hm22'nin YGS - LYS günlüğü

:nazar::nazar::nazar: bu kadar zamanı nasıl buluyorsun valla tebrik ederim:) sonuçların çok güzel.

Dün çözmem gereken 100 soru daha vardı yetişmedi, programımı biraz yoğun yaptım, bitirmeden içim rahat etmez diye.
Bitirmek için uğraşıyorum. Önceden akşama sarkıtmıyordum şimdi onu da yapıyorum.
Bu kadar zaman çalıştıktan sonra emeklerim ziyan olmasın diye çalışasım yoksa da zorluyorum kendimi. Yoksa sıkıldım artık inkar etmiyorum :KK1:

Dün çözmem gereken 100 soru daha vardı yetişmedi, programımı biraz yoğun yaptım, bitirmeden içim rahat etmez diye.
Bitirmek için uğraşıyorum. Önceden akşama sarkıtmıyordum şimdi onu da yapıyorum.
Bu kadar zaman çalıştıktan sonra emeklerim ziyan olmasın diye çalışasım yoksa da zorluyorum kendimi. Yoksa sıkıldım artık inkar etmiyorum :KK1:

yok yok sen sıkılmazsın:) içindeki o azim bitmez senin:) valla ben bu kadar istekli ders çalışan birini daha görmedim.şu programı bugün yapmalıyım.çok faydası var sanırım.

yok yok sen sıkılmazsın:) içindeki o azim bitmez senin:) valla ben bu kadar istekli ders çalışan birini daha görmedim.şu programı bugün yapmalıyım.çok faydası var sanırım.

İstekli değil iradeli diyelim ona :KK1:
İstediğime ulaşmak için tek şansım çalışmak, hep diyorum hayallerim değerli benim, hayallerim için çalışıyorum :KK17:

İstekli değil iradeli diyelim ona :KK1:
İstediğime ulaşmak için tek şansım çalışmak, hep diyorum hayallerim değerli benim, hayallerim için çalışıyorum :KK17:

ulaşıcaksın sen:) buna emin ol:) umarım benim için de geç degildir

Dün çalıştıklarımı paylaşayım ..
1 Biyoloji denemesi çözdüm.( Karekök )
26.25 Net ..
1 Matematik denemesi çözdüm. ( Karekök )
35.75 Net..
100 Manyetizma sorusu çözdüm. ( Palme )
100 Bileşikler sorusu çözdüm. ( Palme )
1 Türkçe denemesi çözdüm. ( Karekök )
35 Net ..
Trigonometriden 60 soru çözdüm. ( Bilfen )

Program olayını biraz abartmış olsam gerek ki çalış çalış bitmedi dün :KK1:

Sınava son 73 gün ..

Son düzenleme:
yüregime incekkkkkk:KK43: ama arada hatırlat hep lütfen olur mu??

Ben de zaman yaklaşıyor artık sık sık yazmayı düşünüyorum :KK14:
2.5 ay kalmış, çalışmak için az beklemek için çok gelen :KK1:

$20140109_195732.jpg
Eşim bugün işten gelirken hem çikolataya bayıldığım hem de ders çalışıyorum kalem koyarım diye mor inek almış :KK1: İşin komiği bir arkadaşı da ufak çocuğuna almış. En azından bana aldığını söylemeseydi iyiymiş ama olan oldu artık :KK1:

Son düzenleme:
Dün 1 matematik 2 deneme çözdüm.(Kapsül)
43 Net ..
Biyoloji deneme çözdüm. ( Karekök )
25 Net ..
Kimya deneme çözdüm. ( Final deneme çözdüm, bu finalin denemelerinde hep dolusuyla yanlışım çıkıyor :KK47: )
20 Net ..
Trigonometriden 60 soru çözdüm. ( Bilfen )
Biyolojiden 100 soru çözdüm. ( Palme )
Sosyal deneme çözdüm. (Kapsül )
36.25 Net ..

Dün 1 Matematik 1 denemesi çözdüm.
38,75 Net..
Dik üçgenden 60 soru çözdüm. (Palme)
Fizik Denemesi çözdüm.
25,75 Net..
Matematik 2 denemesi çözdüm.
38,25 net..
Elektrokimyadan 60 soru çözdüm. (sıradışı analiz)

Bugün calışmadım ve çalışmayacağım.

merhaba. planlı programlı çalışmana imrendim doğrusu:KK16: bu zamana kadar sektirmeden çalışmışsın ki 144 sayfa olmuş maşallah :nazar: üstelik bide evliymişsin. yaşını sorsam kızar mısın bana?:26:
ben bile bekar halimle basit derslere çalışamıyorum . helal sana. inş eczacılık fakültesine girersin

merhaba. planlı programlı çalışmana imrendim doğrusu:KK16: bu zamana kadar sektirmeden çalışmışsın ki 144 sayfa olmuş maşallah :nazar: üstelik bide evliymişsin. yaşını sorsam kızar mısın bana?:26:
ben bile bekar halimle basit derslere çalışamıyorum . helal sana. inş eczacılık fakültesine girersin

Başlarken zorlanmıştım böyle çalışmakta ama artık alıştım sanırım :KK1:

Niye kızayım 23 yaşıma girdim geçen hafta.

çoook şekermiş :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ben de aynı fikirdeyim :KK1:
Bir çikolata, bir Kahve, bir de Oyuncaklara bayılıyorum.

Başlarken zorlanmıştım böyle çalışmakta ama artık alıştım sanırım :KK1:

Niye kızayım 23 yaşıma girdim geçen hafta.

Ben de aynı fikirdeyim :KK1:
Bir çikolata, bir Kahve, bir de Oyuncaklara bayılıyorum.

22 yaşındayım ygs ye girip hemşire olmak istiyordum. ama yaş hesaplaması yapınca tercihimi kpss yönüne saptırdım. acaba bende mi girsem ki diye düşünüyorum.bişi rica etsem? banada bi program yapsak olar mı :KK52:

Son düzenleyen: Moderatör:
22 yaşındayım ygs ye girip hemşire olmak istiyordum. ama yaş hesaplaması yapınca tercihimi kpss yönüne saptırdım. acaba bende mi girsem ki diye düşünüyorum.bişi rica etsem? banada bi program yapsak olar mı :KK52:

Bence yaş değil istediğin meslek önemli.
Geç kaldım, çok zor gibi şeyler düşünme
Yapalım tabi :KK1:
Ben programımı yaparken 1 hafta boyunca çözdüğüm denemelerdeki hata yaptığım konuları not alıyorum.
Ertesi hafta her gün 1 dersten deneme + 1 gün Türkçe 1 gün sosyal denemesi yazıyorum.
Kalan saatlere eksik konularımı yazıyorum.
Hafta sonumu boş bırakıyorum kafama göre çalışıyor veya dinleniyorum.

Bence yaş değil istediğin meslek önemli.
Geç kaldım, çok zor gibi şeyler düşünme
Yapalım tabi :KK1:
Ben programımı yaparken 1 hafta boyunca çözdüğüm denemelerdeki hata yaptığım konuları not alıyorum.
Ertesi hafta her gün 1 dersten deneme + 1 gün Türkçe 1 gün sosyal denemesi yazıyorum.
Kalan saatlere eksik konularımı yazıyorum.
Hafta sonumu boş bırakıyorum kafama göre çalışıyor veya dinleniyorum.

aaaa dershaneye gitmiyor musun yani?

ama ben kpssciyim :KK31: bi düzen tutturamadım kendime matta çakıldım resmen. senin azmini görünce bu topikte buldum kendimi:KK16:

X