Yine 4.5 saat kadar bir çalışmam oldu, bugün biraz soru çözdüm iyi oldu ama daha çok çözebilirim, haftada 1 günü tekrara ayırıyordum onu 2 güne çıkarıp tekrar+soru yapacağım.
Periyodik cetvele çalıştım 75 de soru çözdüm, 1 tane yanlışım çıktı onda da hangi periyotta en çok element vardır diye sormuş nereden bileyim ben.
Sonrasında nükleik asitlere çalıştım,87 soru çözdüm, bilmem kaç kodondan kaç çeşit aa sentezlenir soruları var onun çözümüne yarın bakacağım, kitapta yoktu.
Cümlede anlamla ilgili 50 soru çözdüm. 1 yanlışım var ne yazık ki dikkat problemim var, ygsde türkçeyi fullemek istiyorum o yüzden bu dikkatsizliğe bir çözüm bulmak gerekli.
Temel kavramlarla ilgili 40 soru çözdüm yine bir yerde işlem hata yapmışım, 1 sorum öyle gitti.
Üçgenlerden de 50 soru çözdüm 2sini çözememiştim, eşimle bakarken çözdük.
Soruları femin bir kitabından çözdüm, geometrim çok kötüydü benim, simetri çok kolay heralde ondan çözebiliyorum düşüncesi vardı ama bunları da rahat çözdüm, heralde geometriyi hallediyorum artık.
Bu günlük bu kadar benden.
ygs lys günlüğünü okudum çok beğendim ve takdir ettim hiç taviz vermemişsin böyle devam etmeni diliyorum
ne zman mezun oldun bu arada canım kaçıncı girişin bu
Azmine hayran kaldım arkadaşım günlüğün harika olmuş ben de katılamak istiyorum sana. Ama 20 ağustosta başlayacağım inşallah ders çalışmaya.Sen ne güzel erkenden başlamışsın ben birkaç aydır çalışıyorum bir işte; para biriktirdim biraz özel ders almak için. Aslında özel dersteki amacım sorularımı çözdürmek birilerini de bulamadım hala napıcam bilmiyorum.Şu önümüzdeki 4 gün tatildeyim bir şeyler çalışsam çok iyi olacak da oturamıyorum bir türlü. Allah sendeki çalışma gayretini bana da nasip eder inşallah...
Teşekkür ederim, umarım bu şekilde devam edeceğim, bir taraftan düzenli giderken bir taraftan kendimi sıkmadan yapmaya çalışıyorum.
2008 mezunuyum ben 2. üniversite ve hayalim olan meslek için uğraşıyorum.
Buyur tabi ki katıl, her şeyin sana ayrı bir yararı olabilir tabi ama asıl önemli olan sensin,senin isteğin,senin azmin,senin inanman.
Çözemediğin soruları burada paylaşabilirsin, elimden geldikçe yardımcı olurum ben, sayısal mısın ?
Ben çözemediğim soruları direk geçmiyorum, öncelikle uğraşabileceğim son noktaya kadar uğraşıyorum eğer olmazsa burada soruyorum ama kendin uğraşıp çözdüğün çok daha kalıcı oluyor.
Sayısalım Beslenme ve Diyetetik istiyorum 20 yaşındayım 2 senedir gitmiyorum üniv. sınavına tam anlamıyla hazırlanmadığım için tercih de yapmadım.Zaten istemediğim bir bölüme niye gideyim ki=) Bu sene kesin hazırlanmam lazım.Sen İstanbul'da mısın eğer İstanbul'daysan özel ders alabileceğim birilerini tanıyor musun diye soracaktım da.Bu sene 19-22 bin arasına girmem lazım Senin hedefin 5 bin galiba.
merhaba canım günlüğün hayırlı olsun iyi bir fikir,biraz okudumda gayet azimli gördüm seni inşallah hayırlısıyla istediğin bölümü kazanırsın,bende sana birşey sormak istiyorum,bende açık liseyi bitirdim,evliyim çocuğum var,ben bu sene girmeyi düşünüyorum sınavlara,ama temel yok,istiyorumki videolu anlatan kitaplar,cd ler den çalışayım,varmı önerebileceğin,kitaplar ,nerden başlamalıyım onuda bilemedim,bu konuda çok cahilim,
eşit ağırlıklı sanırım :26:düz lise mezunuyum,genel kültür ...
haadiii bekliyoruz sonuçlarınııııı