Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kızlar programa uyulduğu sürece süper bir diyet. Ben bi haftada 2 kg c-vermiştim.
Bir ay yapan arkadaşım 10-12 kg verdii..:1shok:
Beni de heveslendirdiniz şimdi yine başlasam mı ne :uhm:
insan birbirini böyle motivasyon ediyor
gerçekden destek daha çok heveslendiriyor
kolay gelsin arkadaşım
nasıl gidiyor kızlar diyet. ben geldim bi bakayım yeni arkadaşlara dedim :)
merhaba arkadaşlar bu topiği bayadır takip ediyorum bu diyeti yapıp yapmamak arasında kararsız kaldım şuanda sıkı bir diyetteyim bu diyete başlasam zorlanmam diye düşünüyorum kilo vermem baya yavaşladı daha önceleri çok çabuk kilo verebiliyordum tabi hop diyede geri alıyordum artık diyet yapmaktan çok sıkıldım acaba bu diyeti uyguladıktan sonra verilen kilolar hemen geri geliyormu? artı meyve suyunu hazır meyve sularından kullansam olurmu?komposto içemiyorum ben
nasıl gidiyor kızlar diyet. ben geldim bi bakayım yeni arkadaşlara dedim :)
ay canım bu diyeti yapıp bayağı kg. veren sendin galibaa CADIARZU
EVET HAKLISIN CANIM VÜCUT BELLİ BİR ZAMAN SONRA DİRENİYOR AMA YILMA 2 -3 HAFRA SONRA TEKRAR VERMEYE BAŞLIYORSUN
ARKADAŞIM KESİNLİKLE DİYET İLE BİRLİKTE SPOR ŞART
CANIMCIM BEN HAZIR MEYVE SUYU KULLANDIM HANİ KATKISIZ OLANLAR VARYA ONLARDAN TÜKETTİM
AMA BAZI ARKADAŞLAR ŞEKERSİZ SADECE MEYVENİN ŞEKERİ İLE KOMPOSTO YAPTILAR
BU DİYETTE 2 HAFTANIN 2 GÜNÜNDEYİM
İLK HAFTA DİYET VE SPOR İLE 3 KİLO VERDİM BU HAFTA CUMAYA KADAR TARTILMIYORUM AMA EN AZ 1,5 KİLO VERİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
ÇÜNKÜ DİYETİMİ HİÇ BOZMADAN DEVAM EDİYORUMcokacimcoook
merhaba arkadaşlar bu topiği bayadır takip ediyorum bu diyeti yapıp yapmamak arasında kararsız kaldım şuanda sıkı bir diyetteyim bu diyete başlasam zorlanmam diye düşünüyorum kilo vermem baya yavaşladı daha önceleri çok çabuk kilo verebiliyordum tabi hop diyede geri alıyordum artık diyet yapmaktan çok sıkıldım acaba bu diyeti uyguladıktan sonra verilen kilolar hemen geri geliyormu? artı meyve suyunu hazır meyve sularından kullansam olurmu?komposto içemiyorum ben
bence insanlar birbirine destek olmalı köstek değil canımnam çok sağol arkadaşım ya benim herşeyden önce acayip şekilde motivasyona ihtiyacım var.eşim sağolsun destek oluyor ama sanırım yetmiyor.sizlerinde destekleriyle olacak inşallah.bu hafta evimde misafirim var hafta sonuna kadar önümüzdeki hafta başlıyacağım inşallah.kaydirigubbakcemile2 kilolar gider gitmez bebiş düşünüyorum
tatlım belki 2 gün zorlanırsın(ben hiç zorlanmıyorum ama) gerçekden düzenli yaptığında ve kendine inandığında başarıyorsundenemek istiyorum ama çok zora benziyo yahucadıarzu
cesaret edemedim:1no2: