- 9 Ekim 2017
- 266
- 192
- 26
-
- Konu Sahibi Bluerabbit
Bazen hic kurutmadan havluyla duruyorum ama sinuzit var canim bendeNemli iken ve her gece yatarken örmeniz yeterli olur. Derli doplu ormenize gerek yok. Yanlardan iki kuyruk örüp toplayın. İse yarıyor gerçekten. Benim saçım şuan kısa, uzun saç sevmiyorum artık ama cok eskiden bu şekilde uzatmıştım. Ayrıca fön ile kurutmuyordum kesinlikle çünkü nemi alıyor ve saçın sağlıklı uzaması için nem gerekli biliyorsunuz. Ama baş ağrısı sinüzit vs varsa siz kurutmak zorunda olabilirsiniz.
Balık sırtına gerek yok illaki normal örgü de olur. Maksat nemi hapsetmek. Zaten sabah açınca yumuşaklığından anlarsınız. Ama bunu alışkanlık haline getirin ki faydasını görün.Bazen hic kurutmadan havluyla duruyorum ama sinuzit var canim bendeher gece ormeye çalışıcam valla uzatiyosa ufak ufak örgü öğrendim balık sırtı tarzında
Başka neler yaptiniz sacinizin hizli uzamasi icinBalık sırtına gerek yok illaki normal örgü de olur. Maksat nemi hapsetmek. Zaten sabah açınca yumuşaklığından anlarsınız. Ama bunu alışkanlık haline getirin ki faydasını görün.
Bi erkek için degmez:))) kıyamazssın tabii
Nereye gidiyorsunBen bir süre yokum kızlar 1 2 ay sonra gelebilirim kendinize iyi bakın moralinizi bozmayın
Ruhsal açıdan kendimi biraz toplamam gerek :) çok ağır bi durumum yok ama düzelmek zorundayım , biraz rahatsızım bakımlarıma ara veriyorum umarim saçım ben umursamıyorken daha çok uzarNereye gidiyorsunUmarım bir sorun yoktur Sende moralini bozma
En iyisi umursamamak, öyleyken daha hızlı uzuyor :) Kendine iyi bak, bizi de ihmal etme :) Hiçbir şey için üzülmeye değmez, sen önemlisin, değerlisin, kendi adıma söyleyeyim ne zaman ihtiyacın olursa buradayım :) İyi akşamlarRuhsal açıdan kendimi biraz toplamam gerek :) çok ağır bi durumum yok ama düzelmek zorundayım , biraz rahatsızım bakımlarıma ara veriyorum umarim saçım ben umursamıyorken daha çok uzar
Çok teşekkür ederim canım siz de öylesiniz iyi ki varsınız iyi akşamlarEn iyisi umursamamak, öyleyken daha hızlı uzuyor :) Kendine iyi bak, bizi de ihmal etme :) Hiçbir şey için üzülmeye değmez, sen önemlisin, değerlisin, kendi adıma söyleyeyim ne zaman ihtiyacın olursa buradayım :) İyi akşamlar
Yaa nereyeBen bir süre yokum kızlar 1 2 ay sonra gelebilirim kendinize iyi bakın moralinizi bozmayın
Yaaa cok ozledim ne yaptin yokkenGeldim kızlar hem de bomba gibi geldim birsürü guzel seyler aldim
Hiç bakım yapmadım canım hepsine devam edicem artikYaaa cok ozledim ne yaptin yokken