Hizmetci gibiyim, gebersem umurlarında değil, ayrılıyorum n'olur okuyun

Aynen ben de.
Biz erkekleri nasil yetiştirirsek gelecek nesillerno derece kurtulur. Her anlamda!

Otobusreyim aldım evlatlarimi 6 7 valiz tek başıma geldim otogara 2 tane biri bebek biri 4 yaşında cocukla milletten yardım isteye isteye. Babam para yolladı sağolsun. Birdahada asla dönmem merak edenler için toplu yanıt olsun.

Ne babası hangi baba ?! Ortada adı baba olan iskele babası olamayacak bir tip var.

allah yardimciniz olsun

Çok iyi yapmışsınız. Ortada ne koca ne baba varmış zaten. Üstelik sorun kv değil! Çünkü eş kişisi herşeyi isteyerek yapmış. Umarım üçüncüye barışmaz ve çocuklarınızla mutlu olursunuz.

Ay üzüldüm ya, iki tane bebekle o evden çıkarken kimse size kızım gitme demedimi, veya nebilim yardımcı olmadılarmı, 6 valiz 2 çocuk nasıl otogara yanlız gittiniz, hangi birini tutup tasidiniz... ayyy Allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisi ne ise o olur InsaAllah

Aslında başta kayinvalide ve görümceme suç bulmuştum ( kesinlikle suçlular ama ) düşündüm ve sonra dedim ki erkek eş olabilse idi kimseye ne karısını ezdirir ne laf soyletir zaten , bir kadına eşi değer verirse herkes verir ama eşi vermezse herkes ezer , yani eclilik hayatımda öğrendiğim şey bu oldu

Allah yardımcın olsun. Gençliğini onlara heba etme. Git ananın babanın ve evlatlarına heba et edeceksen. Sen de insansın farkın ne onlardan.

Üzüldüm gercekten, calısmıyormu eşiniz? Devamlı oyun olurmu yahu

siz evden çıkarken gören eden olmadı mı
hani eşiniz annesi vs bir gitme vs diyen
gerçi demesinler de zaten
lütfen dönmeyin çocuklarınız için
hiç mi çalışmadı eşiniz hep mi böyleydi?

Taksiye bindirdi kyinbbm. Otogarda yardım istedm

Aynen katılıyorum, belki aynı durumda olan hemcinslerim kızacak, uzaktan konuşmak kolay diyecek ama çocuklarım için katlanıyorum, babasız büyüsünler istemiyorum deyip evlilik devam ettirmek hata, biraz ele gelince aynı şiddeti o çocuklarda yaşıyor, annesine nasıl davranılıyorsa çocuklara da aynı davranılıyor, sevgisiz sürekli kavga içinde büyüyen çocuk annesine iyi ki benim için katlandı da demiyor ayrıca, aksine neden vaktiyle boşanıp beni kurtarmadın diyor.

Burada kaç tane de babamdan dayak yiyordum konusu var, dayak yiyen kız kurtulmak için seviyorum diyen ilk adamla evlenir ve aynı şiddeti görmeye devam eder içerikli konu okudum, o kızların anneleri evliliğe devam edip aman çocuklar için aman boşanmış demesinler demekten başka ne yaptı?

Gerçekten biz içselleştiriyoruz unutmuyoruz, elimizde olsa o adamları bir kaşık suda boğacağız ama işte kadınlar tekrar şans verdim diyor.

C Cektigimcile06 babanızın yanına gidiyormuşsunuz, dilerim ağlasa da yalvarsa da dünyayı ayaklarınıza sermeyi vaadetse de dönmezsiniz, hayatınızı yeniden kurar kendinize değer vermeyi öğrenir, çocuklarınızı da ayakları yere basan bireyler olarak yetiştirirsiniz.

Aglamaz yalvarmqz çocuklarını bile aramax. Bende dönmem zaten.. sağolun yorumunuz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…