- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
-
- Konu Sahibi Bluerabbit
esitlenmesini mi istersin uzun olmasini mi onu dusunup karar ver pisman olma canimSimdi istesem kulak hizasinda küt kestiririm ama alisamam
Oncelikle esit olacaksa omuz hizasinda esit olsun istiyorum o yuzden 1 sene beklicem ben de canım nasilsa düğünüm nişanim yok stres yapmıyorum bele kadar gelmesine 4 yil var yeter ki duzgun uzasinesitlenmesini mi istersin uzun olmasini mi onu dusunup karar ver pisman olma canim
valla açık konuşmak gerekirse ben beğenmedim. kızmakta çok haklısın. bence küt kestir,alışırsın.bak benim saçlarım belime kadardı dökülme olunca kulağımın arkasına alabileceğim kadar küt kestirdim. hem dökülme azaldı hem hızlı uzadı,çok da güzel alıştım.bir de katlı saç kırılmaya daha müsait oluyor. olabildiğince düz kestirip yılda bir düzeltme yaptırırsın. sonra bele kadar uzatBöyle bir kesim şekli olabilir mi allah aşkına bakın saçımın yarısı yok
ben de balıksırtı öremem anneme ördürürüm hep. normal örgü olur ama iki yandan kolayca örebilirsin aslında. ki örgünün saçı uzattığına ben de inanıyorum çünkü en güzel,sağlıklı saçlarım lise zamanındaydı. her akşam yatmadan örerdim,çok hızlı uzardı. sanırım kırılmayı,dolaşmayı engellediği için. bir de nemliyken örünce nemi hapsediyor. tabii sımsıkı örmemek lazım,yoksa kökler zarar görüp dökülebilir.Örgüyü çok severim ama kendi saçımı öremiyorum annem de üşeniyor keske bir örenim olsa :)
Haklisin ben de begenmedim çünkü begenilcek bir sey yok ki ortada gercekten kuaforun hatası bi insan koltuga oturup böyle bi model bile anlatamaz gerçekten bir sonraki ay belki omuzlarimda dumduz kestiririm sonra digerleri uzadıkça eşitlerim umarim cok pişmanım inanın kestirmek icin asla kuaföre gitmicem dumduz olduğunda erkek arkadaşım ben keserim dedi ona guveniyorum arada bir de ben keserim , çok iyi besleniyorum ama sacima faydasi olacak mi henüz bilemiyorum yine de uzasa da uzamasa da her zaman bakim ve iyi beslenme şartvalla açık konuşmak gerekirse ben beğenmedim. kızmakta çok haklısın. bence küt kestir,alışırsın.bak benim saçlarım belime kadardı dökülme olunca kulağımın arkasına alabileceğim kadar küt kestirdim. hem dökülme azaldı hem hızlı uzadı,çok da güzel alıştım.bir de katlı saç kırılmaya daha müsait oluyor. olabildiğince düz kestirip yılda bir düzeltme yaptırırsın. sonra bele kadar uzat
Gece yatarken saçlarim kaşındırıyor beni o yuzden ördükten sonra tepeye dogru sabitlemek lazimben de balıksırtı öremem anneme ördürürüm hep. normal örgü olur ama iki yandan kolayca örebilirsin aslında. ki örgünün saçı uzattığına ben de inanıyorum çünkü en güzel,sağlıklı saçlarım lise zamanındaydı. her akşam yatmadan örerdim,çok hızlı uzardı. sanırım kırılmayı,dolaşmayı engellediği için. bir de nemliyken örünce nemi hapsediyor. tabii sımsıkı örmemek lazım,yoksa kökler zarar görüp dökülebilir.
ben bazen en tepede at kuyruğu yapıp onu örüp doluyordum topuz gibi. o zaman çok doğal bir dalga oluyordu ve hacimli :)Gece yatarken saçlarim kaşındırıyor beni o yuzden ördükten sonra tepeye dogru sabitlemek lazim
Beslenmenin sac uzamasında az da olsa etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü sac dışardan oldugu kadar icerden de besleniyor bu yuzden ben de protein ağırlıklı sebze ağırlıklı beslenirim genelde ve saclarim cabuk uzar boyadigim isi ile sekil verdigim halde. Bence %50 genetik %30 bakim %20 beslenme... Benim dusuncem budur tabiHaklisin ben de begenmedim çünkü begenilcek bir sey yok ki ortada gercekten kuaforun hatası bi insan koltuga oturup böyle bi model bile anlatamaz gerçekten bir sonraki ay belki omuzlarimda dumduz kestiririm sonra digerleri uzadıkça eşitlerim umarim cok pişmanım inanın kestirmek icin asla kuaföre gitmicem dumduz olduğunda erkek arkadaşım ben keserim dedi ona guveniyorum arada bir de ben keserim , çok iyi besleniyorum ama sacima faydasi olacak mi henüz bilemiyorum yine de uzasa da uzamasa da her zaman bakim ve iyi beslenme şart
Genetikten yana mağdurum ailemde kimsenin saçı uzamıyor cok yavas haliyle benim de aynı doktora gidip baktirmayi düşünüyorum hangi bölüme gitmem gerekiyor biliyo musunuzBeslenmenin sac uzamasında az da olsa etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü sac dışardan oldugu kadar icerden de besleniyor bu yuzden ben de protein ağırlıklı sebze ağırlıklı beslenirim genelde ve saclarim cabuk uzar boyadigim isi ile sekil verdigim halde. Bence %50 genetik %30 bakim %20 beslenme... Benim dusuncem budur tabi
Ah saclarim öyle katlı ki ne düzgün örgü ne düzgün topuz oluyorben bazen en tepede at kuyruğu yapıp onu örüp doluyordum topuz gibi. o zaman çok doğal bir dalga oluyordu ve hacimli :)
Tam emin olmamakla birlikte cildiye olabilir diye dusunuyorum ya da dahiliye ikisinden biriGenetikten yana mağdurum ailemde kimsenin saçı uzamıyor cok yavas haliyle benim de aynı doktora gidip baktirmayi düşünüyorum hangi bölüme gitmem gerekiyor biliyo musunuz
Tesekkur ederimTam emin olmamakla birlikte cildiye olabilir diye dusunuyorum ya da dahiliye ikisinden biri
dermatolojiGenetikten yana mağdurum ailemde kimsenin saçı uzamıyor cok yavas haliyle benim de aynı doktora gidip baktirmayi düşünüyorum hangi bölüme gitmem gerekiyor biliyo musunuz
aynen,önce dermatologa gidiyorsun. o senden kan testi isteyebilir sonraTam emin olmamakla birlikte cildiye olabilir diye dusunuyorum ya da dahiliye ikisinden biri
Sagol canım zaten baska sebeplerden de gitmem gerekiyorduDahiliye yazacaktım pardon
Örgüyü çok severim ama kendi saçımı öremiyorum annem de üşeniyor keske bir örenim olsa :)