hm22'nin YGS - LYS günlüğü

Olur mu elimden geldiğince cevaplayayım umarım işine yarar.

Benim son zamanlarda uyku düzenim alt üst oldu, tekrar da düzene sokamadım, o yüzden belli bir başlangıç saatim yok ama düzenim bozulana kadar 7 gibi kalkar 8-9 da başlardım çok memnundum düzenli olduğu için, şimdi de düzenim olmasa da sorun olmuyor. Aslında belki yapman gereken her koşulda çalışabiliyor olman.

Sanırım ben çok kuralsızmışım sorularını görünce farkettim :KK1:
Günde bir aksilik olmadıkça en az 4 saat sınırım, 6-7 saate kadar çıkabiliyor, fazlası benim için hiç bir işe yaramaz, o noktalarda kafam durmuş oluyor çünkü.

Fem Dergiler var ben de bir kağıda onun 2-3 sayısının konularını yazıyorum. Şu kadar da bitse iyi olur diyorum ama net tarih de verip kendimi strese sokmuyorum, bu konular arasında yaptığım tek sıralama şeklide arka arkaya aynı dersleri çalışıp birine çalışmamazlık yapmıyorum.

5 gün konu çalışıp, o konuların sorularını mutlaka çözüyorum, onun haricinde istersem karma soru da çözüyorum, hafta sonu da tekrar yapıp karma sorular çözüyorum..

Ayrıca bence özellikle ygs için en büyük anahtar deneme çözmek, konuların tam olmasa bile bir yerden başlamak çok yardımcı oluyor ..

Onun haricinde nasıl çalışayım hangisi iyi derken çalışmaya da devam etmeni tavsiye ederim, kararsızlık döneminde zaman kaybetme, zaman çok önemli, bizim bilgisayarın ekranında sayaç var. 5 ay 20 gün 23 saat 50 dakika diyor.Ben bilgisyarın başında biraz fazla oturayım onun tek tek geri saymasından rahatsız olup kalkıyorum.

Canım kusura bakma daha yeni gördüm mesajını.
Öncelikle çok çok çok teşekkür ederim o kadar güzel anlatmışsın ki.:KK71:
Ben de sabah 07.30 da kalkıyorum. Annem,babam ve ağabeyim işe gidiyor. Küçük kardeşim de okula gidiyor.
Ben de evi toparlayıp kahvaltımı yapıyorum. Tam olarak 10.00 da ders başı yapıyorum.
Ben 6-7 saat konu çalışamam günde.
Bir program hazırladım. Hafta içi her gün 3 derse çalışacağım.(konu olarak)
Ardından da soru çözeceğim.
Haftada 1 günde deneme çözeceğim.
Şimdilik sadece YGS çalışıyorum canım. Ben de kesin bir tarih vermedim konuların bitmesi için ama 01.01.2014 tarihine kadar sadece YGS çalışıp o tarih itibari ile de YGS/LYS çalışacağım.
Daha önümüzde uzun zaman var. Düzenli bir çalışmayla YGS konularımı bitireceğime inanıyorum sınava kadar.
Sana MaşAllah diyorum canım.:nazar:
Forumda gördüğüm en güzel çalışan kişisin.:nazar:
Seni gördükçe bana da çalışma isteği geliyor..:KK1:
İnşAllah hedefine kavuşursun.
Bundan sonra topiğine sık sık uğrayacağım.
Başarılar canım.:KK54::KK54:

Ben de :KK1:
Resmen dağınıklığımı akladım ..

