hm22'nin YGS - LYS günlüğü

hadi ya şikayetçi miydi peki kilosundannn allah yardım etsin ona da

olmaz mı şikayetçiydi tabi. kötü bir görüntü oluyor bir kere omurgası resmen dışarda gibiydi tüm kemikleri sayabilirsin omurgasındaki neyseki boyu 1.70 falan değildi hasta gibi dururdu o zaman

olmaz mı şikayetçiydi tabi. kötü bir görüntü oluyor bir kere omurgası resmen dışarda gibiydi tüm kemikleri sayabilirsin omurgasındaki neyseki boyu 1.70 falan değildi hasta gibi dururdu o zaman

doğru valla şimdi aldı mı peki erdi mi o mutluluğa

valla kilo almak isteyenler başlığı yetmedi gelip kızın sınav günlüğünü de çevirdim kilo muhabbetine kusura bakma hm22

Yok ne olacak sadece azıcık kıskandım o kadar
Geçen baya konusu oldu, ahh yiyip yiyip kilo almasak ne olurdu diye.
Şans işte, illa dikkat edeceğim ..

kilo almaya çalışmasam tüüm gün yemek yemem, aramam da

Aslında ben de bir şeylere daldıysam yemek falan aramıyorum, problemim gece film izlerken yediğimiz cipsler, mısırlar, çikolata ile mutlu olmam. Bazen yoğun bir gün oluyor bir bakmışım bütün gün bir şey yememişim akşam eşim gelince fark ediyorum.

Sonunda trigonometriyi bitirdim, geçmiş olsun. Sanırım 1 haftaya yakın sürdü ama çok güzel oldu, artık zor kaçırırım soru diye düşünüyorum. Bugün son kısımda da 100 soru çözerek bitirdim.
Arkasından Dinamik çalıştık, sevmediğim konulardandır. Çok çeşitli sorular olduğundan soru kaçırma ihtimali oluyor. O yüzden önce simetriden çalıştım, 50 soru çözdüm, sonra da yaklaşık 2 saatlik konu anlatımını ve soru çözümünü dinledim.
Güzel oldu gibi geliyor ama üstünden bir kaç gün geçsin durumumu test edeceğim bakalım.
Akşam 1-2 ufak konu daha sıkıştırmayı düşünüyordum ama başım ağrıyor o yüzden hiç zorlamayacağım, relax çayımı yaptım biraz rahatlama zamanı artık ..

Bugünkü deneme sonucumu paylaşayım.

Türkçe : 36,25 net
Sosyal : 33,75
Matematik : 33
Fen : 36,5

Toplam Netim : 139,5
Ygs Puanım : 458

Evet Matematiğim rezil durumda ama o da düzelecek inşallah.
Sosyal ve Türkçem ilerliyor ondan memnunum.
Feni de bütün konuları bitirince fulleyebilir miyim diye düşünüyorum bakalım

Bugün çalıştıklarımı paylaşayım.
Simetriden köklü sayılara çalışıp 65 soru çözdüm.
1 tane deneme çözdüm.
Fem dergiden tamlamalar-eylem-eylemde anlam kayması çalışıp 48 soru çözdüm.
Bu hafta hedeflediğim konuları bitirdim.
2 gün tekrar günüm.
Sonrasında konulara devam ..

Bugün, bu hafta çalıştığım konuların tekrarını yaptım, notlarımı temize çektim. Ayrıca sınavın biyoloji yaprak testlerinde şimdiye kadar çalıştığım yerlerden çözmediğim soruları çözdüm. 189 soru oldu. Yarın için de planım diğer derslerin tekrarını yapmak, karar veremediğim bir ders üzerine de soruya yoğunlaşmayı düşünüyorum. Ya da deneme de çözebilirim.

Son düzenleme:
Fem denemelerine başladım.
Öncelikle sonucumu paylaşayım.

