Hizmetçilik yaptığım eşimi bırakıp kızımın yanına mı dönmeliyim, biraz daha mı dayanmalıyım?

Adam açık şekilde eve kadın arıyormuş, kendisine eş değil. Hiç uzatmayın, bu yaştan sonra çekilir dert değil. Kızınızın da desteğe ihtiyacı varmış madem, başlığı da gayet güzel seçmişsiniz zaten cevap baştan belli değil mi ?

Evlenince vefat eden eşinin maaşı kesilir, boşanınca geri bağlanır mı ki?

Ekonomik özgürlüğünüz varsa bence hiç çekmeyin sizinle hizmet ettirmeye evlenmiş o bu yaştan sonra değişmez inşallah kıymet bilen gerçekten yol arkadaşı olacak biriyle karşılaşırsınız

Evladınızın yanına gıdın. Bu yastan sonra kızlarınızı kendiniz buyutmus evlendırmısken bu derece gucluyken, bu herifin emir eri olmanız kendinize yapacağınız en buyuk kotuluk olur.
Denemıssınız olmamıs, Degısmez bu adam. Fıtratı bu.

Bu yastan sonra, azıcık asımkaygısız basım demek varken bu adama ömür heba etmeye deger mi? Kendi evladımı gormeye giderken izin isteyip gıttıgımde baskı göreceğim, kendi sulalesıne hızmetcı olacağım?
Vazgecın.
O merhametsız adam ağladığında dayanamayıp eve geri donmek yerine, evladınıza kiyamayıp onunla kalın.

size tavsiyem sadece mutlu olun bu hayattaki en önemli şey huzur ve mutluluk , bu sizin için nerdeyse lütfen orada olun

Daha önceki konunuzdada 23 yasındayım diye bir baslık açmıstınız yalnız yasıyorum saglık sorunlarım var demiştiniz mayıs ayından beri ne çabuk 23 yasından 51 yasına geldiniz

teyzecim
hiç kimsen yoksaa evlatlarin uzakta olsa anlayacağım evlenmenizi

bundan sonra belki maddi olarak sıkıntı yaşamazsınız ama huzurunuz hiçbir şekilde olmaz.

konuyu okudum ve cidden uzuldum son durumunuz nedir acaba..
kimseyi cekmek zorunda degilsiniz mutsuz oldugunuz yerde kalmayin ..lsadece aci ceken siz olurunuz
bunun icinde degmez adamin dunya kadar mali olsa ne huzur sevgi saygi vermedikten sonra o bir lokma ekmegi sen heryerde bulursun abla..

Boşansın...Mümkünse herkes emekli olsun. Yaş ilerledikçe hayat çok zor oluyor.

Kızınızın yanına dönün çünkü çok mutsuzsunuz ileride bu sizi hasta edecek

Boşanin bu öküzden.
Bu yaşta neden böyle bir adamı çekmek zorunda kalasiniz ki ?
Para yardımı konusunda eğer kendi paranizi nasil ikame edeceğiniz konusunda karisiyorsa asla izin vermeyin.

Gidin ,birakin aglasin.Kaltesiz herif.Kiyamadim size günah degil mi

Böyle birinin yanında 1 dakika bile durmam. Sizin artik mutlu huzurlu olmanız gerekmez mi, arkanızdan ağlayacak tabiki hizmetciligi kime yaptiracak? Ayrica yuzugunuz bile yokmuş.. cok üzüldüm durumunuza

50 yaşındasınız ,ne bileyim yani yapıalacak şey çok açık duruyor öyle değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…