Canım kusura bakma daha yeni gördüm mesajını.
Öncelikle çok çok çok teşekkür ederim o kadar güzel anlatmışsın ki.:KK71:
Ben de sabah 07.30 da kalkıyorum. Annem,babam ve ağabeyim işe gidiyor. Küçük kardeşim de okula gidiyor.
Ben de evi toparlayıp kahvaltımı yapıyorum. Tam olarak 10.00 da ders başı yapıyorum.
Ben 6-7 saat konu çalışamam günde.
Bir program hazırladım. Hafta içi her gün 3 derse çalışacağım.(konu olarak)
Ardından da soru çözeceğim.
Haftada 1 günde deneme çözeceğim.
Şimdilik sadece YGS çalışıyorum canım. Ben de kesin bir tarih vermedim konuların bitmesi için ama 01.01.2014 tarihine kadar sadece YGS çalışıp o tarih itibari ile de YGS/LYS çalışacağım.
Daha önümüzde uzun zaman var. Düzenli bir çalışmayla YGS konularımı bitireceğime inanıyorum sınava kadar.
Sana MaşAllah diyorum canım.:nazar:
Forumda gördüğüm en güzel çalışan kişisin.:nazar:
Seni gördükçe bana da çalışma isteği geliyor..:KK1:
İnşAllah hedefine kavuşursun.
Bundan sonra topiğine sık sık uğrayacağım.
Başarılar canım.:KK54::KK54:

6-7 saat sadece konu çalışma değil zaten soru çözümü de var ama her zaman göremiyorum tabi ki o saatleri.
Sen ortalama ne kadar çalışıyorsun ?
Gündüz evde tek başına olman da büyük bir avantaj bence, birileri olunca insanın aklı başka yerlere kayabilir.
Bence programın gayet güzel, ben de aynı şekilde başlamıştım.Genelde 3 konu çalışıp soru çözüyordum, sonra baktım konular uzadı 2 konu artı soruya döndüm, hatta konu ciddi bir konuysa 1 konuya bile indirebiliyorum.Ama tekrarı aman atlama, tekrarsız bu iş olmuyor.
1 Ocağa kadar çok rahat yetiştirirsin 3 konu gidip sırf ygs çalışıyorsan. Okul vs olmayınca zaten o konular her türlü yetişir düşüncesindeyim, erken veya geç başlamak çok etkilemez, hatta benim erken başlamamın en büyük nedeni; ben ciddi anlamda stresli bir insanım. Konularım oldukça erken bitsin ki bir de onun stresini yapmayayımdı, çalışmaya başlarken de en büyük korkum erken başlayıp sıkılır mıyımdı ama o korku geçti artık,bu işin sevme,sevmeme,sıkılma işi değil sadece irade işi olduğunu anladım, burada daha önce de yazmıştım, çalışmaya başlayacağım zaman okumuştum, ufak basit bir yazıydı belki, canın istediği için çalışmaya başlayamazsın, kalk ve başla, çalış diyerek iradeni kullanmak zorundasın diyordu, o zaman ben tamam dedim. Şimdiye kadar hiç düzenli ders çalışmış bir insan değildim, sınava kendi girdiğim sene evde oturup ders çalıştığımı bilmem ancak dersaneye giderdim, ödevlerini yapmadım diye bir sürü azar yerdim, baktım olmayacak son 2-3 ay ona da gitmedim, türev integral bilmeden sınava girdim. Üniversitede vizelere, finallere en iyi çalıştığım bir gece öncedendi ama sabaha alarm kurup bakıp gittiğim de çok olurdu.Özelden de yazanlar oluyor bazen nasıl bu kadar ders çalışabiliyorsun diye ? Cevabı kesinlikle eskiden gelen bir alışkanlık değil.Tek cevabı hayallerim.. Ve benim hayallerim bu kadar çalışmayı haketmiyorlarsa hayallerim olmazlardı zaten .. Sadece onu düşünerek bu kadar çalışıyorum. Bunun üstüne de olmazsa, elimden geleni yaptım derim en azından.

Ben de :KK1:
Resmen dağınıklığımı akladım ..

