- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Cektigimcile06
Çocuklar için çok üzüldüm.5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Eşimle ayrılıp yeniden barıştık kv yaşıyoruz. Bebeğim var eşim asl yardım etmez.suan çalışmıyor akşama kadar akşamdan sabaha kadar oyun oynar PC de. Çocuk uyuyor ses yapma dediğimde bile takmaz ses yapar bağıra bagira oynar. Sabah 8de kalkıyorum akşama kadar çay kahve içerler ailefek hepsinin hizmetlerini ediyoru 2 çocuğa bakıyorum ilaçlarına kadar veriyorum. Evde köpek var onun pisliğini temizliyorum. Eşim işin ne soylenme diyor. 2 dk çocuğu tut dedigimde surat yapıyor. Odada sigara içme dediğimde yıllardır annem karismadi sen kimsin diyor annesinin yanında. Anneside hep oğlu haklı öyle der. Neyse bugün çok hastydim başım dönüyordu. Annesi bı triplerde bilmesine rağmen nasılsın bile demedi. Eşim oyunoyuyordu çocuğa bak dedim surat yaptibende geldiğinde tamam gerejk yok dedim neyse uyudum kalktim çocuk uyuyunca nasıl oldun bile demedi annesiyle sohbet muhabbet. Çocuk kalkmış ağlamış gelmiş bana ağladı sustu haberin olsun sen nasıl oldun dedi çok kötüyüm dedim gitti yine annesinin yanina. Sonra tartıştık noluyo sabahtan beri surat yapiyosun dedi hastayımhasta dedim bu evde hasta olmaya bile hakkım yok dedim. Yeter artık ben gidicem dedim. Ailemi aradım. Yarın gidiyorum. Oda içerde oyun oynuyor güle güle. Toplandığında gördü umrunda değilmiş öyle dedi gidicem dediğin an bitti dedim bende bana değer vermeyene ben hiç vermem dedim. Normalde de benle oturmaz kalkmaz annesiyle oturur kalkar. Annesine göre hareket eder sizce haklı miyim