hm22'nin YGS - LYS günlüğü

Sadece Eczacılık yazacağım, tabi ki her şehri yazma durumum olmayacak ama amacım zaten eczacılık için fazlasıyla yetecek bir puan alıp, tutar mı tutmaz mı stresini de yaşamamak, gereğinden fazla stresli bir insan olduğumdan stresi fazla yaşamamak için normalde gerekenin 3 katını çalışabilirim, yeter ki stres olmasın.
Şu an elimde simetri seti vari celal aydının yaprak testleri, formülün yaprak testleri,5 hamlede ygs, odtü mat 2, karekökün son kitabı vs var. Çok aşırı kitap yok yani.Şu an simetriden çalışıp, fem celal aydın formülden çözüyorum. Biraz ilerleyip elimdeki kitapları da azaltıp ondan sonra eklemek istediğim kitaplar var, bir anda almak istemedim, çünkü yeni kitap almak beni çok motive ediyor, ondan bittikçe alacağım. Deneme olarak da dün Güvenderin 10 fasikül çözümlü denemesini aldım, bu bitsin ondan sonra başkalarını alacağım, açıkçası çok umutlu başlamamıştım ama ben soru tiplerini beğendim, çok ygsye dönük sorular, evet çok zor değil ama ygsde de çok zor soru yok zaten. Daha önce evet fen bilgisi öğretmenliğini bitirdim, 2. üniversitem olacak.

bende alırsam eğer karekök almayı düşünüyorum mesleğini neden yapmıyorsun güzel bir bölüm aslında.fenin iyi olmasının sebebini şimdi anladım:) bence ygs için gayet yeterli bir çalışma benim sorunum ygs yi bitirip lys ye çalışmada zorlanma olacak.lys ye son 1 ay kala çalışmıştım yani düşün.sen şu an sadece ygs olarak mı gidiyorsun?

Herkesin hayalinde bir meslek vardır ya, bu benim hayalimdeki meslekti ve insan hangi meslek olursa olsun ancak sevdiği istediği mesleği iyi ve mutlu yapabilir bence, o yüzden tekrar denemek istedim. Karekökün hangisini düşünüyorsun ?
Fenim evet temel olarak etkiliyor ama utanıyorum açıkçası fen bilgisi öğretmenliği mezunu olup yanlış çıkarmaya fakat okuldaki konular ile ygs lys konuları ne yazık ki oldukça farklı.
Ben ygs lys götürüyorum, ayrı götürmenin doğru olmadığını düşünüyorum, sadece deneme olarak ygs üzerinden gidiyorum lys denemelerine aralık ocak gibi başlarım diye düşünüyorum
Senin de hatan lysyi sona bırakmak olmuş anlaşılan.

evet cnm birlikte götüremedim ben maalesef karekök mat geo fizik düsünüyorum da sen fizik için ne önerirsin simetri dışında? evde çalışmayla başarabilir miyim içimde de büyük bir korku var açıkçası.günlük nasıl çalışıyorsun kaç ders çalışıyorsun mesela

Simetri haricinde fizik için fen bilimlerini çözebilirsin ama 2. kademe olarak, zorlar yani biraz. Onu da çözmeyi düşünüyorum bakalım. Evde çalışıp başaranlar nasıl başarıyor öyle düşün, kitap, internet, video bir sürü imkan var, tek gereken istek ve azim. Günde 2-7 saat arası değişiyor. Çok katı davranmıyorum şu an kendime.

seni kendime örnek olarak gösteriyorum haberin olsun:) sevmediğin dersi mi önce çalışıyorsun sevdiğin dersi mi mesela mat geo ben çok seviyorum kimya fizikte bir derece ama şu biyoloji yok mu nefret ediyorum

seni kendime örnek olarak gösteriyorum haberin olsun:) sevmediğin dersi mi önce çalışıyorsun sevdiğin dersi mi mesela mat geo ben çok seviyorum kimya fizikte bir derece ama şu biyoloji yok mu nefret ediyorum
Teşekkür ederim
Sevdiğim sevmediğim değil de zorlandığım derse ayrıcalık tanıyorum. Mesela geometrim iyi değildi, ben de geometri konuları ile başlayıp tamamladım, şu an netlerim baya iyi, tekrar başka kitaplardan çalışacağım, soru çözeceğim, bir kaç kere daha bitirmeyi düşünüyorum yani onun haricinde zorlandığım bir ders olmadığından eşit ağırlık vererek çalışıyorum.

kızlar ben de size katılıcam az kaldı 6-7 gün falan sizi gördükçe çok heyecanlanıyorum biraz da üzülüyorum çok geri kaldım diye. Sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum şimdilik =(

Üniversitesine göre değişiyor yani durs durumu, biraz inceledim ama sanki genelde torpille alınan burslar diye düşünüyorum nedense.
.