6-7 saat sadece konu çalışma değil zaten soru çözümü de var ama her zaman göremiyorum tabi ki o saatleri.
Sen ortalama ne kadar çalışıyorsun ?
Gündüz evde tek başına olman da büyük bir avantaj bence, birileri olunca insanın aklı başka yerlere kayabilir.
Bence programın gayet güzel, ben de aynı şekilde başlamıştım.Genelde 3 konu çalışıp soru çözüyordum, sonra baktım konular uzadı 2 konu artı soruya döndüm, hatta konu ciddi bir konuysa 1 konuya bile indirebiliyorum.Ama tekrarı aman atlama, tekrarsız bu iş olmuyor.
1 Ocağa kadar çok rahat yetiştirirsin 3 konu gidip sırf ygs çalışıyorsan. Okul vs olmayınca zaten o konular her türlü yetişir düşüncesindeyim, erken veya geç başlamak çok etkilemez, hatta benim erken başlamamın en büyük nedeni; ben ciddi anlamda stresli bir insanım. Konularım oldukça erken bitsin ki bir de onun stresini yapmayayımdı, çalışmaya başlarken de en büyük korkum erken başlayıp sıkılır mıyımdı ama o korku geçti artık,bu işin sevme,sevmeme,sıkılma işi değil sadece irade işi olduğunu anladım, burada daha önce de yazmıştım, çalışmaya başlayacağım zaman okumuştum, ufak basit bir yazıydı belki, canın istediği için çalışmaya başlayamazsın, kalk ve başla, çalış diyerek iradeni kullanmak zorundasın diyordu, o zaman ben tamam dedim. Şimdiye kadar hiç düzenli ders çalışmış bir insan değildim, sınava kendi girdiğim sene evde oturup ders çalıştığımı bilmem ancak dersaneye giderdim, ödevlerini yapmadım diye bir sürü azar yerdim, baktım olmayacak son 2-3 ay ona da gitmedim, türev integral bilmeden sınava girdim. Üniversitede vizelere, finallere en iyi çalıştığım bir gece öncedendi ama sabaha alarm kurup bakıp gittiğim de çok olurdu.Özelden de yazanlar oluyor bazen nasıl bu kadar ders çalışabiliyorsun diye ? Cevabı kesinlikle eskiden gelen bir alışkanlık değil.Tek cevabı hayallerim.. Ve benim hayallerim bu kadar çalışmayı haketmiyorlarsa hayallerim olmazlardı zaten .. Sadece onu düşünerek bu kadar çalışıyorum. Bunun üstüne de olmazsa, elimden geleni yaptım derim en azından.

Canım günde her dersten 3 konu çalışmıyorum,yanlış anlaşılmasın.
Her gün 3 derse çalışıyorum.
Ben konu tekrarı yapmıyordum ama o zaman hafta sonu 1 günümü konu tekrarına ayırayım.
Evet canım hafta içi evde yalnız olmam çok büyük avantaj.
En erken 16.30 da geliyor ailem işten.
Kardeşim de 17.00 gibi geliyor.
Ev sessiz,çok güzel oluyor.
Ben de bu güne kadar hiç düzenli ders çalışmadım.
Hatta 2012 de sınava hazırlanırken bile YGS konularım tam bitmemişti,LYS'ye de hiç çalışmamıştım.
Allah'a şükür ama iyi kötü bir yer kazanmıştım.
Tabi sonradan çok pişman oldum.
Adam akıllı çalışmadan bir bölüm kazandım,düzenli çalışsam istediğim yer de bölüm de kesinlikle olurdu ve yıl kaybım da olmazdı,dedim.
Ama işte yaşayacağım varmış bunları,böyle olması gerekiyormuş diyorum.
İnsan kaderinin önüne geçemiyor.
Kesinlikle çok doğru söylüyorsun sen canım.
Bu iş gerçekten de sevme-sevmeme,sıkılma işi değil.
Ders çalışmayı kimse sevmez gerçekten ama dediğin gibi iradede bitiyor her şey.
Ders çalışmayı sevmesek bile irademize karşı koymayı başarabildiğimiz takdirde her şey istediğimiz gibi olur.

