Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Hollywood diyeti yapmak istiyorum.xxxx kullanıcam yanında sorun olur mu sizce?:44::44::44:
anaaa 200 grm mi verdinn ... niye ole oldu ki alla alla//// 48 saat oldu mu keske sihirli bir degnek olsa puff diye kilolaar ucsa.... yaa cnm karnim cok agriyor. hep uykum geliyor ancak uyuyorum... zaman gecirmeye bakiyorum. bari yeni bastan yeniden 7 gunluk dene bu diyeti tekrardan belki bu sefer iyi olur
sorun olcagini sanmiyorum . kilonve yasin kac canim??
bilmiyorum canim niye oyle oldu ama 48 saat sonra degil 12 saat sonra tartildim:)
bugun kahvaltidada hamburger ve cola ictim
pazar gunu tekrardan diyete baslicam. bugun senin 4 .gun dimi???
bu diyet bana yaramadi sekerim, pazar gunu isvec diyetine tekrar baslicam
sen napicaksin peki???
Ben Hollywood diyeti yapmak istiyorum.xxxx kullanıcam yanında sorun olur mu sizce?:44::44::44:
valla banada yaramadi gibi kendimi hic iyi hisetmiyorum benimde 4 cu gunum ama regl den belkide ya kendimi rahat hisetmiyorum ben menuyude pek begenmedim valla isvec diyeti daha guzeldi boyle arada enerjide geliyordu guzeldide. tartilmasamda sanki yavas yavas midem geriye dogru cekiliyordu acik konusmak gerekirse begenmedim ben hic bu diyeti yaa... seninle birlikte isvec diyetine tekrardan baslasak mi ne yapsak birde slim in 6 yi indirdim dun cok guzel vucut hareketleri var acikcasi ne yapsam diye dusunuyorum
Seninde regl donemine denk geldi, ama bize bu diyet yaramadi sanirim
canim pazar gunu isvec diyetine baslicam. istersen beraber baslayalim?
buarada midem kuculdu sanirim , yemek yiyince hemen doyuyorum :)
buarada yarin spora tekrar basliyorum...
birde çalışmayan bayanlar yani evde oturan bayanlar daha çok açıkıyor evde otururken bende hafta sonları öyle oluyorum ve kendimi dışarı atıyorum dolaşıyorum geziyorum bilginize :)