- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
Hiç canını sıkmakla zaman harcama.
Bence 1 haftanı kimyaya ayır, diğerlerinden sadece tekrar yap. Kimyayı bitir koy bir kenara.
Geometrin iyi olduğundan onda da rahat ilerlersin diye düşünüyorum.
Mat 1 konularının da zaten çalışmalık değil soruluk daha çok konuları. Çalışılacak kısma çalış günde 50-60 soru çözsen halledersin, problem olduğunu gördüğün bir kısım varsa onun üstüne eğilirsin.
Eğer MF4ten tercih yapacaksan, biyolojinin üstüne çok fazla düşmesen de olur. Not çıkarmak çok zaman harcıyor, konuyu altını çizerek çalışıp soru çözebilirsin. Mat2 ile fiziğe daha ağırlık verip ayrıntılı çalışırsan iyi olur gibi, bir de bir süre çalışıp önünü gördüğünde daha rahat program yapabilirsin. Ben mesela ygs konularında 3 konu zorlarsam 4 konu bitirebiliyordum günde. Lysde 2 konu zorluyor. Belki sen daha kolay kavrarsın daha çok konu çalışırsın belli olmaz yani ..
benim disiplin sorunum var.vicdanım rahat degil çalışmayınca ama çalışmaya da yeltenemiyorum son iki haftadır neden bilmiyorum hastaydım evet ama en basit konuları halledebilirdim.sence ders ders mi gideyim yoksa gün içinde bir iki dersi birden mi çalışayım? günde ortalama kaç saat çalıştın peki? geometriyi çabuk bitiririm gibi geliyor banada hadi ygs kimyada biter.fizik ve biyoloji korkutuyor.senin bence 1 aylık bile konun kalmamış bitmiş neredeyse.