sibelim adamlar loca ayırayım dedi ama biz komplemi kapasak burayı anca paklar yahu :1shok: maşşallah bizeee
iyi akşamlar kızlar ...geceler daha uygun galiba .güneş ablam sabah yazmışsın sağol ben iyiym inş sende iyisinidir ..ay ben varya bi istemeye geldiklerinde,bir evlendiğim gün,birde bu buluşma için bu kadar heyecan yaptım ..ömrü hayatımda ...allah allah ya...
iyi akşamlar kızlar ...geceler daha uygun galiba .güneş ablam sabah yazmışsın sağol ben iyiym inş sende iyisinidir ..ay ben varya bi istemeye geldiklerinde,bir evlendiğim gün,birde bu buluşma için bu kadar heyecan yaptım ..ömrü hayatımda ...allah allah ya...
:jeyyar: :jeyyar:zaten erken gidersek kapatmış olucaz zorakii kaydirigubbakcemile3
:roflol: Şeniz :roflol:iyi akşamlar kızlar ...geceler daha uygun galiba .güneş ablam sabah yazmışsın sağol ben iyiym inş sende iyisinidir ..ay ben varya bi istemeye geldiklerinde,bir evlendiğim gün,birde bu buluşma için bu kadar heyecan yaptım ..ömrü hayatımda ...allah allah ya...
üsküdar kahvecisimiydi tam sahilde dimi saat sabah 11 sanırım
tamam çok saol ben yatıyorum artık herkese iii geceler
sibelim adamlar loca ayırayım dedi ama biz komplemi kapasak burayı anca paklar yahu :1shok: maşşallah bizeee
sbluee bu kadar kalabalığı toplamışken Kazen Beyi'de davet etsek dermişiMMM...delikafadulden
hadi onlar ilk oldukları içindi budamı ilk cnm kaydirigubbakcemile3
heyecan yapma bacım sakin ol sen gibi kadınlarız bizde kaydirigubbakcemile5
evet abla haklısın ilkler heyecan varir korku verir sonrada bağımlılık yaratıverir ..demi ..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Kuşum her şeyin bir ilki olur takma kafana...İzmir sohbetleri topiğini de buluşma öncesi tanışma olsun die düşünerek açmıştım...ilkin bi tanışma faslı olur sonrası cümbüş zati...:lepi:
aaa valla kalbiniz kötü ayol ..:roflol::roflol::jeyyar::jeyyar: :jeyyar:
:roflol: Şeniz :roflol:
evt cnm 11 de başlıyor akşama kadar herkes uygun saatine göre gelebilir
cnm sen gel gel de 1 den sonra gel ne farkeder biz nasılsa akşamcıyız orda kaydirigubbakcemile5
bana kalsa gece yatıyada kalırım ama olmaz diolar
peri bekleriz öğleye yetişecek bitek sen değilsin kim hangi zamanda müsaitse gelcek
aslında benimde sabahları afyonum çok geç patlar ya bakcaz artık şimdiden 9 00 da nasıl kalkcam derdine düştüm