hm22'nin YGS - LYS günlüğü

aaaa dershaneye gitmiyor musun yani?

ama ben kpssciym :KK31: bi düzen tutturamadım kendime matta çakıldım resmen. senin azmini görünce bu topikte buldum kendimi:KK16:

Hayır gitmiyorum kendim Çalışıyorum.
Konuların bitti ise yine dediğim program ideal ama bitmedi ise 1 haftada çalışacağın konuları çıkarıp O hafta onları bitirmeye odaklanmak daha ideal.

Hayır gitmiyorum kendim Çalışıyorum.
Konuların bitti ise yine dediğim program ideal ama bitmedi ise 1 haftada çalışacağın konuları çıkarıp O hafta onları bitirmeye odaklanmak daha ideal.

1 gün çalışırsam sonra hiç çalışmıyorum. her dersten 2-3 konu ilerleyince bıraktığım zaman tektat başa sarıyorum. asıl merak ettiğim ilk başladığında ki durumun nasıldı? ekiden vasattı şuan iyi diyebiliyor musun mesela?. bide soru çözme dağılımını nasıl yapıyosun ? en azından bende şekillendirebilirim

1 gün çalışırsam sonra hiç çalışmıyorum. her dersten 2-3 konu ilerleyince bıraktığım zaman tektat başa sarıyorum. asıl merak ettiğim ilk başladığında ki durumun nasıldı? ekiden vasattı şuan iyi diyebiliyor musun mesela?. bide soru çözme dağılımını nasıl yapıyosun ? en azından bende şekillendirebilirim

Ilk zamanlar masada oturmak bile işkence gibi geliyordu. Hatta alışmak için masaya oturuyordum. Şu kadar zaman masadan kaIkmayacağım Çalışmasam da Oturuyordum. Yarım Saat 45 dakika derken yavaş yavaş oldu.

Soru dağılımını yine 1 önceki haftanın sonuçlarına göre yapıyorum.
çözdüğüm denemelerde hangi konularım eksik ise O konuya ağırlık veriyorum yinede konu olmaMIŞ gibi gelirse sonraki haftada O Konuya çalışıyorum .

Bugün yine çalısmadım.
Son günlerde sürekli sağlık problemleri yaşıyoruz nazar değdi sanırım.

Bu haftaki programım da hazır, tasarım eşime ait :KK1:

$20140112_140824~2.jpg

Son düzenleme:
Bazı sağlık nedenlerinden dolayı bir süre buralarda olamayacağım ve ders çalışamayacağım haberiniz olsun kızlar ..

Son düzenleme:
Dün çalıştıklarımı paylaşayım ..
1 Biyoloji denemesi çözdüm.( Karekök )
26.25 Net ..
1 Matematik denemesi çözdüm. ( Karekök )
35.75 Net..
100 Manyetizma sorusu çözdüm. ( Palme )
100 Bileşikler sorusu çözdüm. ( Palme )
1 Türkçe denemesi çözdüm. ( Karekök )
35 Net ..
Trigonometriden 60 soru çözdüm. ( Bilfen )

Program olayını biraz abartmış olsam gerek ki çalış çalış bitmedi dün :KK1:

Fizik ve mat netlerim çok düşük.Aslında bişeyler biliyorum ama yapamıyorum deneme üzerinden eksikliklerimi gidericem sence hangi yayının denemelerini almalıyım? karekök matematik güzel mi?

Canım ben de psikoloji istiyorum bu arada bugün karekök ün 12 il deneme setini ve Türkçe deneme kitabını aldım

Ayrıca fem in ygs lys geometri ve ilk adım geometri kitaplarını aldım
Matematikte kesir problemlerindeyim ama bitiremiycem diye korkuyorum :KK43: sen çok iyi gidiyorsun maşallah nazar değmesin

Fizik ve mat netlerim çok düşük.Aslında bişeyler biliyorum ama yapamıyorum deneme üzerinden eksikliklerimi gidericem sence hangi yayının denemelerini almalıyım? karekök matematik güzel mi?

Karekök matematik orta-kolay seviyede kullanabilirsin, çözümlü olması da avantaj tabi.
Geçmiş olsun canım.:26: İnşAllah iyisindir şimdi.

Uğraşıp duruyoruz efsa umarım daha iyi olur ama şimdilik sınavla ilgili hiç bir şey yapamıyorum.

Canım ben de psikoloji istiyorum bu arada bugün karekök ün 12 il deneme setini ve Türkçe deneme kitabını aldım

Karekök Türkçe gerçekten kalitelidir çok iyi yapmışsın.
Genel denemeleri çok iyi diyemem ama kötü de değil bence.
Bu arada çok güzel bir bölüm istiyorsun, umarım gönlünce olur.

Ayrıca fem in ygs lys geometri ve ilk adım geometri kitaplarını aldım
Matematikte kesir problemlerindeyim ama bitiremiycem diye korkuyorum :KK43: sen çok iyi gidiyorsun maşallah nazar değmesin

Ygs matematikte pratik olayı çok önemli, aman antremanlarla matematiği bitirip tamam deme biraz önce bitsinki ki ya bir kaynak daha ya da denemeleri bir tara derim ..

Sanırım bundan sonra düzenli yazmayacağım. 15 güne yaklaştı hiç bir şey çalışmadım. Bundan sonrası ne olur bilinmez ..

hayırdır iyisindir umarım sağlık sorunun mu var? nasılsın?

Bazı sağlık sorunları oldu şimdi daha iyi durumlar ama brn çalışmadan tamamen kopmuş hissediyorum kendimi ..
Ne olacak bilemiyorum ..

Bazı sağlık sorunları oldu şimdi daha iyi durumlar ama brn çalışmadan tamamen kopmuş hissediyorum kendimi ..
Ne olacak bilemiyorum ..

çok geçmiş olsun sağlık kadar önemli birşey yok bilirim.herşey yoluna girer umarım.kendini bırakma sakın.ciddi birşey yok umarım.

çok geçmiş olsun sağlık kadar önemli birşey yok bilirim.herşey yoluna girer umarım.kendini bırakma sakın.ciddi birşey yok umarım.

Öyle tabi önce sağlık ..
Nazar mı değdi ne yaptı bilmiyorum bir taraftan eşim bir taraftan ben ..
Kendimi pek ciddiye almam da eşim için baya korktum sanırım son 15 günde hayatımda en korktuğum zamsnları geçirdim. Şimdi kontrol altında ama derse adapte olmam zor gözüküyor ..

Öyle tabi önce sağlık ..
Nazar mı değdi ne yaptı bilmiyorum bir taraftan eşim bir taraftan ben ..
Kendimi pek ciddiye almam da eşim için baya korktum sanırım son 15 günde hayatımda en korktuğum zamsnları geçirdim. Şimdi kontrol altında ama derse adapte olmam zor gözüküyor ..

şu virüs salgınına mı yakalandınız gerçekten geçmiyor o hastalık.ciddi anlamda dinlenmek şart oluyor.

şu virüs salgınına mı yakalandınız gerçekten geçmiyor o hastalık.ciddi anlamda dinlenmek şart oluyor.

Yok virüslük değil başka hastalıklar bir anda ortaya çıkıverdi. Bayadır hastanelerdeydik. Yeni gelebildik evimize ..

X