Türkçe : 33,75
Matematik : 35
Sosyal : 35
Fen : 36,25

Toplam Netim : 140
Ygs Puanım : 459

Zaman denemeleri benim için ayrı ve oldukça güzeldir.
O yüzden onlar hakkında değerlendirme yapmıyorum.
Fem ile Güvenderi karşılaştırırsam eğer Femin türkçe soruları daha zor ama güzel bir zorlukta.
Matematik güvenderden daha kolay geldi, özellikle geometri kısmı. Hatta sırf geometri kısmı deyip matematik kısmını eşit de tutabilirim.
Sosyal de güvenderde bilgi de sorarken fem hep yorumlamaya yönelik, yorumlamaya yönelik sorular her zaman tercihim olsa da artık ygs sosyalde bilgi de sorulabiliyor.
Fen de Femin biyoloji sorularını daha çok beğendim, hepsi olmasa da bazı soruları çok daha kaliteliydi, fizik ve kimya da ise güvenderde bilgi soruları daha çok oluyordu. Onu kim bulmuş bunu kim yapmış gibi. Femde bunu daha az gördüm, dolayısı ile daha kolay geldi.

Bu arada Birey ve Zaferin denemeleri hakkında fikri olan var mı ?

Son düzenleme:
Dün biyoloji haricindeki derslerin tekrarını yaptım, Kİmyada Celal Aydından 138 soru çözdüm. Ygs Kimya bitti bitecek, ilk olarak Celal Aydının Kimyasını bitirmeyi planlıyorum arkasından formül, sonra fen bilimleri düşünüyorum şimdilik.
Bir de deneme çözdüm.
Dolu dolu geçti gün, eşim bu hafta sonu çalışınca ben de kendimi derslere verdim.

Bu hafta toplam 1583 soru çözmüşüm.
5 Ağustostan bu yana da 6393 ..

Dün oran-orantı ile başladım. Sonrasında diğer derslere geçecektim ama malum mat 1 çalışmaktan pek haz etmiyorum, o yüzden dedim haftanın başında elime almışken bitirivereyim yoksa öteledikçe ötelerim.
Böylece Ygs Simetriden
Oran-Orantıyı
Sayı Problemlerini
Kesir Problemlerini
Yaş Problemlerini
Havuz problemlerini bitirdim. 320 de soru çözdüm.
Arkasından da kimyadan 13 soru çözdüm, daha çok çözmek için oturmuştum ama baktım yorulmuşum zorlamadım
kalktım relax çayımı içtim. Gece de yatınca uyku tutmadı gitti, saat baya geç oldu ben de bilgisayarı da yatağa alıp yarım saat kadar fizikten soru çözümü izledim, yalnız belki gündüz izlediğimden bile daha verimli oldu, sonrasında da uyudum mis gibi oldu.

Dün çalıştıklarımı paylaşayım.
Lys Simetriden İtme-Momentum çalıştım. 61 soru çözdüm.
Fem Dergiden gazlara çalışıp,23 soru çözdüm.
Yine Fem dergiden Çözeltilere çalışıp 42 soru çözdüm.
Ek Eylem ve Eylemsilere çalışıp 55 soru, eklere çalışıp 54 soru çözdüm.
Ygs kimya bitmiş durumda.

Son düzenleme:
Dün Simetriden karmaşık sayılara çalıştım, biraz uzun sürdü ama bitti 130 da soru çözdüm.
Simetriden Solunuma çalıştım. 60 Soru çözdüm, arkasından tamamen otursun diye anti b'den konu anlatım ve soru çözüm videosunu izledim.
Simetriden Dairesel harekete çalıştım, 60 soru çözdüm.
Mustafa Tekinay'ı çok övüyorlardı, benim de uzun süredir aklımdaydı, dün soru çözüm videosunu izledim, kendi adıma beğenmedim, en basit soru türlerini anlatmış o kadar orjinal soru varken, anlatışı da orta seviyenin 1 tık üstüne çıkmaz benim gözümde.
Yazınca az çalışmışım gibi hissettim bugün ama heralde konular üstünde uzun zaman harcamışım ki 5 saati geçti çalışmam.

daha ne olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…