maalesef alamıyorum uğraşıyorum iştee, boyum 160 kilom 43
sen yine iyisin oda arkadaşım 38kiloydu kız benden çok yiyordu zorla 40a kadar çıkarıyordum yedire yedire hop sabaha geri iniyordu
hadi ya şikayetçi miydi peki kilosundannn allah yardım etsin ona da
olmaz mı şikayetçiydi tabi. kötü bir görüntü oluyor bir kere omurgası resmen dışarda gibiydi tüm kemikleri sayabilirsin omurgasındaki neyseki boyu 1.70 falan değildi hasta gibi dururdu o zaman
doğru valla şimdi aldı mı peki erdi mi o mutluluğa
nisandan beri canlı olarak göremedim ama almadı sanırım fotolarda öyle duruyor
valla kilo almak isteyenler başlığı yetmedi gelip kızın sınav günlüğünü de çevirdim kilo muhabbetine kusura bakma hm22
Yok ne olacak sadece azıcık kıskandım o kadar
Geçen baya konusu oldu, ahh yiyip yiyip kilo almasak ne olurdu diye.
Şans işte, illa dikkat edeceğim ..
kilo almaya çalışmasam tüüm gün yemek yemem, aramam da
Dün Simetriden karmaşık sayılara çalıştım, biraz uzun sürdü ama bitti 130 da soru çözdüm.
Simetriden Solunuma çalıştım. 60 Soru çözdüm, arkasından tamamen otursun diye anti b'den konu anlatım ve soru çözüm videosunu izledim.
Simetriden Dairesel harekete çalıştım, 60 soru çözdüm.
Mustafa Tekinay'ı çok övüyorlardı, benim de uzun süredir aklımdaydı, dün soru çözüm videosunu izledim, kendi adıma beğenmedim, en basit soru türlerini anlatmış o kadar orjinal soru varken, anlatışı da orta seviyenin 1 tık üstüne çıkmaz benim gözümde.
Yazınca az çalışmışım gibi hissettim bugün ama heralde konular üstünde uzun zaman harcamışım ki 5 saati geçti çalışmam.
daha ne olsun:)