- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
İnşallah kazanırsın istediğin bölümleri :) sosyolojide iyi bölüm ama iş imkanı olsa keşke. sosyoloji okurken psikolojiden çift anadal yapma hakkınız var mı ? yada sosyolojiyi bitirince psikoloji yüksek lisansı oluyor mu ? ben ramazandan sonra tam olarak başlayacağım inşallah. şimdi küçük küçük bakıyorum. met ve geo sorunlu benimde halletsem bişey kalmayacak aslında. sen başladın değil mi çalışmaya ? hayırlısı olsun evet. inşallah emeklerimizin karşılığını alırız :)
ayy canım sende inşallah kazanırsın burdaki herkes :)) bazı her ünide olmuyor o canım psikolojiden çift anadal sadece sayılı bir kaç ünide oluyor bizim ünidede olmuyor sanırım psiokoljiden yüksek lisansta olmuyor bildiğim kadarıyla ya sosyoloji çok güzel bir bölüm severek yerleşen için gerçekten zevkli eğlenceli ama malesef türkiyede gereken değer verilmiyor yurt dışında bir tıpçıyla aynı değerdeyken burada harcanıyor malesef 2013 de kamuya 31 sosyolog atamasndan sonra dedim böyle olmayacak dalga geçiyorlar resmen emeklerime yazık şimdi bakanlık bir bildiri yayımlamış sosyoloji felsefe mezunlarına rehberlik kursu verilecek özel okullar ve rehabilitasyon merkezlerine rehber öğretmen olarak atanacaklar diye sistemi batırıyorlar sosyolog felsefecileri pdr atıyorlar imamları din kültürüne norm fazlası sınıfçıları türkçeye yani türkiyede okumak çok zor