- 1 Eylül 2017
- 420
- 444
-
- Konu Sahibi Bluerabbit
Zaten gördükçe boyamaktan da vazgeçiyorumDogal sac rengin harika ya
Tesekkur ederim keratin bakimi onerdiler bana da evde zeytinyagi sarimsak maydanoz bolca var bunu mutlaka uygularim dediginiz gibi adam 30 yillik kuafor ama saç kesmeyi bilmiyor ben de çıraklık yaptım bir dönem emin olun ben bu şekilde saç kesmezdim bu kadar kötüsünü beceremezdim yaniSac diplerinize haftada bir gun ilittiginiz saf zeytinyagina bol sarimsak rendeleyip bol maydanoz dovrayip 5 10 dk bekletip suzun ve komple uygulayin saca haftada bir de tatli badem yagi ve ardan yagini karistirip saciniza uygulayin 3 4 saat bekleyip durulayin sampuan vatika zeytinyagli krem vatika argan yaglisini öneriyorum.bende kuaforum bazen oyle saclar oluyo ki yariya kadar bitmis mecburen temizlenmesi gerekiyo boy kismina bisey diyemem ama kat işi olmamis ortalama 4 5 ayda toparlar ama asla boya yapmayin zaten koyu renk suan sıkın dişinizi dip boyasi bile yapmayin dedigim maskeleri uygulayin emin olun sonuc alacaksiniz bu sampuan ve kremi ben ve cevremdekiler kullaniyo cok memnunuz kisiden kisiye fark var tabi ama deneyin bi bence bide her banyo sonrasi argan yag iceren sac serumu sürün ...
Boyama valla uzat kullan ahh ah keske benim o renk olsa boyamaktan biktim usandim akmasi bi dert yipratmasi bi dert dipleri gelmesi bi dertZaten gördükçe boyamaktan da vazgeçiyorum
Ben de dogaldan yana degil de hep renkli açıcıyla yapilabilen renkler istiyorum yanlıs yoldayimBoyama valla uzat kullan ahh ah keske benim o renk olsa boyamaktan biktim usandim akmasi bi dert yipratmasi bi dert dipleri gelmesi bi dert
Ama dun attigin kizil superdiBen de dogaldan yana degil de hep renkli açıcıyla yapilabilen renkler istiyorum yanlıs yoldayim
Bence anca seneye yaptirabilirim ama şöyle bisey var ki saçlarım çok yumuşak çok sağlıklı boyatırsam eski haline dönecekAma dun attigin kizil superdi
Hani cene hizasinda kestireceksin ya katlsr gitsin diye o zaman actirirsan bir şey olmazBence anca seneye yaptirabilirim ama şöyle bisey var ki saçlarım çok yumuşak çok sağlıklı boyatırsam eski haline dönecekkorkuyorum artık bir de koparak kısalırsa diye kimseye güvenmem saç açtırma konusunda
Işte bunu da yapamıyorum boya ve kesim için para hazir ama yok anam kıyamıyorum 1 santimine bileHani cene hizasinda kestireceksin ya katlsr gitsin diye o zaman actirirsan bir şey olmaz
Bende oyleyim 1cm uzasin diye neler yapiyoruz ne kadar bekliyoruzIşte bunu da yapamıyorum boya ve kesim için para hazir ama yok anam kıyamıyorum 1 santimine bile
Belki uçları açtırıp sarıya boyatirim ışıltılı koyu sarı bir renk olur daha hoş olur dipler geldikce boyama derdi olmaz :)Bende oyleyim 1cm uzasin diye neler yapiyoruz ne kadar bekliyoruz
Ama dedigim gibi simsiyah saci ben cok severim sana da cok yakisiyor canim
Aa evet onu iyi aklına getirdin canim kesinlikle boyle yaparsan bir kere boyatirsin ve tum dertten kurtulursun sende benim gibi kullu kumral yaptirirsan o diplerle uçların ayni olur hemde cok guzel olur vallaBelki uçları açtırıp sarıya boyatirim ışıltılı koyu sarı bir renk olur daha hoş olur dipler geldikce boyama derdi olmaz :)
