- 3 Temmuz 2008
- 2.140
- 3
- 46
canımm bahçesi var evett ama içerde de izin veriyolar sanırım ve ben kızımla gelcem nasıl olcak bende bilmiyom bakalım artık havaya bağlıyız
içeride oturacağız dumandan uzak biryer olsun dedim bakacağız yarın işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm bahçesi var evett ama içerde de izin veriyolar sanırım ve ben kızımla gelcem nasıl olcak bende bilmiyom bakalım artık havaya bağlıyız
bahçesi varmı gideceğimiz yerin nerde oturcaz bahçedemi içerde sigara yasaktır yaw
bahçesi varmı gideceğimiz yerin nerde oturcaz bahçedemi içerde sigara yasaktır yaw
Nazarboncuğum çok büyük bahçesi var ama hava mıhalefeti nedeniyle oturulmaz...içerisi epey geniş ve cafelerde sigara yasağı temmuzda başlayacak...:))
Sbluem sen beni bekleyebilirsen bornova kavşağında taksiyle gidebiliriz...bana acele cvp yaz hadi gari yatçam birazdan...:)sibeeel biz napcaaz
Nazarboncuğum çok büyük bahçesi var ama hava mıhalefeti nedeniyle oturulmaz...içerisi epey geniş ve cafelerde sigara yasağı temmuzda başlayacak...:))