Saç Uzatma Yöntemleri Hızlı saç uzatma günlüğüm :(

Bazen hic kurutmadan havluyla duruyorum ama sinuzit var canim bende her gece ormeye çalışıcam valla uzatiyosa ufak ufak örgü öğrendim balık sırtı tarzında

Bazen hic kurutmadan havluyla duruyorum ama sinuzit var canim bende her gece ormeye çalışıcam valla uzatiyosa ufak ufak örgü öğrendim balık sırtı tarzında
Balık sırtına gerek yok illaki normal örgü de olur. Maksat nemi hapsetmek. Zaten sabah açınca yumuşaklığından anlarsınız. Ama bunu alışkanlık haline getirin ki faydasını görün.

Kızlar vitaminleri koydum şampuanıma 600 ml hepsinden 2 ampul döktüm , bepanthen , bemiks , evigen ama ustune biraz daha sampuan ekledim restorex 2 kutuydu çok sulu olmasını sevmiyorum yani şuan içinde hem vitamin hem hint yağı hem çam terebentin var inanıyorum artık uzayacak

Saçımda sertlik dökülme vb şeyler görmediğim için size de restorexi öneriyorum henuz uzamaya olan katkısı hakkında bişey diyemem ama saçlarım hiç olmadığı kadar güzel şuan boyasizken bile böyle yumuşak olduğunu görmemiştim saçlar için altın kural bakım sakın bırakmayın bakımlarınızı

Akşamları keçiboynuzu yemeye devam ediyorum daha çok su içiyorum . Onun dışında biriyle konustum restorex maske hakkında

Eklentiler

• Screenshot_20171119-103513.png
    129,3 KB · Görüntüleme: 108
  • Screenshot_20171119-103504.png
    122,4 KB · Görüntüleme: 92
Ruhsal açıdan kendimi biraz toplamam gerek :) çok ağır bi durumum yok ama düzelmek zorundayım , biraz rahatsızım bakımlarıma ara veriyorum umarim saçım ben umursamıyorken daha çok uzar
En iyisi umursamamak, öyleyken daha hızlı uzuyor :) Kendine iyi bak, bizi de ihmal etme :) Hiçbir şey için üzülmeye değmez, sen önemlisin, değerlisin, kendi adıma söyleyeyim ne zaman ihtiyacın olursa buradayım :) İyi akşamlar

Çok teşekkür ederim canım siz de öylesiniz iyi ki varsınız iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…