hm22'nin YGS - LYS günlüğü

iyi mi süper bence ygs nin hangi puanı böyle çıkıyor.O kadar netle bu puan az değil mi.biyoloji çalışmanı bitirdin mi? hangi kaynaktan deneme çözüyorsun birde.

ygs2 puanım böyle, donanım haberden birisi hazırlamış bu puan robotunu gerçek puanlarla 1 puan bile fark çıkmıyormuş yorumlar öyleydi, o yüzden hep bunu kullanıyorum.
Biyoloji çalışmayı bitirmedim ama konuları genelde biliyorum zaten ama biliyorum deyip geçince içim rahat etmiyor.
Güvenderden çözüyorum genelde arada zaman karıştırıyorum araya.

hm22'cim mesaj olarak da yazdım sana ama buradasın sanırım buradan da yazayım bendeki dergiler 2011 sendekiler 2011 2012 karışık mı anlamadım?

Son düzenleme:
hm22'cim mesaj olarak da yazdım sana ama buardasın sanırım buradan da yazayım bendeki dergiler 2011 sendekiler 2011 2012 karışık mı anlamadım?

2012ydi aslında ama araya 2011ler karışmış, yani 2012nin sırasına göre gidiyor, teşekkür ederim yine de.Kitapla falan birleştiririm araları.

2012ydi aslında ama araya 2011ler karışmış, yani 2012nin sırasına göre gidiyor, teşekkür ederim yine de.Kitapla falan birleştiririm araları.

bende 2010'lar da var ona göre aynı her şeyleri 2012'ler de aynıdır bence

ne yaptın canım başladın mı çalışmaya

Başlamaya çalıştım diyelim. Şu an adapte olmaya çalışıyorum.Tam anlamıyla yani istediğim şekilde çalışıyor değilim maalesef. İnşallah fazla uzun sürmez bu durum. Şöyle günde 6-7 saat çalışacağım zamanları sabırsızlıkla bekliyorum:/ Sen ne yaptın canım okul işini?

karar aşamasındayım canım.

bende 2010'lar da var ona göre aynı her şeyleri 2012'ler de aynıdır bence

Konuların sıralaması aynı değil tam olarak.
Mesela 2012nin 7.dergisinde trigonometri 4 varken 2011in 8.dergisinde trigonometri 4 var gibi.
Yani konu dağılımı tama aynı değil.

puanlama olarak hangisini kullanıyorsun canım sen?

Donanım haberde paylaşılmıştı, normal puanlamalar ile 1 puan bile oynamıyordu.
İstersen linkini bulmaya çalışabilirim.

tatlım baktım ama bulamadım ya

şeyi mi diyorsun android uygulama yapmıştı birisi birebir ygs lys hesaplama diye? eğer oysa lys kısmında 2012deki lys katsayılarını kullandılar yeni katsayılara göre nette mevcut aslında da biri eksik biri fazla veriyor anlamış değilim. yeni güncel haliyse bana linkini atabilirsen sevinirim ben hep sorubaktan hesaplıyorum

canım uğraşman yeter derken? donanım haberdeki puan hesaplama şeysini bulamadım karıştı galiba her şey ben anamadım bir şey :44:

Dergi konusundan alıntı olunca onunla ilgili dedin zannettim.

Bu 2013e göre yapılmış, puan hesaplaması çok güzel, linkini yolluyorum.

Bugün çalıştıklarımı paylaşayım, ilk önce deneme çözdüm arkasından trigonometriye başladım, simetride 180 sayfa civarındaydı anlatımı sanırım. Ondan da 40 sayfa kadar çalışıp 100 civarıda da soru çözdüm. Fena bir gün değildi ama konuların bir oturuşta bitmemesinden hoşlanmıyorum.

senin çalışmaların benide gaza getiriyo istegimi arttırıyo

Dün biraz tembellik yaptım, bir de maç günü olunca trigonometriden 80.sayfaya kadar gelebildim.
Bugün yarın tekrar yapıp soru çözmeyi planlıyorum.
Pazartesi trigonometriye devam ederim.

Gece saçma sapan rüyalar görüp yarım yamalak uyumamdan dolayı, bugün tam bir gün geçiremedim, malum bir de hafta sonu.
Ama yine de tekrarım güzeldi, biyoloji ve fizikten şimdiye kadar çalıştığım konuların tekrarını yaptım, yarın da kimya,matematik,geometri tekrarı yapıp, geometri ve türkçeden biraz soru çözmeyi planlıyorum.

Dün çalışma açısından iyi bir geçirememekle beraber, bu haftayı daha verimli geçirmeme yarayacak bir gün geçirdiğimi düşünüyorum. Havalar sıcakken dışarı çıkmak işkence bizim için, dün biraz serinlediğini görünce çıktık, bol bol eğlendik, sporumuzu yaptık, gezdik derken gece geldik eve. Sonra da film izleyelim, oyun oynayalım derken gün bitti. Kesinlikle pişman değilim çok güzel geldi, dönem içinde de zaman zaman. Yine de bomboş olmamak için 30 soru çözdüm Türkçeden.

Bu arada rüya yorumundan anlayan var mı acaba ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…