How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hizmetci gibiyim, gebersem umurlarında değil, ayrılıyorum n'olur okuyun

Erkek çocuk annelerine sesleniyorum lütfen çocuklarınızı bebek gibi büyütmeyin.onlarda temizlik yapmalı.yemek yapmalı.böyle anneler yüzünden burada üzülüp ağlaşıyoruz.😞iki oğlum var 8 yaşındaki oğlum çok dağınık tembel şimdiden eline bez süpürge veriyorum.yemek yaparken yardım ettiriyorum.
Aynen ben de.
Biz erkekleri nasil yetiştirirsek gelecek nesillerno derece kurtulur. Her anlamda!

Kızlar ailelerine hizmet edip laf işitse 1 hafta odalarından çıkmaz, kusura bakılmasın herkes üzerine alınmasın ama kayınvalidenin eşin söylediği sözlerin binde birini anne babadan işitseler trip üzerine trip atıyorlar, ki yeni nesilin büyük çoğunluğunun aileleri evlatlarının elini sıcak sudan soğuk suya değdirmiyor, ben çok ev işi yaptım evladım yapmasın diyor, aman okusunlar aman hayatlarını kazansınlar dedikçe ters mi tepiyor anlamadım gitti.

Aşık olsunlar evlensinler ama gözü hiçbir şeyi görmez aşık da olmasınlar, çoğu konuyu okuyorum resmen göz göre evleniyorlar sonra gelsin mutsuzluk.
Üzülüyorum şahsen, eleştirince kızıyorlar belki ama onlar da evlat yetiştiriyor yetiştirecekler, çocuğunu saygı bilmez, sevgi bilmez bir ailede büyütürsen ya o da senin gibi ezilir ya da o aileden kurtulmak için çabalarken seninle aynı hatalara düşer, saygısız sevgisiz bir evde devamlı hır gür içinde yaşayan çocukların bir yanı hep eksik kalıyor, ama doğru ama yanlış biçimlerde o eksikliği tamamlamaya çalışıyorlar.

Evleneceğin zaman aşk tek başına yetmiyor, karşındakinin karakteri de olmalı.
Otobusreyim aldım evlatlarimi 6 7 valiz tek başıma geldim otogara 2 tane biri bebek biri 4 yaşında cocukla milletten yardım isteye isteye. Babam para yolladı sağolsun. Birdahada asla dönmem merak edenler için toplu yanıt olsun.

Bakarım. Daha öncede ayriydim 2.ye baristim. Babam zaten ayrilmami istiyor

Çocuklarım babasız büyümesin diyorum ama çok değersiz hissediyorum. Eşim annesi iyiyse mükemmel bir koca oluyor annesi az surat yapsa oda yapiyo annesine bağlı egliligimiz
Ne babası hangi baba ?! Ortada adı baba olan iskele babası olamayacak bir tip var.

Otobusreyim aldım evlatlarimi 6 7 valiz tek başıma geldim otogara 2 tane biri bebek biri 4 yaşında cocukla milletten yardım isteye isteye. Babam para yolladı sağolsun. Birdahada asla dönmem merak edenler için toplu yanıt olsun.
allah yardimciniz olsun

Çok iyi yapmışsınız. Ortada ne koca ne baba varmış zaten. Üstelik sorun kv değil! Çünkü eş kişisi herşeyi isteyerek yapmış. Umarım üçüncüye barışmaz ve çocuklarınızla mutlu olursunuz.

Ay üzüldüm ya, iki tane bebekle o evden çıkarken kimse size kızım gitme demedimi, veya nebilim yardımcı olmadılarmı, 6 valiz 2 çocuk nasıl otogara yanlız gittiniz, hangi birini tutup tasidiniz... ayyy Allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisi ne ise o olur InsaAllah 🤲🏻

Önceden chucy, fredie, zombie, vampirler... filandı beni korkutan şeyler. Bu foruma üye olduğumdan beri anne kuzusu eşler ve despot kayınvalideler oldu. Ne zor hayatlarınız var. Bu kadar olayda akıl sağlığını koruyabilenlere madalya verilmeli. Koca içerde oyun bağımlısı, kayınvalide laf sokuyor, gelin evin hizmetçisi.
Böyle evlilik olmaz olsun ❌👎🏻
Aslında başta kayinvalide ve görümceme suç bulmuştum ( kesinlikle suçlular ama ) düşündüm ve sonra dedim ki erkek eş olabilse idi kimseye ne karısını ezdirir ne laf soyletir zaten , bir kadına eşi değer verirse herkes verir ama eşi vermezse herkes ezer , yani eclilik hayatımda öğrendiğim şey bu oldu

Allah yardımcın olsun. Gençliğini onlara heba etme. Git ananın babanın ve evlatlarına heba et edeceksen. Sen de insansın farkın ne onlardan.