Bir kere yaptim kahverengi boyadim hic yakismadi kuaforde uclari actirip sac diplerimin bir kaç ton açığını uclara yaptircam kizil dusunmezsemAa evet onu iyi aklına getirdin canim kesinlikle boyle yaparsan bir kere boyatirsin ve tum dertten kurtulursun sende benim gibi kullu kumral yaptirirsan o diplerle uçların ayni olur hemde cok guzel olur valla
Cok guzel olurBir kere yaptim kahverengi boyadim hic yakismadi kuaforde uclari actirip sac diplerimin bir kaç ton açığını uclara yaptircam kizil dusunmezsem
Canım kendi saç rengini gördüm resimde, çok yakışır sana ten rengine göre, bence boyadan kurtul,uzat saçını güzelce.deişik deişik modeller yaparsın, daha güzel olur, hemde saçın yumuşar,kendi saçın çıksın nacizane tavsiyem, ben boyadan kurtuldum, okadar renk denedimki insanın en güzel hali doğal hali bence tavsiye ederim,bide saçlarım yumuşacık artık hiç kırık olmuyo uçları çatallaşmıyo yanık gibi olmuyo keşke daha önceden boyadan kurtulsaymışım dedim .Revox alamadım indirimde degil malum ben de dogal bi sampuan istedim hindistan cevizli inecto aldım kokusu harika daha denemedim otacının sampuanlarindan da alabilirdim ama bunu istedim nedense
Ben de ayni senin gibi dusundum çünkü saçım düğüm oluyordu açma boyama işlemlerinden sonra şimdi yumuşacık elledigimde bile inanamıyorum hem kiriktan hem hasarlı işlemli yerlerden kesilmis oldu bakalim uzadıkça rengini dogal yollardan açarsam hep öyle kullanabilirim bu benim için iyi olduCanım kendi saç rengini gördüm resimde, çok yakışır sana ten rengine göre, bence boyadan kurtul,uzat saçını güzelce.deişik deişik modeller yaparsın, daha güzel olur, hemde saçın yumuşar,kendi saçın çıksın nacizane tavsiyem, ben boyadan kurtuldum, okadar renk denedimki insanın en güzel hali doğal hali bence tavsiye ederim,bide saçlarım yumuşacık artık hiç kırık olmuyo uçları çatallaşmıyo yanık gibi olmuyo keşke daha önceden boyadan kurtulsaymışım dedim .
Restorex'in hızlı saç uzatma etkili şampuan var onuda tavsiye ederim :))Aktara gittim çok hızlı saç uzatmam gerek dedim böyle diyince revox verdi çam terebentin alıyordum tam , hayır dedi buna hiç bişey katma dedi neden dedim zaten bitkisel falan kullan bunu görürsün etkisini dedi önceden bol bol dökerdim çam terebentin ve hint yağı argan yağı tatlı badem yağı da koyardım az az su gibi olurdu şampuanım yeşil elidordan cok memnundum bence bir tık da olsa uzatmaya yardimciydi ama 6 ayda 1 sampuan değiştiriyorum o yuzden kullanmıyorum şuan ama tekrar alicam
Pantene argan yağı var şuan elimde dax da bitmek üzere ama indirimli gratiste sanırım şuan 26 lira kaçırmayın derim
Ben kullandım az da olsa etkisini gördüm diyebilirim ama uzatmadan çok canlandırmaya yarıyor :)Yılan yağı sahte diyorlar ama bilemiyorum canım
Bugun tekrar restorex aldim inectoyla dönüşümlü kullanıcam :)Restorex'in hızlı saç uzatma etkili şampuan var onuda tavsiye ederim :))