arkadaşlar bu buluşmada sayımız oldukça fazla oldu bu çok sevindirici. ne zamandır aklımda olan birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum bu buluşmalarımızın toplum yararına da dokunmasını çok istiyorum yarın olmaz elbetede sonraki topiği kzılaya kan bağışı yapmak için açacağım buradan söyleyeyim herkes takipte olsun hatta bunun devamı gelsin çocuk esirgemeye, düşkünler evine ziyaret de bunu takip etsin istiyorum ne dersiniz
bornovadan gideceklerden 4 kişi taksi tutabiliriz lütfen ayarlıyalım şunu eşim otobüse binmemi istemio kıskanıomuuş :çok üzgünüm:
bornovadan gideceklerden 4 kişi taksi tutabiliriz lütfen ayarlıyalım şunu eşim otobüse binmemi istemio kıskanıomuuş :çok üzgünüm:
:1shok:
otobüste ne olacak ki kıskanıo bunu ilk kez duydum....vıyy
arkadaşlar bu buluşmada sayımız oldukça fazla oldu bu çok sevindirici. ne zamandır aklımda olan birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum bu buluşmalarımızın toplum yararına da dokunmasını çok istiyorum yarın olmaz elbetede sonraki topiği kzılaya kan bağışı yapmak için açacağım buradan söyleyeyim herkes takipte olsun hatta bunun devamı gelsin çocuk esirgemeye, düşkünler evine ziyaret de bunu takip etsin istiyorum ne dersiniz
:1shok:
otobüste ne olacak ki kıskanıo bunu ilk kez duydum....vıyy
izmirden fordçu çıkmaz şekerim, için rahat olsun :jeyyar:
taksi olayı güzel sakıncası yoksa benim arkadaşımda gelecek.......
çok güzel düşünmüşsün ablam bende katılırım seve seve kan da veririmarkadaşlar bu buluşmada sayımız oldukça fazla oldu bu çok sevindirici. ne zamandır aklımda olan birşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum bu buluşmalarımızın toplum yararına da dokunmasını çok istiyorum yarın olmaz elbetede sonraki topiği kzılaya kan bağışı yapmak için açacağım buradan söyleyeyim herkes takipte olsun hatta bunun devamı gelsin çocuk esirgemeye, düşkünler evine ziyaret de bunu takip etsin istiyorum ne dersiniz
ablam hamam iyi fikirmiş ya :):roflol::roflol:maşşallahh yokmu arttırangelsin cnm gelsin kaydirigubbakcemile5
bidahaki buluşmaya düğün salonu kiralıcaz diom dalga geçiolar benle ee napim bizi ancak orası paklar kaydirigubbakcemile3
yada hamam kapatırız :roflol:
kızlar belki görüşemeyiz yarına kadar
umarım çok ama çok güzel bir gün geçirirsiniz
hava çok güzel olur inşallah
kalbim sizinle :a015:
bahçesi varmı gideceğimiz yerin nerde oturcaz bahçedemi içerde sigara yasaktır yaw
kızlarr beni listeden çıkarın ben cumartesi olsa gelcektim yarın misafirim gelcek gelemem ki senağlama