banım vardı yazamadım gün içerisinde. Tabi ki her şeyde olduğu gibi bunlarda da torpil işliyor özellikle bazıları cemaatlerle bağlantılı olduğundan almış başını gidiyor ama tev teb falan onlarda şansın olabiliyor. okuldan okula da değişiyor evet delet ünileri biraz daha az veriyor özel okullara oranla. bazısı da öğrenci çekmek için ilgi çekici burslar veriyor. Bknz:OGÜ

kızlar ben de size katılıcam az kaldı 6-7 gün falan sizi gördükçe çok heyecanlanıyorum biraz da üzülüyorum çok geri kaldım diye. Sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum şimdilik =(

Neden bekliyorsun başlamak için ?
Aslında geri kalmak değil ama ben erken başlamayı sene içindeki her türlü olumsuz durumu telafi gibi görüyorum.

Bakalım o dönemde yaparım tabiki burs, daha da çok araştırılır. Şu an için sadece derslere konsatre olmuş durumdayım.
Kitaplarını ne yaptın sipariş verdin mi ?

Bakalım dün ne çalışmışız.
Sabah nasıl deneme çözesim vardı, dayanamadım deneme ile başladım ilk.
Arkasından Eşitsizlikleri çalışıp, 115 de soru çözdüm.
Parabolü de bitirince simetrinin ilk mat 2 kitabı bitecek ve bitirdiğim 2. kitap olacak.
Kitaplara başlamak da bitirmek de çok heyecanlandırıyor beni.
Sonrasında dur dedim artık bugün ufak ufak sözel derslere bak.
İslam tarihine çalıştım 15 soru çözdüm,1 yanlışım var. O da islamın kabul edilmesiyle kadının sosyal hayattaki önemi artmıştır, aslında doğru diyesim geldi ama elim hiç varmadı, bilmem kaç eşliliğin o kadar normal görüldüğü bir toplumda nasıl kadının önemi artar.
Neyse dergi ve konuyla kavga ettikten sonra dünyanın şekli ve hareketlerine çalıştım. 15 soru da ondan çözdüm.Onlar doğru.
Böyle bir gün geçirdim işte dün.
Bu arada excel belgesinde çalışmalarımı toplu halde yazıyorum.
Sene sonunda toplam kaç soru çözmüş olduğumu göreceğim, hoş olacak sanırım.
Şimdilik bu kadar benden.
Bugün fizik kimya biyoloji çalışmayı planlıyorum ama her an fikir değiştirebilirim, belli olmaz bana.

evet canım verdim siparişi o akşam kargoda şuanda bugün yarın ulaşır elime

evet canım verdim siparişi o akşam kargoda şuanda bugün yarın ulaşır elime

Hadi hayırlı olsun o zaman, denemelere de başlayacak mısın gelince hemen yoksa sonrası için mi aldın ?

kızlar hani ben demiştim ya eylülde netleşcek diye o zamana kadar beklicem yani sizce çalışmak için geç mi ne yapmalıyım?

pazartesi başlamayı düşünüyorum ben ama gelince çözebilirim bir tane belki

Ben de internetten buldum femin denemelerini, arada onlardan çözeyim diyorum, eğer bilgisayardan çözebilirsem şimdilik deneme almam.

kızlar hani ben demiştim ya eylülde netleşcek diye o zamana kadar beklicem yani sizce çalışmak için geç mi ne yapmalıyım?

Geç değil, bir kere bizden daha öndesin sen geçen sene konuları tamamladın, o yüzden problem olmaz ama psikolojini hazırla ki habere göre hemen başlayabil.

Geç değil, bir kere bizden daha öndesin sen geçen sene konuları tamamladın, o yüzden problem olmaz ama psikolojini hazırla ki habere göre hemen başlayabil.

biraz içim rahatladı en azından biraz kitap okuyup okuma hızımı geliştircem şimdilik yapabileceğim bu.

bende o sorun var bilgisayardan çözemiyorum odaklanamıyorum öyle illa kağıt olacak önümde dershane açılana kadar o denemeler yeter bana zaten sonra dershanelerin denemelerine ek olarak yenilerini alırım

biraz içim rahatladı en azından biraz kitap okuyup okuma hızımı geliştircem şimdilik yapabileceğim bu.

Kesinlikle çok iyi olur, zamanında okuduğum kitaplar benim şuan ki netlerimi en az %20 etkiliyordur öyle söyleyeyim, için rahat olsun.

bende o sorun var bilgisayardan çözemiyorum odaklanamıyorum öyle illa kağıt olacak önümde dershane açılana kadar o denemeler yeter bana zaten sonra dershanelerin denemelerine ek olarak yenilerini alırım

Dersane ne zaman açılıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…