Hizmetci gibiyim, gebersem umurlarında değil, ayrılıyorum n'olur okuyun

Eşinizin ağzını burnunu kırmak kayinvalidenizin saçını başını yolmak istedim

Geriye yine kv evine dönmüşsün. Çocuklar babanın yanındayken de zaten ilgilenmiyor. Şimdi evi terkediyorsaniz da bı daha dönmemek üzere olmalı yoksa daha beter olur
Dönmem zaten
Anasıyla mutluluklar ona az yesinler de hizmetçi tutsunlar
Bende aynı düşünüyorum
bır kaynana bır koca 2 cocuk bır kopek
arkadas bezmıs..
gunluk 80 tl ye ev temıslızlıgıne alıyolar tanıdıklar..gelıyo 3 saaat toparlıyo gıdıyo...boyle bırı lazım
Güldüm :)
İnsanlar çok bencil çok nankör aynı çatı altında yaşıyorsun ne var bi işin ucundan da onlar tutsa nolacak ne eksilecek hayatlarından ya böyle saçmalık olmaz gerçekten
İnsan değiller

Kabahat eşinde karısını ezdiriyor ee sen karına değer vermezsen saymazsan annen baban da ezer saymaz .

işin kotusu gençken herısı goruyor ınsanda yaslanıca yapamıyorsun..43 yasımdayım bazen hıc bır sey yapasım gelmıyor

Sizi hizmetçi gibi kullanan o aileye çok bile katlanmışsınız.

Gerçekten boşanma niyetiyle mi gidiyorsunuz ,yoksa gelip özür dilesin diye kulak çekmek için mi ?

Ailecek başka hizmetçi bulsunlar bulabiliyorlar tabi

Haklısınız böyle evlılık olmaz.Allah yardımcınız olsun

Çok bile dayanmissin kendine yapabileceğin en büyük kötülüğü yapmışsın.birdaha dönme

İlk ayrildiginda bir daha barismayacaktin hayırlısı olsun

Annesi yüzünden ayrılıp tekrar annesinin yanına gitmen ne biliyim tuhaf. Inşallah bu sefer geri dönmezsin o eve

Olur ya yalvarır, arar, sizi ince noktanızdan vurur. Dönmeyin aileniz arkanızdaymış evlatlarınız var dağ gibi onlara tutunun, yolunuz açık olsun

Hayatta yolunuz açık olsun.
Gitmenizi takdir ediyor bundan sonra mutluluk diliyorum.
Kahrolası insanlar da dursunlar başbaşa.

Boşanırken her türlü hakkınızı da alın. Gurur yapıp tazminattan da çocukların nafakasından da vazgeçmeyin sakın. Zaten bunları istediğinizi görünce sizi geri döndürmeye çalışacaktır ama üçüncü kez inanmayın lütfen. Babanız da arkanızdaymış anneci ve çulsuz eşe ihtiyacınız yok

ortada evlilik bile yok ki.çok üzüldüm konu sahibine.boşansın ama çocuklarını asla bırakmasın bu tuhaf aileye

işte bütün mesele bu ,

neden çocukları babasının evindemi getirdi hayır , o adamın soyadını taşıyorsa üstüne bırakacak gidecek ki ,
görsün ebesinin pabucunu ,

evde köpek , iki çocuk boğuşup dursunlar , kadının kıymetini bilsinler,

Bir adamdan intikam almak için çocuklar kullanılmaz. O çocukların psikolojisi nolacak? Tüm kadınlar o zaman boşanırken bu çocukları babamızın evinden getirmedik deyip bıraksın babalarında. Ha çocuğa anne bakınca o adam olmayan adamlar rahat edecek bu doğru ama çözüm çocukları terketmek değil

Kusura bakmayın da enayi yerine koymuşlar her işlerini yaptırmışlar siz de bu zamana kadar gıkınızı çıkarmamışsınız..

Hayatta yolunuz açık olsun.
Gitmenizi takdir ediyor bundan sonra mutluluk diliyorum.
Kahrolası insanlar da dursunlar başbaşa.

Çok korkunç çok. Sakın geri dönmeyin.

Kusura bakmayın da enayi yerine koymuşlar her işlerini yaptırmışlar siz de bu zamana kadar gıkınızı çıkarmamışsınız..
Toplu cevap veriyorum evet ailemin yqnina döndüm oh çektim cocuklqrda bende mutluyuz. Umurlarinda zaten değil olmazda ama benide ilgilendirmez derdim eski eşim mutsuz olsun değil ben mutlu olayim

Benim anlamadığım bir değil neden iki çocuk oluncaya kadar bu duruma göz yumuyorsunuz.Yazık değil mi çocuklara yazık degil mi size ...Adamın çizgisi belli daha ne bekliyorsunuz.Ben nedense ayrılmayacağınızi düşünüyorum.Adam da bunu biliyor ona göre davranıyor.

Gereksiz insanlara hizmet edeceğinize annenize babanıza etseniz hayır duası almış, evlatlık görevinizi yapmış olursunuz.
Evet
Arkadaslar ben hep hunlarin normal olduğunu herkes iş yapıyor herkes hizmet ediyor gözüyle bakıyordum. Ama bu sefer gördüğüm degersizlikti kafama dank etti
Haklısın ,asla geri adim atmamalisin.atarsan en basa dönersin.
Atmam, oda zaten istemez. Barisirjen bana bir daha bu kapıdan çıkarsan geri dönüşü olmaz senide çocukları da silerim demişti. Gidicem dediğim anda benim içinde bitti dedi. Bende geri dönmek isteyip kendimi küçük düşürmek zaten. O cehennemde isim yok daha fazla

Cocuklarina bakarsin annesin onu anlarim. Ama neden 2 kocs yetiskine hizmet ediyorsun? Cayi bittiyse ikinciyi kalksin alsin.
Hizmetci olsan maas alirsin, bunlar seni karin tokluguna calistiriyor. Ustelik bir takdir bile etmiyorlar.

zaten bu kadar sorumsuz bi baba bu çocuklara bakmazki götürür verir yuvaya sen sağ ben Selamet der sorumluluk alacak olsa evinde alır kadir kıymet bili

Forum gözümü açtı resmen ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…