trigonometriyi bitir hatta limitide bitir öyle başla benden tavsiye
Türev trigonometriyle baglantılı sanırım mat2 im cok iyi olmaasada öyle düşünüyorum bence trigonometriden sonra gec :)
Kızlaar bugün yazıldım dershaneye Vahap Yılmaz'a yazıldım. 20 Eylülde sınıf beklirleme sınavı var 23ünde de dersler başlayacak.
Teşekkür ederim fikirler için kızlar, aslında limitim de trigonometrim de türevde gerektiği kadarıyla var ama 2 kişi aynı şeyi dediğine göre dinlemek lazım dimi ..
Önce trigonometriyi halledeyim sonra limit türev vs devam ederim.
Zaten bunlardan önce planımda bitirmem gereken bir kaç konu var.
Hayırlı olsun, umarım çok faydalı olur.
Dünkü çalışmalarımı paylaşayım ..
Fizikten Düzgün Doğrusal Hareket ve Bağıl Harekete Ygs simetriden çalışıp 100 de soru çözdüm. Simetrinin sorularını hiç beğenmedim, fazla kolay olmuş, aklınızda bulunsun derim, simetri fiziği bitirip fiziğim oldu tamam diye güvenmeyin.
Fem dergiden bilgi felsefesine çalışıp 10da soru çözdüm, felsefe benim için çok zevkli bir ders. Oldum olası ilgimi çekmiştir.
Son olarak Simetriden mutlak değer çalışıp 110 da soru çözüp simetri matemetiğin ilk kitabını bitirdim.Böylece bitirdiğim 3. kitap olmuş oldu. Bugün bir kaç sözel konu ve üslü sayıları bitireceğim. Yarın da trigonometriye başlamayı düşünüyorum.
Baya iyi gidiyorsun merak ettim acaba kaç yaşındasın bilgilerin iyi gibi
Teşekkür ederim, 22 yaşındayım ben, temelim fena sayılmaz ama tabi zamanla unutulan da çok konu oluyor.
fizik için güvender nasıl cnm
Teşekkür ederim, 22 yaşındayım ben, temelim fena sayılmaz ama tabi zamanla unutulan da çok konu oluyor.
Temelin iyi bence.. Benim temelim pek yok mesela bakıcaz artık neler olacak görücez.
Açıkçası yakın zamanda hiç konu anlatımlısını incelemedim ama genel olarak güvender tipinde bir kitapsa, sözel konulara ağırlık veriyordur, bence artık mutlaka çalışılması gerekilen bir kitap.
güvender alırım ben herhalde son zamanlarda sözel sorular çıkmaya da başladı
Simetrinin de lyssinde sözel anlatımlar vardı sanırım aşırı bakmadım ama o da aklında bulunabilir.
Ben fem ve türevlerinin fikirlerine çok karşı olmamla beraber her türlü yayınlarını çok beğeniyorum. Dersaneleri konusunda da fikrim olumluydu ama anlattığınıza göre bozmuşlar zamanla. Önceden soruları etütleri falan çok güzel olurdu, gitmemiştim ama gidip memnun olan çok arkadaşım vardı.
yok canım eskiden öyleymiş herhalde 10 dk soru sorabilmek için saatlerce beklediğimi bilirim lanet etmiştim.haftada bir 10 dk o da alabilirsen yani.
Bugün çalıştıklarımı paylaşayım ..
Fem dergiden Sözcük türlerine çalıştık, fakat 2ye ayırmışlar konuyu, ilk yarısını çalıştım sadece ve 37 soru çözdüm.
Ortaçağda Avrupa ve Türkiye Tarihine çalışıp 14 soru çözdüm.
Basınç ve Rüzgarlara çalışıp 13 soru çözdüm.
Bilgi felsefesine çalışıp 9 soru çözdüm.
Üslü sayılara çalışıp 112 soru çözdüm.
Biyolojiden de genel olarak 67 soru çözdüm sınavın yaprak testlerinden, bu yayının da fena değil soruları ama orta seviye, aşırı zor değil.
Şimdi farkettim de sanırım kilo verme çabasındasın ve veriyosun
Nasıl verdin bu kadar ?
Bugün çözdüğüm deneme sonucunu paylaşayım.
Türkçe : 36,25 Net
Sosyal : 31,25 Net
Matematik : 33 Net
Fen : 35 Net
Toplam Netim : 135,5
Ygs 2 Puanım : 448
bu kadar netle bu puan of of.Fenin çok iyi ya
Biyolojim çoğu zaman full oluyor, kimyada da ufak tefek eksikler var ama fizikten biraz konu eksiğim var, bu sefer sözel derslerde acele etmemeye çalıştım netler daha iyi oldu, tabi çalıştığım konuların da etkisi var sanırım. Matematikten yanlışım çıkıyor işin kötüsü konu eksiğim olduğunu düşünmüyorum, eksik olan derslerde netler daha kolay artıyor ama bildiğin derslerden net arttırmak daha zor.
Yine de şu an için durumumdan memnunum bakalım zaman ne gösterecek.