- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
insanin yasadigi yeri sevmesi en onemlisi zaten/// yasam daha kolaylasiyor o zaman ozeliikle yurt disi ise. heryerin zorluklari var bende burayi cok seviyorum ama kisi -30 a inmesi zorluyor sadece valla evlilikk cok uzak heralde sevgilimle sanirim trye donunce ayrilcagz kesin gibi gorunuyor....heralde ben omrumun sonuna kadar artik bekar kalicam cunki daha kimselere guvenemem sevemem olmaz yani..ikimizinde baska baska idealleri hayalleri hayata ayni yerden bakmiyoruzz sanirimm .... aslindaproblem yok ama zaman belirlicekk sanirim bende simdilik bilmiyorum cok tuaf bir iliski cikmazindayim sen evlisin dimi ?
hayirlisi olsun, ama insan guvenemem dedigin an karsisina oyle biri cikiyor ki guvenip seviyorsun ve baglaniyorsun. Ins seninde karsina iyi kisiler cikar ve mutlu olursun. Evliyim canim ben.Regl oldugum icin agrili gecti bugun ve sabah hic halim yoktu, esim hazirladi kahvaltiyi ve yemicem deme gibi bir luksum yoktu ve hazirladiklarindan yedim azar azar. Diyetteyim yemem dersem kizardi :)
Son düzenleme: