hm22'nin YGS - LYS günlüğü

İlk denememi çözmüş bulunmaktayım, tatmin edici bir sonuç alamadım ne yazık ki ama moralimi bozup bırakmak yok.

Türkçe : 31,25 Net ( Cümlenin yapısı ile ilgili bir sürü kuralı unutmuşum, ayrıca çok fazla zaman harcadım, normalde çok kitap okuduğum ve lise zamanında 1-2 yanlıştan fazlasını görmediğimden buna üzüldüm açıkçası.)
Sosyal : 27,75 Net ( Genelde hatalarım coğrafyadan, öğrenmem gereken yerler var, bu zamanla olacaktır, tarihim fena değil ama hata çıkabiliyor tabi, en çok da felsefeyi seviyorum, ondan da bazı terimleri öğrenirim sene boyunca yavaş yavaş.)
Matematik : 36,25 Net ( Yanlışlarım genelde dikkatsizlikten, sadece 1 tane geometri sorunu yapamadım, geometrimin ciddi anlamda geliştiğini gördüm, ben bundan 1.5-2 ay önce geometriyi hiç yapmıyordum.)
Fen : 32,25 ( En çok buna üzüldüğümü söylememe gerek yoktur heralde ama unuttuğum bir çok konu var.)

Toplam Netim : 127,5
Ygs 2 Puanım : 434

istediğin amaçladığın puanı da yazarsan sevinirm canım 434 çok iyi bi puan bnce

istediğin amaçladığın puanı da yazarsan sevinirm canım 434 çok iyi bi puan bnce

Okuldan 51 puan geliyor, okul puanım ve lys ile toplam mf3te 490-500 arası bir puan istiyorum, bakalım bunun için elimden geleni yapmayı planlıyorum.

Rica ederim ne demek, eğer yardımcı olabileceğim bir konu olursa her zaman yazabilirsiniz.

teşekkürler şeker,birden bende hayellere daldım dün senin azmini gördüken sonra,birden kendimide hemşirelik merdivenlerinde gördüm ayyy hayalleri bile güzel.....yılmak yok yola devam.

teşekkürler şeker,birden bende hayellere daldım dün senin azmini gördüken sonra,birden kendimide hemşirelik merdivenlerinde gördüm ayyy hayalleri bile güzel.....yılmak yok yola devam.

İnsanın istediği yerde olmasının hayali bile çok güzel, çocuk falan işi biraz zorlasa da isteyince hepsini halledersin. Okurken falan çocuğu bırakabileceğin yer olacak mı ? Bu arada bence hiç geç kalmadan başla.

canım hangi yayınların denemelerini kullanıyorsun sipariş vereceğim de bakınıyorum senin önerdiğin yayınlar var mı?. evde eskiden kalma fem 8li deneme seti buldum(kalem resimleri olandan) ama cevap anahtarını kaybetmişim. :44:

Ben deneme almadım henüz internetten zaman denemesi çözdüm ama aklımda olanlar fem, odtü,karekök uğur ve adam akıllı yayınları ilk olarak sonra ne bulursam çözeceğim. Bir de güvender kolay e'ye pek önerilmez normalde ama bilgi soruları ve sayısal derslerde sözel sorular barındırdığından bu sene çözülmeli bence. Bir de aldığımız denemeleri buraya pdf veya fotoğraf olarak koyarsak çeşit arttırabiliriz ne dersin ?

zaman denemelerini hangi sitede buldun link verebilir misin? en iyisi ilk başta femin 6lı 8li 20li artık kaçlısı varsa alıp bütün denemelerini çözmek lazım sonra senin de dediğin gibi ne bulduysan saldırmak lazım. iyi olur aslında ama benim bir de yazıcı tarayıcı almam lazım yurttayken arkadaşla ortak almıştık da sonra ben bırakınca arkadaşa sattım kendi payımı.

Açıkçası hangi site tam hatırlamıyorum. Google'a zaman denemesi pdf yazdım. O site bu sene derken işime yarayacak bir şeyler buldum. Hepsinin olduğu site yok zaten pek, biraz oradan biraz buradan baktım, hepsini de indirmedim bir gün daha uzun oturursam başında sanırım çıkar 20-30 deneme falan oradan.

Benim tarayıcım yok ama eşimin telefonunun çözünürlüğü fena değil, elimde bir kaç güvender denemesi vardı, yarın bir deneyeyim bakalım net çıkarsa paylaşırım burada.

Bugünkü çalışmalarımı da paylaşayım, 1 tane deneme çözdüm 100 dakikamı aldı, katı cisimlere çalıştım ve simetrinin ygs geometrisi bitti, ygs ile lysnin konuları arasında bir kaç konu vardı sadece, şimdi en baştan lys geometriye başlayıp bitirdiğim geometri konularını tekrar edeceğim ama geometri konularının bitmesiyle üzerimden büyük bir yük kalktı. Katı cisimlere gelince, bu konu benim ciddi anlamda ön yargılı olduğum bir konuydu, 3 boyutlu cisimleri de ne severim ne anlarım diyordum, bugün yine çalışırken yapamayıp uflayıp pufluyordum, o sırada eşim sordu ne oldu diye, onun da 3 boyutlu cisimlerle arası çok iyidir, dur dedi sıkma canını beraber çalışalım, kitaptan çalışırken ilave olarak evin duvarları, kağıtlar, kutular her şey kullandık ve sonrasında çözdüğüm 70 soru tamamen doğruydu, çok mutlu oldum. Üstüne de periyodik sistem ile nükleik asitleri tekrar ettim.

Güvenderin 10lu denemesini aldım bugün bakalım bir nasılmış, güvenderle başlayayım zamanla farklı yayınlara geçerim diye düşünüyorum.

canım çok şanslısın. insanın destekçisi olması ne güzel bir şey. Eşini anlayışından ötürü seni de böyle güzel bir eş bulduğundan ötürü tebrik ediyorum

canım çok şanslısın. insanın destekçisi olması ne güzel bir şey. Eşini anlayışından ötürü seni de böyle güzel bir eş bulduğundan ötürü tebrik ediyorum

Gerçekten destek konusu çok önemli, bir de ben gerçekten belki gereğinden fazla hassas bir yapıdayım, sürekli bir gazlamaya ihtiyacım oluyor
Şükür hayatımdaki en büyük şansım diyorum onun için.
İnşallah senin de karşına güzel insanlar çıkar.
Nasıl gidiyor bu arada çalışmaların ?
Ayrıca eğer çözerim dersen akşam senin için güvenderin denemelerinin fotoğraflarını çözerek burada paylaşmayı düşünüyorum.

nazar değmesinumarım canım ama ben bu yönden hep şanssız taraftayım ailem bile destekçi değil kaldı ki elin oğlu olacak bayramda pek çalışamadım o yüzden 2 gündür geçmişe yönelik bir göz gezdirip test çözüyorum boşlamaya başladım toparlamak lazım. bilgisayardan çözemiyorum ben ama sen at canım arşivlerim ben onları yazcıyı alınca çözerim ben de şimdi kitap şiparişi vereceğim netten yine deneme de isteyeyim diyorum ya da denemeyi yarın çıkar kırtasiyeden alırım. geometriden bildiğin bütün kuralları içeren bir kitap var mı ?

Son düzenleme:

Hiç öyle deme, ben de kendimi genel olarak şanslı olarak sınıflandırmam ama emin ol bir yerden öyle bir şans çıkıyor ki karşına tüm şanssızlıklarıma değmiş diyorsun.
Hangi kitapları alacaksın ?
Deneme ne kadar çözsek kar aslında. Onda hangi yayını düşünüyorsun ?
Geometride de simetriden çok memnunum güvenderin geometrisini de beğenmiştim ben çok açıklayıcı ama şu en iyisidir diyemem ne yazık ki.

pek umudum yok ama kapım açık buyursun gelsin
geometri biyoloji kimya kitapları alacağım diğerleri var zaten geometriden de soru bankam var karekökün ama kuralları hatırlamakta zorluk çektim biraz ilerleyince elimin altında unuttuğumda kurallara bakabileceğim bir kitap olsun istiyorum o zaman ben ona da simetriden devam edeyim. biyolojiiden simetriyle palme arasında gidip geliyorum kimya için palmeyi övdüler
deneme olarak femin tüm denemelerini alıpçözeyim diyorum aslında şuan özdebir yayınlarının deneme setine rastladım aklımı çeldi onu da mı alsam

Bence biyoloji için palmeyi al, simetriden memnunum gerçekten ama soruları kesinlikle ahım şahım değil, konu anlatımı için diyorsan tavsiye ederim. Sınava kesinlikle palme biyolojiyi ve kimyayı çözmeden girmemeyi planlıyorum.
Fem deneme konusunda aşmış kendini, özdebir konusunda fikrim yok, bir de karekökü mutlaka istiyorum bakalım.
İnternetle kırtasiyeler arasında fiyat farkı nasıl baktın mı ? İnternetten almak daha mı mantıklı ki ?

biyoloji için iyi soru bankası istiyorsan bizim zamanımızda da vardı sanırım hala var finalin yeşil bir soru bankası var soruları çok iyiydi onun. bizim burası küçük yer çok kazıklıyorlar her şeyde internette indirimli oluyor bir kitapta falan çok değilmiş gibi geliyor ama toplu alınca farkı görüyorsun. egitimkitap.comdan alıyorum normalde ama her kitap yok malesef ama en uygun sitede o deneme yok mesela onlarda o tarafı kötü oldu ucuzkitapal.comdan alıcam mecbur orada deneme fazlasıyla var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…