Canım günde her dersten 3 konu çalışmıyorum,yanlış anlaşılmasın.
Her gün 3 derse çalışıyorum.
Ben konu tekrarı yapmıyordum ama o zaman hafta sonu 1 günümü konu tekrarına ayırayım.
Evet canım hafta içi evde yalnız olmam çok büyük avantaj.
En erken 16.30 da geliyor ailem işten.
Kardeşim de 17.00 gibi geliyor.
Ev sessiz,çok güzel oluyor.
Ben de bu güne kadar hiç düzenli ders çalışmadım.
Hatta 2012 de sınava hazırlanırken bile YGS konularım tam bitmemişti,LYS'ye de hiç çalışmamıştım.
Allah'a şükür ama iyi kötü bir yer kazanmıştım.
Tabi sonradan çok pişman oldum.
Adam akıllı çalışmadan bir bölüm kazandım,düzenli çalışsam istediğim yer de bölüm de kesinlikle olurdu ve yıl kaybım da olmazdı,dedim.
Ama işte yaşayacağım varmış bunları,böyle olması gerekiyormuş diyorum.
İnsan kaderinin önüne geçemiyor.
Kesinlikle çok doğru söylüyorsun sen canım.
Bu iş gerçekten de sevme-sevmeme,sıkılma işi değil.
Ders çalışmayı kimse sevmez gerçekten ama dediğin gibi iradede bitiyor her şey.
Ders çalışmayı sevmesek bile irademize karşı koymayı başarabildiğimiz takdirde her şey istediğimiz gibi olur.

3 dersi her dersten 1'er konu olarak düşündüm, bence ideal diye düşünüyorum. Fazlası verimsiz olur zaten.
Ben ilk zamanlar haftada 1 gün konu tekrarına ayırıyordum, güzel oluyordu ama konular ilerledikçe baktım 1 günde o kadar dersin tekrarı olmuyor, her güne 1 dersin tekrarını koydum, güzel de oldu. Şimdilik memnunum.
Öncesinde olan olmuş hiç takma kafana, önemli olan bundan sonrası. Okul öncesi öğretmenliği istiyordun sanırım yanılıyor muyum ? Fırsat buldukça hayal et, bölümü okuduğunu, ilerideki meslek hayatını, sınava girdiğini, sonuçların açıklanmasını, aklına ne gelirse .. Mümkün oldukça pozitif düşün ki, evren de sadece güzel süprizler yapsın, kötü değil ..

selam:KK3: şu konu tekrarını nasıl yapıyorsun anlamadım.öncesinde çıkardığın nottan mı yoksa tekrar kitaptan mı çalışıyorsun birde tekrar yapmak için ayrı bir soru bankan mı var:S beni biraz aydınlat.tekrar yapıyorum derken mesela o gün mat diyelim bütün konuları mı gözden geçiriyorsun yoksa bir iki konuyu mu? çok soru sordum:KK9:

selam:KK3: şu konu tekrarını nasıl yapıyorsun anlamadım.öncesinde çıkardığın nottan mı yoksa tekrar kitaptan mı çalışıyorsun birde tekrar yapmak için ayrı bir soru bankan mı var:S beni biraz aydınlat.tekrar yapıyorum derken mesela o gün mat diyelim bütün konuları mı gözden geçiriyorsun yoksa bir iki konuyu mu? çok soru sordum:KK9:

