamıyorum suan tartıda 59 u görüyorum gerçekten çok moralim bozuk ağladığımı hatıyrlıyorum bu hollywood diyeti gerçekten işe yarıyor mu 2 hafta sonra düğünümüz var ve aldığım elbiseyi suan kendime yakıstırmıyorum kıyafetlerimide öyle yardım edin lütfen
canım istersen spor yapmadan önce kendine limon,portakal ve biberiye yağları al bunları karıştır ve zayıflamak istediğin bölgelere sür sonra streçle sar ve spor yap yağ yakımını hızlandırıyor bende bu şekilde plates yapıyorum
canlarım benim hepinizi gayet iyi anlıyorum çünkü kilo verme olayından bende geçtim sizlerin sayesine ben verebildim birbirimizi motive ederek olduk canlarım benim ilk başta herğün aynı saatde kalkılacak 7 se 7 de 6 sa 6 da. kalktınız bir su bardağı ılık limonlu suyu içtiniz tamam mı tamam. hadi biraz hareket yapalım 10 dk ısınma hareketi yapıyoruz. 1 tudam dere otunu yiyoruz vede rejimimizin hangi günündeysek onu yapıyoruz. 1 saat yürüyoruz günlük içebildigimiz kadar su içiyoruz ben 4lt yakın içtim daha sonra evde yapabilirseniz aerobik yada hareket 45 dk. 5 i 1 yerde içebilirsiniz. aynaya bakıp güzel oldugunuzu ilk başta kendiniz için zayıflayacağınızı sağlığınız için vereceğinizi düşünün. yaz aylarında o sıcakarda pişiklerden kurtulacaksınız onu düşünün yani ileriye maviliklerle vede ğüzel gözlerle bakmanız dileğiyle azim azim azim yapabilirsiniz. kızlar