Kızlar ailelerine hizmet edip laf işitse 1 hafta odalarından çıkmaz, kusura bakılmasın herkes üzerine alınmasın ama kayınvalidenin eşin söylediği sözlerin binde birini anne babadan işitseler trip üzerine trip atıyorlar, ki yeni nesilin büyük çoğunluğunun aileleri evlatlarının elini sıcak sudan soğuk suya değdirmiyor, ben çok ev işi yaptım evladım yapmasın diyor, aman okusunlar aman hayatlarını kazansınlar dedikçe ters mi tepiyor anlamadım gitti.
Aşık olsunlar evlensinler ama gözü hiçbir şeyi görmez aşık da olmasınlar, çoğu konuyu okuyorum resmen göz göre evleniyorlar sonra gelsin mutsuzluk.
Üzülüyorum şahsen, eleştirince kızıyorlar belki ama onlar da evlat yetiştiriyor yetiştirecekler, çocuğunu saygı bilmez, sevgi bilmez bir ailede büyütürsen ya o da senin gibi ezilir ya da o aileden kurtulmak için çabalarken seninle aynı hatalara düşer, saygısız sevgisiz bir evde devamlı hır gür içinde yaşayan çocukların bir yanı hep eksik kalıyor, ama doğru ama yanlış biçimlerde o eksikliği tamamlamaya çalışıyorlar.
Evleneceğin zaman aşk tek başına yetmiyor, karşındakinin karakteri de olmalı.