Öncelikle çıkardığım notları okuyorum,bunu mutlaka her konuyu içerecek şekilde yapıyorum, zaten genelde notlarımda soru tipleri de var.Ders başına 1.5 saati buluyor ortalama hepsini halletmem. Bazen o sırada aklıma bir sorunun çözümü geliyor, farklı kaynakları alt üst ediyorum. Sonrasında her konudan 1'er test çözmeye çalışıyorum, böyle olunca 2-3 haftada bir bütün konulardan test çözülmüş oluyor. Problem olan yerleri not alıyorum.. Tabi bazen zaman problemi oluyor, sadece notlarımdan da tekrar edebiliyorum. Onun haricinde bazı derslerde başka konu anlatımlı kitaptan tekrar başlıyorum konulara. Biyoloji ve kimya için. Bilgi ağırlıklı olduğundan farklı şeyler çıkarsa karşıma diye. Önemli bir şey varsa not alıyorum. Genelde de ayrı soru bankalarından gidiyorum tekrar için ama çok sıkı kurallarım olmadığın farklılıklar yapabiliyorum.

3 dersi her dersten 1'er konu olarak düşündüm, bence ideal diye düşünüyorum. Fazlası verimsiz olur zaten.
Ben ilk zamanlar haftada 1 gün konu tekrarına ayırıyordum, güzel oluyordu ama konular ilerledikçe baktım 1 günde o kadar dersin tekrarı olmuyor, her güne 1 dersin tekrarını koydum, güzel de oldu. Şimdilik memnunum.
Öncesinde olan olmuş hiç takma kafana, önemli olan bundan sonrası. Okul öncesi öğretmenliği istiyordun sanırım yanılıyor muyum ? Fırsat buldukça hayal et, bölümü okuduğunu, ilerideki meslek hayatını, sınava girdiğini, sonuçların açıklanmasını, aklına ne gelirse .. Mümkün oldukça pozitif düşün ki, evren de sadece güzel süprizler yapsın, kötü değil ..

Evet canım her gün 3 dersten 1'er konu çalışıyorum. Tabi kimi konular 1 günde bitmiyor. Ben de sindire sindire çalışmak istediğim için beni zorlayan konuları 2-3 güne yayarak çalışıyorum.
Belki ben de konularımı daha da ilerlettikçe 1 güne sığdırmak yerine sizin yaptığınız gibi yaparım. Ya da hafta sonlarımı sadece deneme çözmek ve konu tekrarı yapmak için kullanırım.
Doğru hatırlıyorsunuz. Okul Öncesi Öğretmenliği'ni istiyorum.
İstediğim okul,istediğim bölüm sürekli aklımda. Her gün sabah internetten bakıyorum okulun ve bölümün sayfasına.
Çok heyecanlanıyorum bakarken bile.
O şehirde,o okulda,o bölümde hayal ediyorum kendimi sürekli.
Hayali bile güzel gerçekten.:KK61::103:
Hayallerimi gerçeğe aktarabilmek için de elimden geldiğince verimli bir şekilde çalışmaya çalışıyorum.

Evet canım her gün 3 dersten 1'er konu çalışıyorum. Tabi kimi konular 1 günde bitmiyor. Ben de sindire sindire çalışmak istediğim için beni zorlayan konuları 2-3 güne yayarak çalışıyorum.
Belki ben de konularımı daha da ilerlettikçe 1 güne sığdırmak yerine sizin yaptığınız gibi yaparım. Ya da hafta sonlarımı sadece deneme çözmek ve konu tekrarı yapmak için kullanırım.
Doğru hatırlıyorsunuz. Okul Öncesi Öğretmenliği'ni istiyorum.
İstediğim okul,istediğim bölüm sürekli aklımda. Her gün sabah internetten bakıyorum okulun ve bölümün sayfasına.
Çok heyecanlanıyorum bakarken bile.
O şehirde,o okulda,o bölümde hayal ediyorum kendimi sürekli.
Hayali bile güzel gerçekten.:KK61::103:
Hayallerimi gerçeğe aktarabilmek için de elimden geldiğince verimli bir şekilde çalışmaya çalışıyorum.