5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Eşimle ayrılıp yeniden barıştık kv yaşıyoruz. Bebeğim var eşim asl yardım etmez.suan çalışmıyor akşama kadar akşamdan sabaha kadar oyun oynar PC de. Çocuk uyuyor ses yapma dediğimde bile takmaz ses yapar bağıra bagira oynar. Sabah 8de kalkıyorum akşama kadar çay kahve içerler ailefek hepsinin hizmetlerini ediyoru 2 çocuğa bakıyorum ilaçlarına kadar veriyorum. Evde köpek var onun pisliğini temizliyorum. Eşim işin ne soylenme diyor. 2 dk çocuğu tut dedigimde surat yapıyor. Odada sigara içme dediğimde yıllardır annem karismadi sen kimsin diyor annesinin yanında. Anneside hep oğlu haklı öyle der. Neyse bugün çok hastydim başım dönüyordu. Annesi bı triplerde bilmesine rağmen nasılsın bile demedi. Eşim oyunoyuyordu çocuğa bak dedim surat yaptibende geldiğinde tamam gerejk yok dedim neyse uyudum kalktim çocuk uyuyunca nasıl oldun bile demedi annesiyle sohbet muhabbet. Çocuk kalkmış ağlamış gelmiş bana ağladı sustu haberin olsun sen nasıl oldun dedi çok kötüyüm dedim gitti yine annesinin yanina. Sonra tartıştık noluyo sabahtan beri surat yapiyosun dedi hastayımhasta dedim bu evde hasta olmaya bile hakkım yok dedim. Yeter artık ben gidicem dedim. Ailemi aradım. Yarın gidiyorum. Oda içerde oyun oynuyor güle güle. Toplandığında gördü umrunda değilmiş öyle dedi gidicem dediğin an bitti dedim bende bana değer vermeyene ben hiç vermem dedim. Normalde de benle oturmaz kalkmaz annesiyle oturur kalkar. Annesine göre hareket eder sizce haklı miyim
Üzüldüm gercekten, calısmıyormu eşiniz? Devamlı oyun olurmu yahu

siz evden çıkarken gören eden olmadı mı
hani eşiniz annesi vs bir gitme vs diyen
gerçi demesinler de zaten
lütfen dönmeyin çocuklarınız için
hiç mi çalışmadı eşiniz hep mi böyleydi?

Ay üzüldüm ya, iki tane bebekle o evden çıkarken kimse size kızım gitme demedimi, veya nebilim yardımcı olmadılarmı, 6 valiz 2 çocuk nasıl otogara yanlız gittiniz, hangi birini tutup tasidiniz... ayyy Allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisi ne ise o olur InsaAllah 🤲🏻
Taksiye bindirdi kyinbbm. Otogarda yardım istedm

Gerçekten öyle geçen kızlar konu açmıştı gitmeyi düşünüyoruz diye mesela ama kadının birinin burada kocası dayaktan kulak zarını patlatmıştı sanırım şikayetçi bile olmamıştı ah iş hep şunu anlatıyoruz çocuk neyle büyürse onu normali olarak görür sevgisizse sevgisizliği şiddetse şiddet o yüzden ben özellikle çocuklu kadınların aman çocuğum için demesini hayattaki en mantıksız şey buluyorum yahu çocuğun madem o kadar değerli böyle dağ ayılarıyla mutsuzlukla büyütme anne babayla büyüsün bilmem ne evin içi terör alanı her gün ayrı kavga dövüş ama yoook illa baba olsun başında
Aynen katılıyorum, belki aynı durumda olan hemcinslerim kızacak, uzaktan konuşmak kolay diyecek ama çocuklarım için katlanıyorum, babasız büyüsünler istemiyorum deyip evlilik devam ettirmek hata, biraz ele gelince aynı şiddeti o çocuklarda yaşıyor, annesine nasıl davranılıyorsa çocuklara da aynı davranılıyor, sevgisiz sürekli kavga içinde büyüyen çocuk annesine iyi ki benim için katlandı da demiyor ayrıca, aksine neden vaktiyle boşanıp beni kurtarmadın diyor.

