- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
Az gibi geldi yazınca dün o kadar çok çalışmışım gibi gelmişti ki ama şikayetim yok tabi.
keşke bende bu kadar yapabilsem herhalde ara verdigimden dolayı adapte olmakta zorlanıyorum:S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az gibi geldi yazınca dün o kadar çok çalışmışım gibi gelmişti ki ama şikayetim yok tabi.
keşke bende bu kadar yapabilsem herhalde ara verdigimden dolayı adapte olmakta zorlanıyorum:S
Hep diyorum ya başlamak çok önemli başlayınca devamı gelecektir.
Tabi senin için zaman çok daha önemli bir an önce hızlanıp şu zamanları değerlendirmelisin.
Bu arada ne kadar çalışıyorsun ?
Bir de kaynaklar konusunda için rahat değildi ya, donanımhaberde bu sene türkiye 21.si olan birisi var.
O yazmış, kaynak olarak fen dersleri için konu anlatım olarak simetri soru bankası olarak palme tavsiye ederim diye.
Matematiklar için de simetri+karekök.
İçin rahatlasın diye mesaj çekecektim okuyunca sana, o sırada internetim gitti.
gerçekten mi bunu duyduğuma sevindim:) birde ikinci el aldığım palme fizikle 0 palme fizik arasında 4 lira fark var o yüzden gidip 0 ını almak istiyorum sencede mantıklı degil mi:S
Arasında 4 lira varsa tabi çok daha mantıklı, niye o kadar az ki fark.
bilmiyorum ki:S çift kitap ya herhalde o yüzden mi öyle oldu bende eve gelince farkettim ikinci eli umarım degistirirler ya birde öyle bir sorunum var.zaten ikinci eller yarı yarıya degil ki en fazla 5 lira falan ucuz oluyor yani.
Biliyorsun ben şu an internetten bakıyorum öyle bir durum olunca ama lise zamanımda da sahaflarda yarı yarıya hatta çeyrek fiyatına çok güzel kitaplar olurdu.
Öyle 5 lira falansa hiç uğraşma o zaman 2. el ile.
yok yok hiç o kadar fark olmuyor ya.4 5 lira için uğraşıyorum işte.ama tabi çok kitap alınca mesela 10 kitap aldım 50 lira karım oluyor.bundan sonra almam gibi ikinci el pişman oldum biraz.umarım degistirirler alttan girip üstten çıkıp degistiririm artık.
Değiştirirler bence daha yeni aldın sonuçta.
Ama boşver çok takma şimdilik onları da elinde ne varsa onunla başla çalışmaya sonra devamı gelir.
Biliyorum çünkü erteledikçe ertelenir.
pazartesi gidicem zaten degistirmeye.onun yerine baska bi ders alırım konu anlatımı falan artık.bahane olarakta bu dersten çok kaynak var bunu fazladan almışım derim artık ne diyim ki bir yolunu bulucam.fizigi biraz ertelerim artık bi kaç gün sonra telafi ederim onu.birde baska bir yerden 0 birey geo konu anlatımı aldım ama hiç güzel degil içinde konular eksik analitik yok mesela.onun yerinede karekök alıyım diyorum da artık bu kitap işi bitsin.birde palme bio aldım mı tamamdır:) cografya içinde geçen seneden kitap vardı.fem in özet konu anlatımlı soru bank onu çözerim.tarih içinde simetri mi alsam yeterli olur felsefeden de.kitap niyetine yatmadan falan okurum artık.
Bence de iyi olur.
Matematik de karekök oldum mu tamamdır işte.
Bu arada palmenin fiziğini inceledim de çok hoşuma gitti, yanında ufak ufak notlar ama kitap konusunda kendimi tutmam gerekiyor, önce elimdekiler azalsın ondan sonra, geometri kaynaklarında içini bir kontrol et, analitik olmayan kitaplar var.
Ben sözellerden çok sıkıldım, o yüzden tarihi çalışmayı düşünmüyorum, denemelerde öğrendiklerim yetsin, felsefe zaten yorum, coğrafyayı da son ay çalışmayı planlıyorum.
Bir de bence sözel dersler için soru bankasına gerek yok onun yerine bol deneme çözersin orada zaten güzel sorular olur.
Bu arada Behzat Rasülidn bahsetmiş miydim hatırlamıyorum ama sitesini mutlaka incele bence, videolar sınırlı olsa da sanırım bu sıralarda yenilerini ekleyecek. Çok iyi anlatımları var.
hiç duymamıştım bir bakayım.evet fzikte küçük küçük notlar var bazı soru çözümlerinde ipucuda veriyor.tarihi simetri alıcam konuyu ögrenmek için.pazartesi umarım herşeyi halletmis olurum.sonra yoğun bir döneme giricem hiç vaktim olmaz kitap falan almaya.
Ders programın falan belli oldu mu okul nasıl olacak ?
Bu arada uzak mı okul ev arası ?
Yolda çok vakit geçirecek misin ?
Ekimde açılacaktır değil mi ?
haftaya açılacak. eve yakın sayılır 1 saat sürüyor trafik olmazsa.dersler degisiyor 8 9 gibi başlıyor 2 3 gibi bitiyormuş.
haftaya açılacak. eve yakın sayılır 1 saat sürüyor trafik olmazsa.dersler degisiyor 8 9 gibi başlıyor 2 3 gibi bitiyormuş.
Boş günün falan olsa çok iyi olur aslında ama şans işte, aslında okulun kütüphanesini de kullanabilirsin çalışmak için.
Yol için de telefonuna falan ders videosu veya biyoloji mp3leri atıp yolda dinleyebilirsin.
biyoloji cep kitabı almayı düsünüyorum yol için.
Eğer yolda bir şeyler okuyabiliyorsan güzel olur, ben yolda hiç bir şey okuyamıyorum da, mide bulantısı yapıyor.
tutunacak yer bulursam otobüste okurum tabi otobüse binebilmem bile mucize oturmayı bırak
Hıı kalabalık otobüsler, kolay gelsin cidden, hem kalabalık hem 1 saat ..
Gerçekten yorucu olacaktır ama İstanbulda yaşayınca alışık olunuyordur heralde.