Saç Uzatma Yöntemleri Hızlı saç uzatma günlüğüm :(

Sac diplerinize haftada bir gun ilittiginiz saf zeytinyagina bol sarimsak rendeleyip bol maydanoz dovrayip 5 10 dk bekletip suzun ve komple uygulayin saca haftada bir de tatli badem yagi ve ardan yagini karistirip saciniza uygulayin 3 4 saat bekleyip durulayin sampuan vatika zeytinyagli krem vatika argan yaglisini öneriyorum.bende kuaforum bazen oyle saclar oluyo ki yariya kadar bitmis mecburen temizlenmesi gerekiyo boy kismina bisey diyemem ama kat işi olmamis ortalama 4 5 ayda toparlar ama asla boya yapmayin zaten koyu renk suan sıkın dişinizi dip boyasi bile yapmayin dedigim maskeleri uygulayin emin olun sonuc alacaksiniz bu sampuan ve kremi ben ve cevremdekiler kullaniyo cok memnunuz kisiden kisiye fark var tabi ama deneyin bi bence bide her banyo sonrasi argan yag iceren sac serumu sürün ...

Tesekkur ederim keratin bakimi onerdiler bana da evde zeytinyagi sarimsak maydanoz bolca var bunu mutlaka uygularim dediginiz gibi adam 30 yillik kuafor ama saç kesmeyi bilmiyor ben de çıraklık yaptım bir dönem emin olun ben bu şekilde saç kesmezdim bu kadar kötüsünü beceremezdim yani

Hani cene hizasinda kestireceksin ya katlsr gitsin diye o zaman actirirsan bir şey olmaz

Belki uçları açtırıp sarıya boyatirim ışıltılı koyu sarı bir renk olur daha hoş olur dipler geldikce boyama derdi olmaz :)
Aa evet onu iyi aklına getirdin canim kesinlikle boyle yaparsan bir kere boyatirsin ve tum dertten kurtulursun sende benim gibi kullu kumral yaptirirsan o diplerle uçların ayni olur hemde cok guzel olur valla

Aa evet onu iyi aklına getirdin canim kesinlikle boyle yaparsan bir kere boyatirsin ve tum dertten kurtulursun sende benim gibi kullu kumral yaptirirsan o diplerle uçların ayni olur hemde cok guzel olur valla
Bir kere yaptim kahverengi boyadim hic yakismadi kuaforde uclari actirip sac diplerimin bir kaç ton açığını uclara yaptircam kizil dusunmezsem

Revox alamadım indirimde degil malum ben de dogal bi sampuan istedim hindistan cevizli inecto aldım kokusu harika daha denemedim otacının sampuanlarindan da alabilirdim ama bunu istedim nedense

Revox alamadım indirimde degil malum ben de dogal bi sampuan istedim hindistan cevizli inecto aldım kokusu harika daha denemedim otacının sampuanlarindan da alabilirdim ama bunu istedim nedense
Canım kendi saç rengini gördüm resimde, çok yakışır sana ten rengine göre, bence boyadan kurtul,uzat saçını güzelce.deişik deişik modeller yaparsın, daha güzel olur, hemde saçın yumuşar,kendi saçın çıksın nacizane tavsiyem, ben boyadan kurtuldum, okadar renk denedimki insanın en güzel hali doğal hali bence tavsiye ederim,bide saçlarım yumuşacık artık hiç kırık olmuyo uçları çatallaşmıyo yanık gibi olmuyo keşke daha önceden boyadan kurtulsaymışım dedim .

Ben de ayni senin gibi dusundum çünkü saçım düğüm oluyordu açma boyama işlemlerinden sonra şimdi yumuşacık elledigimde bile inanamıyorum hem kiriktan hem hasarlı işlemli yerlerden kesilmis oldu bakalim uzadıkça rengini dogal yollardan açarsam hep öyle kullanabilirim bu benim için iyi oldu

Restorex'in hızlı saç uzatma etkili şampuan var onuda tavsiye ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…