Burada kaç tane de babamdan dayak yiyordum konusu var, dayak yiyen kız kurtulmak için seviyorum diyen ilk adamla evlenir ve aynı şiddeti görmeye devam eder içerikli konu okudum, o kızların anneleri evliliğe devam edip aman çocuklar için aman boşanmış demesinler demekten başka ne yaptı?

tüm yazdıklarında haklısın

ama hadi evlendin hadi bilemedin vs vs

bu çocuk acelesi ne

ya ben kendimi bazen çok garip hissediyorum

bir tanıdığın kızı birinci yeni yürürken acaba geç mi kaldım ikinciyi yapmaya diyordu

bana mı soruyorsun dedim malum tek çocuğum var

ama nasıl yetiştireceğim yaşım da genç değil dedi

yani o çocukları peşi sıra dizmek görev olarak görülüyor galiba

konuda 5 yıllık evlilikte iki çocuk

bir çok kişi var hem eşleri hem kendileri çalışırken 5 yılda bir tane çocukları olmayan

işi gücü olmadığı ortaya çıkan ailesi ile yaşanan adamı nasıl fark etmez de ikinciyi yapar

yani hadi birinciyi düzelir belki diye yaptı diyelim (biz demeyiz düzelir diye de toplumda deniyor işte)

ikinciyi nasıl yapar

sağlık ocağı bile her an aman korunun derken bilemedim vs bana inandırıcı gelmiyor

biraz kızar sakinleşince döner diyeceğim, konu sahibine ayıp olacak ama çevremde niceleri var

ben unutmuyorum adamların yaptıklarını ama kadınlar onlara dönüp ikinciyi üçüncüyü yapmaya devam ediyor
Gerçekten biz içselleştiriyoruz unutmuyoruz, elimizde olsa o adamları bir kaşık suda boğacağız ama işte kadınlar tekrar şans verdim diyor.

C Cektigimcile06 babanızın yanına gidiyormuşsunuz, dilerim ağlasa da yalvarsa da dünyayı ayaklarınıza sermeyi vaadetse de dönmezsiniz, hayatınızı yeniden kurar kendinize değer vermeyi öğrenir, çocuklarınızı da ayakları yere basan bireyler olarak yetiştirirsiniz.

Aynen katılıyorum, belki aynı durumda olan hemcinslerim kızacak, uzaktan konuşmak kolay diyecek ama çocuklarım için katlanıyorum, babasız büyüsünler istemiyorum deyip evlilik devam ettirmek hata, biraz ele gelince aynı şiddeti o çocuklarda yaşıyor, annesine nasıl davranılıyorsa çocuklara da aynı davranılıyor, sevgisiz sürekli kavga içinde büyüyen çocuk annesine iyi ki benim için katlandı da demiyor ayrıca, aksine neden vaktiyle boşanıp beni kurtarmadın diyor.

Burada kaç tane de babamdan dayak yiyordum konusu var, dayak yiyen kız kurtulmak için seviyorum diyen ilk adamla evlenir ve aynı şiddeti görmeye devam eder içerikli konu okudum, o kızların anneleri evliliğe devam edip aman çocuklar için aman boşanmış demesinler demekten başka ne yaptı?

Gerçekten biz içselleştiriyoruz unutmuyoruz, elimizde olsa o adamları bir kaşık suda boğacağız ama işte kadınlar tekrar şans verdim diyor.

C Cektigimcile06 babanızın yanına gidiyormuşsunuz, dilerim ağlasa da yalvarsa da dünyayı ayaklarınıza sermeyi vaadetse de dönmezsiniz, hayatınızı yeniden kurar kendinize değer vermeyi öğrenir, çocuklarınızı da ayakları yere basan bireyler olarak yetiştirirsiniz.
Aglamaz yalvarmqz çocuklarını bile aramax. Bende dönmem zaten.. sağolun yorumunuz icin

Back