Hafta sonunu ben biraz dinlenme olarak görüyorum kendim için iyi oluyor. Ne kadar soru çözebilirsem çözüyorum, bir sınırım yok ama hiç çözmesem ya da az çözsem de kötü hissetmiyorum, çünkü biliyorum zorlamazsam kendimi sonraki günlerde çalışmak eziyet gelecek. İnsanın biraz kendini dinlemesi de önemli sanırım bu durumda.
Umarım hayallerimize ulaşırız. Burada sonuçlarımızı paylaşırız ..

Hafta sonunu ben biraz dinlenme olarak görüyorum kendim için iyi oluyor. Ne kadar soru çözebilirsem çözüyorum, bir sınırım yok ama hiç çözmesem ya da az çözsem de kötü hissetmiyorum, çünkü biliyorum zorlamazsam kendimi sonraki günlerde çalışmak eziyet gelecek. İnsanın biraz kendini dinlemesi de önemli sanırım bu durumda.
Umarım hayallerimize ulaşırız. Burada sonuçlarımızı paylaşırız ..

Öyle tabi ki canım biraz dinlenmeye de ihtiyacı oluyor insanın. Ben de hafta sonu bütün gün çalışamam zaten.:KK1:
Gündüz çalışabilirim sadece. Bunalırım çok uzun çalışınca da.
Hafta içi de hafta sonu da akşam olunca bir şey yapmıyorum ders çalışma konusunda.
Dizi izliyorum,kuzenime gidiyorum,o bize geliyor.
Kendimi çok fazla kasmıyorum.
İnşAllah canım. Hepimiz birbirimizle güzel haberlerimizi paylaşırız İnşAllah. :)

Öncelikle çıkardığım notları okuyorum,bunu mutlaka her konuyu içerecek şekilde yapıyorum, zaten genelde notlarımda soru tipleri de var.Ders başına 1.5 saati buluyor ortalama hepsini halletmem. Bazen o sırada aklıma bir sorunun çözümü geliyor, farklı kaynakları alt üst ediyorum. Sonrasında her konudan 1'er test çözmeye çalışıyorum, böyle olunca 2-3 haftada bir bütün konulardan test çözülmüş oluyor. Problem olan yerleri not alıyorum.. Tabi bazen zaman problemi oluyor, sadece notlarımdan da tekrar edebiliyorum. Onun haricinde bazı derslerde başka konu anlatımlı kitaptan tekrar başlıyorum konulara. Biyoloji ve kimya için. Bilgi ağırlıklı olduğundan farklı şeyler çıkarsa karşıma diye. Önemli bir şey varsa not alıyorum. Genelde de ayrı soru bankalarından gidiyorum tekrar için ama çok sıkı kurallarım olmadığın farklılıklar yapabiliyorum.

bir dersi halletmen 1.5 saat iyiymiş mesela fizikte bir sürü konu var bütün konular için 1.5 saat tekrar az degil mi.

merhaba öncelikle azminizi kutluyorum inşallah eczacılığı kazanırsınız :KK16: merak ettiğim iki şey var özel olmazsa yaşınız ve mesleğinizi söyleyebilir misiniz? bende hazırlanıyorum 2.senem gecen sene tüm mühendislikler tutuyordu ama adı bilinen ünilerde değil birde hemşirelik düşünüyordum ondanda vazgectim fizyoterapi istiyorum inşallah olur :KK16:

Öyle tabi ki canım biraz dinlenmeye de ihtiyacı oluyor insanın. Ben de hafta sonu bütün gün çalışamam zaten.:KK1:
Gündüz çalışabilirim sadece. Bunalırım çok uzun çalışınca da.
Hafta içi de hafta sonu da akşam olunca bir şey yapmıyorum ders çalışma konusunda.
Dizi izliyorum,kuzenime gidiyorum,o bize geliyor.
Kendimi çok fazla kasmıyorum.
İnşAllah canım. Hepimiz birbirimizle güzel haberlerimizi paylaşırız İnşAllah. :)

Ufak aralar gerçekten iyi geliyor, insanız sonuçta robot değil ..
Ama bilgisayar, televizyon gibi şeylerle vakit geçirmek beyin aktivesini azaltıyor. Ona dikkat etmek lazım ..

bir dersi halletmen 1.5 saat iyiymiş mesela fizikte bir sürü konu var bütün konular için 1.5 saat tekrar az degil mi.

