Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta 952 soru çözmüşüm ..
Az olmuş ama konu ağırlıklı çalışmışım ..
ben senin bu tarzını çok beğeniyorum aslında.Çalışmış olduğun konuların tekrarını nasıl yapıyorsun?
Haftadan haftaya değişiyor aslında ağırlık vermem. İlk tekrarımı yazarak yapıyorum ondan sonraki haftalarda notlarımı okuyorum genelde 2 kere, önemli olup unuttuğum yer varsa dikkat ediyorum, hafta sonu her zaman bol vakit bulamayabiliyorum ama vaktim bolsa bir de üstüne konuyla ilgili soru çözüyorum tamam oluyor. Tekrar gerçekten yeni konulardan daha önemli bence, 2 ay sonra bitsin konular ama tekrar düzenli olsun ki unutulan yer olmasın.
tekrar bencede çok önemli çok iyi bildiğin konuları öyle bir unutuyorsun ki tekrarı olmayınca.konuların son testini falan mı bırakıyorsun tekrar için ayrı bir kitabında var mı:?
merhabalarrrr
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun 28 sayfayıda okuyamadım ama anladıgım kadarıyla bır sıstem oturtmussun canım benım
bende bugun kesın olarak baslıyorum calısmaya
kk'da blogum var ugramak ıstersen ygs lys stresı dıye.. bende gun gun olmasada genel seylerı paylasıcam Allah'ın ıznıyle hepınıze basarılarrr. bundan sonra takıbımdesınnn
bu arada dersaneye gitmeyeceğim evde kendim çalışacağ
bende dershaneye gitmeden kandim çalışacağim günlük ders programı yaptınmı peki yaptıysan paylaşırmısın bir fikir edinmiş olurum
bu arada dersaneye gitmeyeceğim evde kendim çalışacağ
bende dershaneye gitmeden kandim çalışacağim günlük ders programı yaptınmı peki yaptıysan paylaşırmısın bir fikir edinmiş olurum
Özel bir programım yok, çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum. Düzenli bir şekilde her dersten konuları bitirerek gidiyorum.
Belki işine yarayan olur diye paylaşayım dedim.
Çok düzenli içerek test edemedim fakat sanırım gece doğadanın relax çayını içip yatınca çok rahat uyanıyorum.
Dün gece 4'e geliyordu uyuduğumda, çayımı içtim uyudum.
Sabah saat 8.30-9 gibi çok dinç bir şekilde kalktım, üstelik gün içinde uykum gelirdi, bugün bunu da yaşamadım.
Gündüz de active çayı içiyorum zaten, o da enerji veriyor.
Sanırım ikisi güzel bir kombinasyon oldu.
İhtiyacı olanlara duyurulur.
Belki işine yarayan olur diye paylaşayım dedim.
Çok düzenli içerek test edemedim fakat sanırım gece doğadanın relax çayını içip yatınca çok rahat uyanıyorum.
Dün gece 4'e geliyordu uyuduğumda, çayımı içtim uyudum.
Sabah saat 8.30-9 gibi çok dinç bir şekilde kalktım, üstelik gün içinde uykum gelirdi, bugün bunu da yaşamadım.
Gündüz de active çayı içiyorum zaten, o da enerji veriyor.
Sanırım ikisi güzel bir kombinasyon oldu.
İhtiyacı olanlara duyurulur.
Canım bi şey sorucam beden kitle indeksin 22 mi hakikaten ? Boyun kaç çok zayıf olmalısın sanıyorum şu an :) Bu ara kilo meselelerine baya sardım
e iyi de 20-25 arası ideal zaten 22 de en ideal hali bence :)
ben mesela çook zayıfım benim 17
17 mi inanmıyorum sen fazla zayıfsın cidden .. neden peki alamıyor musun ?
active dediğin de doğadan ın mı canım?
Canım bi şey sorucam beden kitle indeksin 22 mi hakikaten ? Boyun kaç çok zayıf olmalısın sanıyorum şu an :) Bu ara kilo meselelerine baya sardım
maalesef alamıyorum uğraşıyorum iştee, boyum 160 kilom 43