- 9 Ekim 2017
- 266
- 192
- 26
- Konu Sahibi Bluerabbit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah hizlica uzatir sacini kuzum yaza kadar guzelleselimAldıklarım bu şekilde lavanta çayına bu akşam başlıyorum ve sampuanim hala restorex ama ben revox a geri dönücem kizlar ya da aktarımın onerdigini alıcam
Cilt guzellestirmeyi de deniyorum isterseniz buraya onlarla ilgili ufak tefek araya yazabilirimHadi inşallah hizlica uzatir sacini kuzum yaza kadar guzelleselim
Evet yaz merak ettim neler yapiyosunCilt guzellestirmeyi de deniyorum isterseniz buraya onlarla ilgili ufak tefek araya yazabilirim
Piyasa kremlerini hic bir sekilde kullanmayın nemlendirmek için ilk olarak hindistan cevizi yagi veya aci badem sutu ile nemlendirebilirsiniz bunlari sevmezseniz tuylenme yaparsa da uzum cekirdegi yagi yuzunuzun butun sorunlu bölgelerine uygulayabilirsiniz canimEvet yaz merak ettim neler yapiyosun
Benim cildime yaptigim tek sey sabunlama,siyah nokta bandi nemlendirici ve soyulabilen maske. Maskeyi biraktim cunku yuzumu yakiyordu suan sabun nemlendirici ve siyah nokta bandi kullaniyorum sadece
Siyah noktalar akneler icin bir şey kullaniyo musunPiyasa kremlerini hic bir sekilde kullanmayın nemlendirmek için ilk olarak hindistan cevizi yagi veya aci badem sutu ile nemlendirebilirsiniz bunlari sevmezseniz tuylenme yaparsa da uzum cekirdegi yagi yuzunuzun butun sorunlu bölgelerine uygulayabilirsiniz canim
Neler kullaniyomusDaha baslamadim canim ama menemen adlı kanal var youtubeda cocuk ise yarar şeyler soyluyor kendi yuzunu bakimlarla baya bi degistirmis cocugun yuzu porselen gibi
Maya maskesi yapiyor sadece az malzemelerle cok ise yarayacak şeyler yapıyo izleyebilirsen izle canim izleyemezsen ben izleyip kürleri burda paylasirimNeler kullaniyomus
Internetim az yenilendiginde izlerim canim teşekkür ederimMaya maskesi yapiyor sadece az malzemelerle cok ise yarayacak şeyler yapıyo izleyebilirsen izle canim izleyemezsen ben izleyip kürleri burda paylasirim
Bosver ben sana hepsini aktaririm canim cilt tonunu beyazlatan sabun varmis rossmanda bunu duydum mesela hepsinin ismini nerde satildigini ogrenirimInternetim az yenilendiginde izlerim canim teşekkür ederim
Ay ben zaten kirec gibi bembeyazim daha da beyazlarsam yok olurumBosver ben sana hepsini aktaririm canim cilt tonunu beyazlatan sabun varmis rossmanda bunu duydum mesela hepsinin ismini nerde satildigini ogrenirim
Ben de cok beyaz tenliyim fondoten bile zor buluyorum ama beyaz olmayi cok seviyorumAy ben zaten kirec gibi bembeyazim daha da beyazlarsam yok olurum
Ay renk harikaIstedigim model ve şuanki saçım
Uzatip kestirmeden boyamak istemiyorum canım bir de bi an önce uzasa keşke cok yoruldumAy renk harika
Ama suanki sacinin uzunluğu da super ben simsiyah saci da cok seviyorum soylemistim ya sana. Ben suan sacinin rengine modeline bayildim
Evet artik uzasinUzatip kestirmeden boyamak istemiyorum canım bir de bi an önce uzasa keşke cok yoruldum
Dogal sac rengin harika yaUzamayi gordugume gore artik rahat rahat yatabilirim