- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
Ben bugün o kadar uğraştım indiremedim:/
Mesaj kutun dolu Elitt ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün o kadar uğraştım indiremedim:/
Mesaj kutun dolu Elitt ..
Temizledim canım
Yolladım, umarım faydasını görürsün ..
Çok saol canım şu an indirmiyorum çünkü gerçekten uzun sürüyor.Yarın indiriirm artık.
Dediğim gibi baya uzun sürüyor 1 günde zor gibi, part part indirebilirsin, hepsi inince toplu açarsın.
Hm22 cim ben dosyayı indirdim hatta 10 dk falan sürdü rar dosyası olarak geldi sadece beyaz bir sayfa şeklinde geldi masaüstüne indirmiştim ama açılmıyor hiçbir şekilde.Bir bilgin var mı canım.Kaç kere indirdim bugün akşama kadar bununla uğraştım ama olmuyor
Bugün ygs 5 hamlenin 2. hamlesini bitirdim, baya da soru çözdüm ama ancak bu kadarı bitti, neyse güzel oluyor diye düşünüyorum arada ufak ufak da konu tekrarları yapıyorum.
Elitt 10 dakikada falan incecek bir dosya değil, hipnomeditasyonun altında 9 tane part var onlarım hepsini indirip toplu olarak açman gerekiyor.
ne kadar hızlı gidiyorsun öyle bende yarın başlayacağım artık adam gibi kaç gündür ara verdim.
Yani hepsi indirildikten sonra mı açılabiliyor ben iki tanesini ayrı ayrı indirdim tıkladım açılmıyor bu dosyayı açmak için program indirmeniz gerek falan diyor
Hepsi inince açılıyor hepsini seçip dosyaları çıkar diyorsun, bazı partların içindeki dosyalar kendisi de yarım falan açılabiliyor ama dosya istemiyor normalde bir yanlışlık mı oldu ki ? Hangi programı diyor ?
Ben hepsini indirmedim açılmıyor diye.Program adı söylemiyor uygun program için web de ara seçeneği var onu da denedim indirdim bir program ama açmadı yine.Dur bir de hepsini indirip deneyeyim.
Hepsi inince olur winrar kurulu değil mi bilgisayarında ?
Son günlerde ben de hızlı gitmiyorum, ufak bir dinlenme arası verdim, ya çalışmıyorum ya az çalışıyorum ..
Ama sen gerçekten tatili değerlendir bence de onun haricinde çok imkanın olmuyor çünkü ..
İndiriyorum şimdi. Winrar da yok onu da indireyim.
evet doğru söylüyorsun da bir türlü toparlayamadım kendimi birazdan başlayacağım adam gibi fazla mola verdim yeter.
O genelde tüm bilgisayarlarda yüklü diye söylememiştim ayrıca, hepsini indirip hepsini birden seçtiğinde winrarın buraya çıkart diye bir seçeneği var o çıkacak ona tıklarsan hepsi birden açılacak.
..
Ben indirdim 9 dosyayı açtım. Ama eksik herhalde mesela konsantrasyonunuzu arttırın belleğinizi güçlendirin yok, motivasyon ve hipermeditasyon karışık verilmiş ama eksik.9 tane olanın dışında bir şeyler daha var onları da indiriyorum şimdi.Herhalde senin dediğin bunlardı çünkü gerçekten çok yavaş iniyor, diğerleri gibi hızlı değil.Winrar da yokmuş bizde ben de var biliyordum ama formatta silindi galiba onu da indirdim açıldı mp3'ler hatta sağlıklı zayıflama 1 i dinledim çok fakrlı bir şey ya uyuştu resmen her tarafım ellerim, kollarım,yüzüm ilk defa böyle bir şey deniyorum çok ilginç gerçekten.