Öyle tolincim bu zamandan sonra ne yapsam boş ki ..
Bacaksız kesinlikle beklediğim, istediğim gibi geçmedi.
Fenime güveniyordum o iyiydi ki orada da saçma sapan dikkatsizlik ile 2-3 yanlış çıkarmayı başardım sanırım.
Türkçenin kötü olmadığını düşünüyorum ama paragraflar insana hep doğru gelir sonuç ne olur bilmiyorum, dil bilgisinden yanlış yok sanırım.
Sosyalim çok kötü idi, ilk kez zaman problemi yaşadım, odaklanmakta çok zorlandım biraz dış etmenler biraz kendimden kaynaklı.
O yüzden uzun uzadıya okuyamadım, zaten normalde de o coğrafyaları yapamazdım, çoğunu yapamadım, felsefede indeterminizmmiş sanırım cevap ben sadece belli başlı pragmatizm tarzında tanımları biliyordum. tarih fena değildi, dini de yorumladım kendimce.
Matematik kastı beni, geometriden çok korkuyordum aslında neredeyse hiç bakmadım sona bırakacağım derken derken onda 1 boşum var. Matematiğin problemleri güzeldi zor gelmedi, hepsini yaptım sanırım doğrular ama üslü sayılar sorusu yok, bir denklem vardı köklü onu yapamadım. Olasılık yanlış. Küp sorusunu yapamadım yine olasılık olan. Kötüydü yani, toplamda 120 netin üstünde beklemiyorum açıkçası.
Senin nasıldı ?