Haftada 1 kere tekrar edince az gelmiyor, sonuçta pek bir şey unutulmuyor sürekli tekrar edince, notlarımdan tekrar edebileceklerim belli, onlsrı unutmasam yeter ama önemli olan soru çözerken de sorun olan yerleri belirlemek.Öyle bir konu olunca not alıyorum hemen üstünde durmak için.
merhaba öncelikle azminizi kutluyorum inşallah eczacılığı kazanırsınız :KK16: merak ettiğim iki şey var özel olmazsa yaşınız ve mesleğinizi söyleyebilir misiniz? bende hazırlanıyorum 2.senem gecen sene tüm mühendislikler tutuyordu ama adı bilinen ünilerde değil birde hemşirelik düşünüyordum ondanda vazgectim fizyoterapi istiyorum inşallah olur :KK16:

Teşekkür ederim, umarım gerçekten isteyen herkes hayaline ulaşır.
22 yaşındayım ben.
Fen bilgisi öğretmenliği mezunuyum, mesleğini seçerken ciddi anlamda ne istediğini düşünmeni tavsiye ederim. Gerçekten istediğin o mu, kişiliğine uygun mu ? En önemlisi seni mutlu edecek mi ? O

Dün alternatif akıma ve transformatörlere çalışıp 50 soru çözdüm.
Geometriyi tekrar ettim.
Geometriden 157 soru çözdüm.
Akşam da biraz notlarımı temize çekmekle uğraştım ..

Dün alternatif akıma ve transformatörlere çalışıp 50 soru çözdüm.
Geometriyi tekrar ettim.
Geometriden 157 soru çözdüm.
Akşam da biraz notlarımı temize çekmekle uğraştım ..

anladım dediklerini o zaman ayrı bir soru bankası almam lazım tekrar için.

anladım dediklerini o zaman ayrı bir soru bankası almam lazım tekrar için.

Yeni kitap da alınabilir, kullandığın kitapta test sayısı çok ise son 2-3 testi bırakadabilirsin. Simetridekiler ancak çözmelik oluyor o yüzden bırakmıyorum ben. Ama bıraktığım konular da var.

Kızlar son zamanlarda diğer dersleri baya toparlayınca fiziğin eksikliğini çok hissediyorum ve moralimi bozuyor, çözümlü bir soru bankası düşünüyorum, aklımda tekinay var ama körfezde olabilir. Kullanan var mı acaba ? Hangisini tavsiye edersiniz ?

Kızlar son zamanlarda diğer dersleri baya toparlayınca fiziğin eksikliğini çok hissediyorum ve moralimi bozuyor, çözümlü bir soru bankası düşünüyorum, aklımda tekinay var ama körfezde olabilir. Kullanan var mı acaba ? Hangisini tavsiye edersiniz ?

çözümlü banada lazım karar verip alınca bana da haber verirsin olur mu körfez femin olduğu için iyi olabilir bence.

çözümlü banada lazım karar verip alınca bana da haber verirsin olur mu körfez femin olduğu için iyi olabilir bence.

Ben de hep fem ve türevlerin kaynaklarından çalışıyorum biraz çeşitlilik olsun diye tekinay mı alsam dedim ama bilmiyorum bakalım. Biraz zaman alabilir ama karar verip alınca söylerim tabi ki.

2 Kasım tarihinde Tüyap kitap fuarı başlıyormuş, çok isterdim İstanbulda olup orada saatlerce kalmayı ama gidebilen arkadaşların bilgisi olsun, kitaplarda da ciddi indirimler var diye biliyorum ..

X