hm22'nin YGS - LYS günlüğü

Yok virüslük değil başka hastalıklar bir anda ortaya çıkıverdi. Bayadır hastanelerdeydik. Yeni gelebildik evimize ..

geçmiş olsun tekrar toparlanırsınız umarım.bende grip salgını var ya öyle birşey zannettim.

Hiç öyle düşünme. Konuların neredeyse bittiydi yanlış hatırlamıyorsam? Elinden geldiğince soru çözmeye çalış. Moralini bozma. Bak buraya kadar getirdin. Yolun yarısından çoğu bitti. Olacak Allah'ın izniyle.

Konular bitti sayılır da soru çözmeyince çok çabuk unutuyorum ben.
Moda da giremiyorum hiç.
Bakalım ufaktan deneme çözeyim diyorum, bundan sonra ancak deneme çözerim heralde yapabilirsem.

Konular bitti sayılır da soru çözmeyince çok çabuk unutuyorum ben.
Moda da giremiyorum hiç.
Bakalım ufaktan deneme çözeyim diyorum, bundan sonra ancak deneme çözerim heralde yapabilirsem.

Yapabilirsin emin ol. Ben de çok çabuk unutuyorum konuları. Bu herkeste olan bir şey. Soru çöz, deneme çöz ve içini rahat tut. Emeklerin karşılıksız kalmayacak.:KK34:

Yapabilirsin emin ol. Ben de çok çabuk unutuyorum konuları. Bu herkeste olan bir şey. Soru çöz, deneme çöz ve içini rahat tut. Emeklerin karşılıksız kalmayacak.:KK34:

Umarım öyle olur.
Sen ne yaptın sayısallara çalışmaya başlayabildin mi ?

Evet başladım. Biyoloji'm zaten iyiydi. Fizik ve kimyadan korkuyordum. Konulara çalışırken zorlanmıyorum İnşAllah sınavda da yapabilirim. :)

Çok güzel tebrik ederim, çalıştıktan sonrasını şansa bırakıyoruz artık ..

Tekrardan merhaba günlüğüm ..
Ben yazmadığım dönemde hiçbirşey çalışmadım ne yazık ki.
Ve anladım ki yazmadan daha da zor işim.
Her gün çalışamayabilirim ama en azından bugünden itibaren çalışmaya başlamak ve her çalıştığımda yazmak istiyorum.
Uzun bir süreyi boşa harcadım, bu hedefimden oldukça uzaklaştırdı beni.
Şu anki düşüncem ilk 20binde olsam yetecek bana fazlasını istemiyorum..

Tekrar çalışmaya merhaba diyeyim o zaman ..

f1f6999c.gif

Umarım öyle olur ..

Tekrardan merhaba günlüğüm ..
Ben yazmadığım dönemde hiçbirşey çalışmadım ne yazık ki.
Ve anladım ki yazmadan daha da zor işim.
Her gün çalışamayabilirim ama en azından bugünden itibaren çalışmaya başlamak ve her çalıştığımda yazmak istiyorum.
Uzun bir süreyi boşa harcadım, bu hedefimden oldukça uzaklaştırdı beni.
Şu anki düşüncem ilk 20binde olsam yetecek bana fazlasını istemiyorum..

Tekrar çalışmaya merhaba diyeyim o zaman ..

f1f6999c.gif

İnşAllah canım. :) Sana da kolay gelsin.:KK16:

Dün 2 deneme çözdüm.
1.si 428 ( Final )
2.si 444 puan ( Esen )

Bayadır çalışmayınca puanlar hoop düştü tabi ..

2 deneme çözdüm.
1.si uğur 430 puan.
2.si işeyen zeka 400 puan.
Ha gayret gittikçe düşürüyorum az kaldı baraj altına.:KK5:

Evet bazen çok güzel çalıştık, bazen boşladık derken geldi çattı sınav, umarım yarın güzel bir gün olur ve harika bir sınav geçiririz, sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum ..

Evet bazen çok güzel çalıştık, bazen boşladık derken geldi çattı sınav, umarım yarın güzel bir gün olur ve harika bir sınav geçiririz, sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum ..

senin çalışmalarını cok beğeniyordum ben sana güveniyorum hadi hallet gel şu sınavı kocaman başarılar sana:KK16:

X