Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende cumartesigünü başlıyorum evsde meyve suyu günlerini atlatmam daha kolay olacak gibi acaba 1 haftata kaç kilo vericem çok heyecanlıyım
nam ablacım harikasın ya harika ötesisin vallahi hayranım sana vede azmine :)
ŞEY BEN Mİ
GALİBA SEN BENİ BEĞENİYORSUN(ÇÜNKÜ BEN SENİ ÇOK BEĞENİYORUMŞeniz)
DİYETİM GÜZEL GİDİYOR AMA BUGÜN ÖĞLEN ACİL EVDEN ÇIKINCA SALATAMI GEÇ TÜKETTİMcokacimcoook
BEN MÜMKÜN OLDUĞU KADAR ÖĞÜNLERİMİ AYNI SAATLERDE YAPMAYI TERCİH EDİYORUM, İNANIN DAHA ÇOK FAYDASINI GÖRÜRSÜNÜZ
BENİM GİBİ HEM MORUK, HEMDE HİPOTİROİT VE KALP-DAMAR HASTASI BİLE KİLO VEREBİLİYORSA SİZ ÇOKTAAAN VERİRİSİNİZ:lepi:
ablacım ben seni gerçekten begeniyorum dediğim gibi :lepi:süpersin. vede hayatı çok seviyorsun kendini çok seviyorsun. ayrıca beni beğendiğin için çok teşekkür ederim.ŞenizŞeniz ablacım senin yazılarını okuduğumda gerçemten çok moral buluyorum. canım sıkkın oldugunda ilk aklıma sen geliyorsun vede moralim düzeliyor. o kadar badireyi atlatıp hala ayaktayım vede ben burdayım diyorsun ya hastayım abla sana. allah mutlulugunu bozmasın canım ablam. ayrıca insanın yaşı önemli değil kendini hissetdiği yaş önemli ben seni beni ablam değilde kardeşim olarak görüyorum. benden gençsin ablacımhihoyyythihoyyyt
slm herkese
nam abla ya süpersin tabii sende bebeto
bgün 3. gün sonunda yemek yedim
gerçekde cnm fazla istemedi ama listede ne varsa yedim bi hafta sonunda çarşamba sabahı tartılacam o zaman kadar tartıya cıkmama kararı aldım hadi hayırlısı
BUGÜNKÜ AKŞAM YEMEĞİMİN YARISINI TÜKETEMEDİM KIZLARcokacimcoook
AKŞAM 18:15 DE YÜRÜYÜŞE ÇIKTIM
KIZLAR FIRTINA VAR BENİ SÜRÜKLÜYOR AMA ENGEL OLAMADI BANA
YÜRÜYÜŞÜMÜN SON 20 DK. ŞAKIR ŞAKIR YAĞMUR, YİNE ENGELLEYEMEDİ DEVAMM:jeyyar: DEDİM 75 DK. YÜRÜDÜM.sengözlerimebaksanab
CANIM YAŞINIZ DAHA GENÇ YANİ METABOLİZMANIZ İYİ DURUMDA BUNU KENDİNEZE AVANTAJ OLARAK KULLANABİLİRSİNİZyerimseniben
SAKIN YILMAYIN DEVAMkaydirigubbakcemile5
BU ARADA SEN KAÇ KİLO İLE BAŞLADIM:uhm:
İLK HAFTA KİLO KAYBI FAZLA OLUYOR BU DİYETTEben bir ay hiç diyet yapmadım maglum kilo aldım şuanda 73 kiloyum inş hepsi gidecek
arkadaşlar bu diyeti yaparken taze sıkılmışı yerine gazsız, karton kutularda satılan meyve sularından içsek olur mu? yoksa şekerli oldukları için olmuyor mu yardım ederseniz sevinirim benneyaptımki
kızlar ne alemdesiniz ben bu gün diyetin 3. Günündeyim ilk iki gün biraz kaçırmalarım oldu malesef ((
bugün sabah ve ögle yemeğimde sorun yok şuanan kadar umarım kaçırma yapmam dayanmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gitmeli bu kilolar